הפוכים - הסינגל הבא

מיכל כKן

New member
הודעה חשובה - "הפוכים" !

למי שלא יודע, בימים האחרונים נשלח הסינגל "הפוכים" לתחנות הרדיו השונות, על מנת לתפוס תאוצה של השמעות ברדיו, יש לפעול על מנת שהשיר יושמע כבר לפני הכניסה למצעדים בחרישות ברדיו! כמו שכולם יודעים התחנה הידועה והנחשבת כיום בארץ היא גלגל"צ, ולכן יש להתקשר בכל יום, מיום ראשון ועד רביעי בכל שעה שתרצו. זה המספר : 036066860 וגם לשלוח אימייל להדר מרקס - האחראית על התכנית "סינגלס" בגלגל"צ: hadar.marks.gmail.com זהו כרגע. תודה על שיתוף הפעולה!

הפוכים - הסינגל הבא../images/Emo41.gif

'הפוכים' הוא הסינגל הבא(רביעי) מתוך אלבום הבכורה של דנה שיוצא לתחנות הרדיו! עד שייכנס למצעדיי הרדיו, בימים ראשון עד רביעי צריך להתקשר פעם ביום למספר: 03-6066860 תכנית "הבחירות" בגלגלצ שם צריך לבקש את השיר! כמובן שלא לשכוח להמשיך ולדרג את 'בובת קברט'. ושאלון קצרצר- מה דעתכם על הבחירה? אוהבים יותר את המילים או הלחן או שניהם יחד? אם יכולתם לביים את הקליפ לשיר, איך הוא היה נראה? רשמו את ציטוט של שורה מתוך השיר שהכי התחברתם אלייה . לחצו כאן למילים צפו בדנה מבצעת בלייב את 'הפוכים' מתוך הופעת ההשקה שהייתה לה בזאפה ת"א ב26.10

I מ י ר ב I

New member
בהצלחה!!

שיר מקסים לדעתי,הכי אהוב עלי באלבום. התחברתי אליו בפעם הראשונה ששמעתי אותו. המילים,הלחן,העוצמה שיש בשיר עשו לי את זה.

שי קרן20

New member
דנה נורא מאכזבת בלייב,ואני מאוכזב מזה

אני חושב שהיא עצלנית..ואני לא אוהב את זה..לא אוהבים שמושכים את השיר ואוהבים לשיר בזמן אחר...ולמשוך אותו...חבל..אני מאוד אוהב את היצירות שלה..חבל שהיא מאכזבת בלייב..ודנה אם את קוראת אני מקווה שאת לא מרגישה רע...ואני באמת באמת אוהב אותך..אבל משו בלייב לא עוחבר אליי...אגב אותו בעיה יש גם לאיה כורם המדהיה..מה שבפלייבק זה לא בלייב,לעומת קרן ומירי שבלייב היא פי 2 יותר טובות ויותר פותחות את הג'ורות שלהן,דנה ואיה מקטינות..נורא נורא עצלניות..סליחה אם פגעתי במישו

I מ י ר ב I

New member
לא הבנתי מה ז"א עצלנית?

לא אוהבים שמושכים את השיר ואוהבים לשיר בזמן אחר...ולמשוך אותו... את הקטע הזה לא ממש הבנתי...

כנ"ל.

אני דווקא חושבת שדנה ממש מעולה בלייב
מרגישים בשירה שלה את העוצמה של השיר והרגש. לא הבנתי אותך..

שי קרן20

New member
והנה אני אסביר

אין אנסח דנה שרה את השיר הזה לא כמו בשיר בסטודיו(כמובן שהרבה אמנים לא שרים בידיוק כמו שבסטודיו)אך לאורך כל השיר דנה שרה את השיר בקצב אחר משכה אותו ושרה בקצב וזמן אחר..אני אישית לא אוהב את זה...ולדנה יש קול מדהים,ואני חולה על פתיחת הגרון שלה,ופה היא מקטינה את השיר מהרגיל...ו..ואאו אני רואה שדנה הגיבה פה,איזה לא נעים,אענה ואגיב על הכל..ושוב אני מאוד מאוד אוהב אותך דנה...ואגיב גם לך,ובע"ה אבוא להופעות שלך...

