הפוגה קצרה לצערי....

פנפוני

New member
הפוגה קצרה לצערי....../images/Emo7.gif

היי לכולם. אחרי הפוגה קצרה, הכליות שוב מיתדרדרות, זוכרות שסיפרתי לכן שאני מרגישה שאני סוף סוף בדרך לשבע השנים הטובות שלי, אז זהו שזה לא ממש קורה לי... ההיתי אצל הרופא ושוב פעם קראטנין גבוה וגם האוריה , ועשיתי איסוף שתן ל24 שעות וניראה לי שכול השתן שלי מורכב רק מחלבון... כניראה שאני אצטרך שוב לקבל כימותרפיה או שאני אקבל טיפול חדש ( כדורים שאני עדיין לא יודעת איך קוראים להם, צריכה לקבל אישור מיוחד ממשרד ביטחון) גם לחץ הדם שלי לא ממש רוצה להיתאזן .. מליון כדורים אני שותה כדי שהוא ירד טיפה..... אני מרגישה טוב אין לי בצקות ולא כואב לי כלום אבל הבשורות על הכליות מטרידות אותי ... שירי שמחה שחזרת ועוד יותר שנהנת ועשית חיים.. שבת שלום לכולם. דניאלה. שיהיה רק טוב והרבה.

ל3

New member
דנילאה היקרה

אוףףףףףף, אני כל כך מבינה אותך. שולחת לך המון המון חיבןקים ושתדעי שאת לא לבד ויחד נעבור את התקופה המגעילה הזו שירי

gaia20

New member
הי דניאלה

שתינו הולכות באותה הדרך
תני לי יד, נלך ביחד

lupland

New member
היי

היי דניאלה. אני לא חזק בחיבוקים אבל מקווה לשמוע בעתיד התפתחויות חיוביות. שבת שלום שתהייה לך אסף

champ

New member
מקווה לשמוע בשורות טובות יותר...../images/Emo4.gif

רינתבי

New member
יהיה טוב,יהיה טוב

דניאלה יקירתי כולנו איתך,אני חושבת שהתקופה האחרונה אינה טובה לרבים מאיתנו.מה שחשוב לזכור שיהיו ימים טובים יותר בעתיד,חייבים להיות.מחשבה זו מחזיקה אותי שפויה....אני מתפללת שה"חלום הרע" ייגמר ותקומי ליום חדש שטוף אור,רינת

ritosh

New member
דניאלה שלנו../images/Emo24.gif

קבלי ים של חיבוקים ממני. מקווה שיהיה לך ולכולם רק טוב.

דניאלה יקרה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תחזיקי מעמד..... הגל הזה יעבור. אנחנו איתך, עדית

למעלה