הפוכים - בדרך כלל אני בודקת

MonicaF

New member
הפוכים - בדרך כלל אני בודקת

בדרך כל אני בודקת היטב לאיזה סרט אני הולכת, ועכשיו פשוט הימרתי כי אין לי זמן לבדוק וצריך לנצל קופון...
מישהו ראה את "הפוכים"?
במבט ראשון נראה סרט יפה מבחינה ויזואלית, ואפילו מזכיר לי חלום שהיה לי, אבל כשחושבים על זה, זה די מפוקפק הקטע הגרטציוני שם.

avivs

New member
הטריילר נראה באמת מעולה,

וכשראיתי אותו הייתי בטוח שאלך לראות. אבל יצא לי לשמוע מכמה אנשים שמדובר בסרט מטופש שלא שווה את הזמן.

trilliane

Well-known member
מנהל
הטריילר דווקא השאיר עליי רושם גרוע למדיי

בשניות הראשונות זה נראה מעולה, ואז העלילה נשמעה כ"כ מופרכת ומטופשת, שיצא לי כל החשק. אחרי שקראתי ביקורות הבנתי שזה אכן המצב, אז אין לי כוונות לצפות בו, יפה ככל שיהיה.

לא לראות, שמעתי שמדובר בסרט איום

מלא מעט אנשים, והיציאה שלו כל הזמן נדחית, דבר לא שגרתי שכנראה מצביע על בעיות בסרט.

Yuli Gama

New member
זבלון מוחלט

הרעיון טוב, יש אפילו כמה סצנות לא רעות אבל הסרט והדמויות והדיאלוגים פשוט תת רמה. ראיתי אותו בבית ועדיין הצלחתי להתרגז על בזבוז הזמן.

MonicaF

New member
כמה חבל. תודה לכל מי שענה.

טוב, יש כבר כרטיסים אז מן הסתם נלך.
מקסימום נצא באמצע.
נדמה לי או שפיוצ׳רמה צחקו על הסרט הזה?

MonicaF

New member
לא זבלון בכלל, ראיתי את הסרט

אתחיל מהסוף ואספר שכל האולם, שהיה מלא, מחאו כפיים בסוף הסרט.
בעוד אני עסוקה לבלבל את המוח לבן זוג על בעיות גרביטציה וסיבוב כוכבי הלכת סביב עצמם, כל שאר הצופים נהנו ובן זוגי אמר: עזבי, זה לא משנה מה נכון מדעית, משנה כל השאר.
והאמת שכל השאר היה לא רע.
כשאמרתם דיאלוגים סתמיים, אני ראיתי: סגנון אחר, לא של סופר הירואז, אלא משהו קנדי, עדין יותר.
סרט חמוד בהחלט.

בסוף הסרט, כשיצאנו החוצה, חיפשתי על התקרה אנשים הפוכים

וקירסטן דאנסט, עם הרקע הספיידרמני שלה... היו לי פלאשבקים, במיוחד של הנשיקה ההפוכה מספיידרמן.

בקיצור: אולי מדעית יש צורך לחזק ולהבריג עוד קצת, הדמויות אינן גיבורי על בכלל, הרעיון בגדול יפה, והסיפור חמוד.
וכמו שאמרו: ויזואלית הוא לא רע בכלל.

חייבת להוסיף שקראתי ברשת לפני כן חוות דעת של מישהו, לא זוכרת איפה, והוא אמר שככל הנראה הסרט צולם כולו באולפן סגור.
יש בזה משהו והאמת שזה רק מוסיף לו נקודות זכות בעיני, אם אכן כך צולם.

restored

New member
אני פשוט לא הייתי מצליח להישאר

במקומי בסרט עם הגיון כל כך מופרך.
זה היה פשוט מרגיז אותי ולא הייתי מצליח להתרכז.
כל מה שאני אומר מבוסס על מספר משפטים שקראתי על הסרט הזה שגורם לי לחלחלה מהמחשבה שמפיקים סרטים כאלה.

למעלה