היי שי (הייתי חייבת להגיב)

אני ממש מתנצלת אם התאכזבת ואני אכן קוראת את כל מה שנכתב בפורום הזה וכן מעבר לשירים עומד בן אדם אנושי ורגיש שקורא ומתייחס לכל מה שנכתב אבל אני רוצה לתת לך שי ולכל אחד נקודה למחשבה מעבר אתם אנשים ששומעים ומערכים מוסיקה ואומנים ובטח קצת מבינים הופעה זה משהו שלוקח לו זמן להתבשל ההופעות הראשונות של אומן הן הופעות הרצה אני המון שנים מופיעה על במות אבל עם האלבום שלי אלו ההופעות הראשונות יש המון בעיות מסביב שהן דווקא לא קשורות באומן עצמו בעיית הסאונד שכבר מטופלת בימים אלו זה מאוד קל לבקר ולשפוט מהצד אבל עם כל הכבוד לעמוד על במה עם אלבום כל כך מאתגר שמצריך המון מאמץ ווקאלי ולהתקע במופע שלם ללא סאונד נורמלי גם וויטני יוסטון הייתה מתקשה אני לא חושבת שאני מקטינה ואין כל רע בלשיר קטן ולא כל הזמן להשוויץ להרגיש זאת מילת המפתח בעיניי המופע הולך ומתגבש והבעיות נפתרות מיידית ואין כל קשר לעצלות אני לעולם לא התעצלתי בשום דבר שקשור בקריירה שלי שיהיה סופש נפלא לכולם דנה.

שי קרן20

New member
היי דנה,שבת שלום../images/Emo24.gif

אני מאוד מאוד מקווה שאת לא מרגישה רע מדבריי.ואני מסכים לחלוטין שאת צריכה להתבשל ושיש אכן בעיות סאונג שכבר מירבי דיברה על זה בעבר.אני אוהב את קולך,אבל אני חושב שמותר לי קצת להתאכזב לאחר שנדהמתי קשות מהעוצמות הקול שלך בשירי הסטודיו,וואלה אני רואה שבלייב את נרגשת ומתרגשת שזה בעיני מקסים ומיוחד,ואני אוהב את קולך,ואת פתיחת הג'ורה שלך(שוב)אך בלייב את טיפה מקטינה ואני מצפה להופעה של דיווה כי זה מה שאת,ומעבירה בכל השירים לאורך האלבום עוצמות קול מדהימות שאני מצפה לשמוע בלייב..אוהב מלא מלא

היי שי, מגיבה לך על שלושת הדברים שכתבת

דבר ראשון שאני חייבת להבהיר, המצלמה שלי כמו שניתן לראות מאיכות הצילום היא לא מצלמת וידיאו מקצועית אז מן הסתם איכות הקול קצת תרד, לצומת ליבך. כל, אבל כל הופעה בלייב תיהיה שונה מהגרסה שבדיסק(סטודיו\אולפן). אמנים אוהבים לתת עיבוד קצת שונה לשירים בהופעות כדי לתת לשירים ייחודיות, גוון ועוצמה שקשה להעביר אותם דרך הדיסק. מן הסתם הדברים האלו ישנו את אורך השיר בצורה כזו או אחרת. ממתי הופעה חיה צריכה להיות כמו פלייבק? עצלנית? אני מאוד מתקשה להבין את זה.. להגיד לך מה אני אוהבת ספציפי על הביצוע של השיר הזה? החזק ביותר זה עניין התופים, הם מעבירים עוצמה נורא חזקה ורגש שלא קיימים בדיסק. אם תעקוב אחריי המילים של השיר תבין שזה שיר טעון ברגש ובהופעה עם הכלי נגינה מרגישים את זה וזה כל הכיף של ההופעה בחי. למה אתה מתכוון ב"פתיחת גרון" של דנה? לכל אומן יש את הייחודיות של עצמו, אם כולם יהיו אותו דבר אז מה זה יהיה שווה, לא? מקטינה? אני חושבת שזה דווקא להפך. שוב, בהקלטות אולפן יש עירוב של מחשב בעיבודים, אף פעם זה לא יהיה אותו הדבר בדיוק בלייב. לגביי הופעה של דיווה, חכה, לאן אתה רץ? דנה רק בתחילת ההופעות שלה עם אלבום הבכורה שלה! הכל עוד טרי, אם זה סאונד או תאורה או לא משנה מה שקשור בהופעה. כמו שם השיר של אברהם טל - 'הזמן עושה את שלו' אתה תראה שזה עוד יקרה! עוד ועוד הופעות שדנה תעשה היא "תשתפשף" יותר ונרגיש שכל הופעה תיהיה יותר טובה מהשנייה! עצלנית, זה התיאור האחרון שאפשר להגיד על דנה! היא קורעת את עצמה ומתאמצת המון כדי שכל דבר שתעשה יעבור בהצלחה המירבית, אחרת למה אתה חושב שהיא גנזה אלבום שהיא השקיעה עליו המון(בכל המובנים)? טוב סיימתי

