הפוטושוט החדש של ג'סטין

הפוטושוט החדש של ג'סטין

התמונות האלה עדיין לא שוחררו באופן רישמי ונישלחו אליי היום. הן לקוחות מהסט צילומים החדש של ג'סטין שנעשה גם הוא על ידי סטיבן קליין הגאון(שצילם אותו ל ARENA HOMME). ניתן לראות באחת מהן גם תמונה שלא שוחררה מהסט הקודם בו רואים את ג'סטין מדמם. מגניב ביותר.

JTrulez

New member
מה קרה לרגליים שלו!?!?!?!?!?

רגל ימין עם חתיכת קיבוע ואת רגל שמאל.........מה הולך שם?!!?

אוקיי

לכל מי ששמע או מכיר את הצלם סטיבן קליין, יודע שהוא אינו צלם רגיל המצלם כוכבים לירחוני נוער שונים. הוא אמן בפני עצמו שמעדיף להוסיף תחכום לצילומים שלו. אני חושבת שהוא עושה עבודה נפלאה כל פעם מחדש. פשוט גאון. לכל מי שלא ידע הוא גם צילם את ג'סטין בARENA HOMME שכללו תמונות מעניינות יותר כמו זו

justin love

New member
נכון אני זוכרתתת...הוא גדול אני

אוהבת את התמונות האלה שהוא צילם את ג'סטין ככה...עם הדם והכל זה כזה מגניב חבל"ז

RayGun

New member
תמונות מעולות!

את אוהבת צילום? גם אני... חולה על זה..... מצלם גם. אהבתי את השמאלית, שזה כמו תמונה בחדר...... מה זה יפה! מעורר השראה!

jt fan

New member
התמונות האלה

הם נורא נורא יפות!אנימ חושבת שהן עמוקות חבללללל על הזמן. זה מציג את ג'סטין בצורה הכי טבעית,הכי פשוטה,ולדעתי הוא חתיךך הורס שם.

דרך אגב בקשר לרוני!--כן רוני!!!

לא התכוונתי לטריייסס!!!! יואו! יש לו חבר בשם רוני והוא חבר טוב שלו--מהטובים ביותר! תנסי לצלצל לג'סטין ולשאול אותו...פחח

jt fan

New member
טוב טוב...

אני לא ממש הולכת להקשיב לך אוקיי...?את מעצבנת אותי!

jt fan

New member
ממממ אני יודעת שאולי הייתי קצת בוטה

אממ טוב סליחה על איך שדיברתי,אוקיי...??את פשוט צריכה להבין שאנשים לא אוהבים שאומרים להם מה לעשות וזה בערך מה שאת עשית-ניסית לחנך אותנו וכאילו להגיד לנו מה לעשות ולמה לא האמין.דוגרי,את פשוט התנהגת כאילו את יודעת הכל וזה היה כלכך מעצבן לקרוא את ההודעות שלך....איקצר אני מקווה שלהבא לא נריב יותר כי אני לא אוהבת לריב עם אפחד,במיוחד לא עם בנות מהפורום. *שביתת נשק* על החתום: מיכל ה-מלכה ואני מקווה שגם ניקול...

טוב גילית בגרות ולכן גם אני

תיראי עקרונית זה היה לטובתכם אבל אני מבינה שזה לא מתפקידי ולכן אני מוכנה להפסיק אבל אלללל תיהיו תמימים! תעשו לי טובה. אוקיי וגם כבר אמרתי את זה בעבר, אם אתם צריכים מידע מסוים לגביו או לגבי בירורים מסוימים אני יכולה מאוד לעזור לכם. אז כן גם אני חותמת אנה.(השם האמיתי)

למעלה