אם הפתרון הוא מסכ-מים, מה ההסבר לתרתי המשמע?
ע עמוס אוזר Well-known member היום ב- 11:11 #2 מסך מים = מתבצע באמצעות מערכת מתזים, שיוצרת מסך של מים ומונעת מחום עשן ואש לעבור מצד אחד לצד השני, מסכמים = מציגים את התמצית, את סיכום העניין.
מסך מים = מתבצע באמצעות מערכת מתזים, שיוצרת מסך של מים ומונעת מחום עשן ואש לעבור מצד אחד לצד השני, מסכמים = מציגים את התמצית, את סיכום העניין.
ע עודד2134 New member היום ב- 11:48 #3 נכתב ע"י עמוס אוזר: מסך מים = מתבצע באמצעות מערכת מתזים, שיוצרת מסך של מים ומונעת מחום עשן ואש לעבור מצד אחד לצד השני, מסכמים = מציגים את התמצית, את סיכום העניין. לחץ כדי להרחיב... תודה עמוס, זה היה ברור לי גם קודם. לא מבין את הקשר לבריכה ואגם...
נכתב ע"י עמוס אוזר: מסך מים = מתבצע באמצעות מערכת מתזים, שיוצרת מסך של מים ומונעת מחום עשן ואש לעבור מצד אחד לצד השני, מסכמים = מציגים את התמצית, את סיכום העניין. לחץ כדי להרחיב... תודה עמוס, זה היה ברור לי גם קודם. לא מבין את הקשר לבריכה ואגם...
ע עמוס אוזר Well-known member היום ב- 12:13 #4 הקשר היחיד, לעניות דעתי, הוא שבבריכה ובאגם יש מים. לא יודע אם יש כאן משהו "עמוק" יותר.....
ע עודד2134 New member היום ב- 12:56 #5 נכתב ע"י עמוס אוזר: הקשר היחיד, לעניות דעתי, הוא שבבריכה ובאגם יש מים. לא יודע אם יש כאן משהו "עמוק" יותר..... לחץ כדי להרחיב... אכן, אבל אין בהגדרה שום דבר שמרמז על "מסך מים" אמנם מסך מים זה גם שם נרדף למפל מים מלאכותי שמותקן לעתים בבריכות, אבל ראיתי כבר הגדרות הרבה יותר מוצלחות של המחבר... ואם כאמור יש כאן כדבריך משהו "עמוק" יותר ש"פספסתי" - מתנצל בפני דקל בנו
נכתב ע"י עמוס אוזר: הקשר היחיד, לעניות דעתי, הוא שבבריכה ובאגם יש מים. לא יודע אם יש כאן משהו "עמוק" יותר..... לחץ כדי להרחיב... אכן, אבל אין בהגדרה שום דבר שמרמז על "מסך מים" אמנם מסך מים זה גם שם נרדף למפל מים מלאכותי שמותקן לעתים בבריכות, אבל ראיתי כבר הגדרות הרבה יותר מוצלחות של המחבר... ואם כאמור יש כאן כדבריך משהו "עמוק" יותר ש"פספסתי" - מתנצל בפני דקל בנו
ע עמוס אוזר Well-known member היום ב- 12:58 #6 ליתר דיוק, כתבתי שאני לא יודע אם יש כאן משהו עמוק יותר........
ע עודד2134 New member היום ב- 13:01 #7 נכתב ע"י עמוס אוזר: ליתר דיוק, כתבתי שאני לא יודע אם יש כאן משהו עמוק יותר........ לחץ כדי להרחיב... מקבל את ההערה תודה ושבת שלום
נכתב ע"י עמוס אוזר: ליתר דיוק, כתבתי שאני לא יודע אם יש כאן משהו עמוק יותר........ לחץ כדי להרחיב... מקבל את ההערה תודה ושבת שלום