הפודל מתנצל בפני אבו מאזן

hreuven2

New member
הפודל מתנצל בפני אבו מאזן

צה``ל הודיע שאם אכן נורו כדורים לעבר משרדו של אבו מאזן הם נורו כירי תגובה,ורץ הפודל וממהר להיתנצל ונותן לזה פרסום בכלי התיקורת. אני מבין שזו תגובה להתנצלות שהוא קיבל מאבו מאזןעל כמעט 2000 נסיונות פיגוע ב-4 החודשים האחרונים ובעיקר על פיגוע האוטובוס באזור. אכן נבל ונקלה האיש ומוטב שיעלם ממפת הפוליטיקה הישראלית ונשכחהו לעד

thetruth48

New member
אני מתבייש

אני מתבייש להיות איש שמאל עם תגובה כזו. ראיתי בחדשות את השטות הזו וחשבתי שאני מתפוצץ יושב אבומאזן עם חלון לכיוון הקרבות בין היהודים לערבים ופתאום ניתז לו איזה כדור לחדר. בגלל זה חושבים שמתנקשים בו. יש לי להגיד לו 2 דברים: 1. פעם באה שירצו להתנקש בך אתה תרגיש את זה אחרת עם בכלל 2. היית צריך לבחור נוף אחר.

מתביישת בשבילך.

יש יותר מדי דוגמאות ולא מן העבר הרחוק, לאמירות שמוטב היה שלא היו נאמרות, שלא נזכיר את המדיניות העקומה שהציג השמאל, והביא את כל המדינה הזו למצב בלתי נסבל. גם על זה תתבייש.

thetruth48

New member
לא ביקשתי ממך הטפות

כל אחד יחליט עבור עצמו מה נכון ומה לא. ויש גבול להתנשאות

hreuven2

New member
עדכון-אבו מזאן טוען לנסיון התנקשות

אז על מה התנצל ביילין הפודל:על שנבחר כמטרה?על שניסו?על שלא הצליחו? בסוף עוד יסתבר שזה היה ירי פלשתיני ואז התנצלותו של יוסי ביילין מקובלת

גם וגם.

גם שפוי גם חכם. איזה שעטנז..אתה שמאלני? אם כן, אל תפנה אלי יותר. הם יותר מחשודים בעיני ללא שפויים..

gugi-גוגי

New member
אני כן..

שמאלן.. אבל שמאלנים לא יודעים לאהוב?.. לא שפויים לא יודעים לאהוב?? תראי אותי למשל.. גם זה וגם זה אבלללללללל אבל משוגע עליך לא לפנות אליך יותר????

אלי לא אבל יש למעלה שמאלן שישמח..

לנהל איתך דו שיח. אתי לא. מראש אתה לא מתקרב ליכולת האנליטית שלי, זו בעייה של השמאל והיא ידועה. הם לא חושבים. אין להם את הכלים, גם לך לא. המוח והלשון לא חד הם. נתקים. שיבושי מנגנון. הבהרתי עצמי?

למעלה