שי קרן20

New member
יכול להיות שטעיתי מאיה,אני רק מקווה

שלא כועסים עליי..ברור לי שהדעה שלי תשתנה,ומאוד אשמח ללכת להופעה ולראות בעצמי...ובעיני דנה היא סוג של דיווה מבחינת קולית..ופתיחת גרון זה אומר שהיא עולה בגבהים ובעל השירים שלה יש שיאים...ואני נורא נורא נורא אוהב את זה...לזה התכוונתי.. כניראה שנתפסתם רק על העצלנית,יש משו בעיבוד הקולי של דנה שלא אהבתי וזה הכל..אני רגיל לביצוע הגדול והרגיל של הסטודיו וטיפה התאכזבתי..כניראה ש"עצלנית" לא היה סמקום ואני חוזר בי...אבל הייתה אכזבה...ארגיש הקלה אם תאמרו שלא נפגעתם,ושדנה לא נפגעה ממני...כי זו לא הייתה הכוונה שלי,אם לא הייתי אוהב אותה לא הייתי מרגיש צורך לכתוב פה,פשוט היתי מתעצל...סליחה שוב פעם..ממש לא הייתה הכוונה שלי

לא כועסת:)

זכותך המלאה להגיד את דעתך, רק שמביעים דעה צריך לדעת איך ואת טעמה.. לא נורא
מכל דבר לומדים. אני בטוחה שתיהיה בהופעה של דנה אז הדעה תשנה לך לכיוון החיובי. בנימה זו אני מזכירה שההופעה הבאה של דנה היא ב22.12 בזאפה הרצליה

שי קרן20

New member
אני מאוד שמח...ואממ אם יהיה הופעה

בזאפה ת"א אני אסע...כי אני לא כ"כ מכיר הזאפה שבהרצליה...לא דחוף לי..אבל מאוד רוצה להיות בהופעה..בטוח אהיה מתי שהו..אני מת לשמוע את מוצאש בלייב...ואגב הביצוע להפוכים בהשמעה ראשונה מאכזבת אך שמעתי שוב ושוב ואני מכריז שאני טעיתי,אבל עדיין אני מצפה מגדולות מדנה..אבל היא רק מתבשלת...ובאמת לא היה במקום...אבל אני שמח בכל זאת שכתבתי את זה...דנה מפעם לפעם רק תשתפר..מעניין אותי ההתקדמות שלה.

I מ י ר ב I

New member
אני בטוחה שאף אחד לא כועס

ניסית להעביר משהו,אולי לא ידעת לסגנן אותו כ"כ בהודעה הראשונה אז זה יצא קצת לא יפה אבל בהודעות האחרות הבנתי למה אתה מתכוון. לדעתי אתה צריך לראות הופעה שלמה ולא להתרשם סופית משיר אחד שעוד מצולם. אם אחרי שתראה הופעה שלמה עדיין תחשוב ככה זכותך המלאה!

למעלה