הפוליטיקאים צוחקים עלינו...

• פותח הנושא chisi
  • פורסם בתאריך

chisi

New member
הפוליטיקאים צוחקים עלינו...

כן, אכן הם עובדים עלינו...ואנחנו פה מנהלים דיוני סרק... אנחנו פה כל יום יורדים אחד על השני בלי להבין בכלל מי האויב האמיתי שלנו... הם דברנים גדולים, לומדים קורסים בהסברה וממש עובדים עלינו... ואנחנו הטיפשים , מטומטמים שמקשיבים להם בכלל... אין פיתרון באוויר כי פשוט אין הנהגה אמיתית ונכונה... יש פה פחד לאבד כיסא וממלכה... כל פעם אחרי פיגוע...יאלללה לישיבת קבינט..."מה נעשה היום?" "היום נפגיז את ג´נין , קצת...להראות לאזרחים שאנו מגיבים...נכנס לשטחים שלהם, נראה להם מי פה הבוס.........לחיים חבר´ה!!! " אוקיי, מפגיזים בתים ריקים , הורגים כמה פלשתינים , חלקם אף חפים מפשע... יש יומיים שלוש של רגיעה....ואז יוצאים, ברגע שיצאו ועשו הקלות...."מה קורה ילדים??? "(הגננת שואלת) שוב פיגועים ,שוב קבינט ,שוב אותו בולשיט... ידידיי...יש פה מישהו שלא מסכים איתי שהם עובדים עלינו? כי זאת המציאות , ורק טיפש , אוויל לא יוכל ליראות זאת... מעניין מה יקרה כשהבן של או הבת של ימותו בפיגוע חס-וחלילה... מעניין עם הדם שלהם שונה משל "סתם אזרחים"... חייבים להעיף את כל הגועל הזה שיושב בכנסת... הם פשוט חבורת מטומטמים!!! בגיניסט ידידי ,אם החיים שלי אמורים להיות תלויים תחת השגחתם של טיפשים שכמותם ,הנאורים והמבינים עניין...(לטעמך) הייתי מעדיף להילחם בהם... הבעיה שאין ביכלתי ,אני אפילו לא בורג פה במערכת... אבל צריך לחכות שכולם ישכילו להבין זאת... אבל אני משלה את עצמי... אולי יבואו ימים טובים יותר בעזרת האל...

מסכים עם כל מילה, מלבד אחת...

אני לא חושב ולא כתבתי שהם נאורים ומבינים עניין. כתבתי שמי שצריך להיות שם במקומם צריך להיות נאור, משכיל ומבין עניין. דרך אגב, בשרשרת האירועים שציינת לגבי מה שקורה אחרי כל פיגוע (ישיבת קבינט וכו´...), שכחת לציין פרט חשוב מאוד: הנאום של דני נווה בטלביזיה!! היה פיגוע שלאחריו לא היה נאום כזה?

שמאלני

New member
הם לא צוחקים עלינו...

אתה כנראה עדין לא מבין שאין פתרונות קסם,עם שרוצה עצמאות לא יכנע לכמה הפצצות של חיל האויר או מחדירת חיילים למחנות פליטים. מלחמת ההתשה הזאת תסתיים לאחר שניתן להם עצמאות,נשחרר אותם מהכלוב ושהם יקימו להם מדינה. ורק אז יהיה פה שקט,בנתיים מה שראש הממשלה אומר אלא שטויות. הוא חושב שבכוח הוא יצליח להשיג שקט,אתה לא יכול להשתיק 3 מיליון ערבים בכוח,הם רוצים עצמאות. לכן כל הקבינט וכל הפגישות האלה עם בכירים פלסטינים זה בדיחה,לא יצא מזה כלום. אני חושב המפלגה היחידה שבאמת מנסה לעשות משהו,זאת מפלגת שינוי. היא מנסה שהחרדים לא ינצלו אותנו,שהם לא ישבו בישיבות וירויחו על חשבוננו. שיעשו משהו למען המדינה,שילכו לצבא וילחמו למען המולדת. ודבר שני שמפלגת שינוי מנסה להשיג זה,שלא תהיה כפיה דתית כמו שיש היום. למה בשבת חנויות סגורות? אני רוצה לקנות בגד או נעליים,למה אני צריך לחכות במוצ"ש,הרי גם ככה החרדים לא קונים בשבת מה אכפת להם שאנחנו החילונים כן נקנה בשבת. לכן אני אומר שמפלגת שינוי היא המפלגה הרצינית היחידה בכנסת.

chisi

New member
אוקיי ידידי השמאלני...

למה אתה חושב שהם לא צוחקים עלינו? מתוך כל הפוליטיקאים שיש לנו ,אולי יש בין 1 ל-10 אשר באמת לויאלים... רובם מופיעים בראיונות וחוזרים על אותם שטויות..."מה צריך לעשות..." ובלה בלה בלה... הם רק יודעים להגיד מה צריך לעשות , בפועל לא עושים כלום... והכסף , הווווו , זה החלק הכי חשוב במערכת שלהם... אין כסף לדברים באמת חיוניים...אלה רק לאינטרסים האישיים שלהם , למשרדים שלהם...הכל פה חשוד מאוד... אני לא מדבר פה על פיתרונות קסם ,אבל הערבים כבר הוכיחו לנו לא פעם אחת כמה הם לא אמינים וכמה הם רוצים דברים אבסורדים שהם יודעים מראש שהם לא יקבלו... הם יעשו הכל כדי שלא יהיה פיתרון... הפיתרון שלהם זה...ירושלים ,זכות השיבה,כל השטחים...ועוד ועוד... אז שמאלני ידידי...אם אתה רוצה להתאבד..., בבקשה אל תיקח אותי איתך! כי יש גבול לנאיביות ולהבנה כלפי הצד השני... ועכשיו הכנסת לי פה את הדתיים והכפייה...אז ככה... אחת הסיבות לקיומינו פה, זה היותינו יהודים ומה שמאפיין אותנו ואת ההיסטוריה שלנו... עושה רושם שכולנו מאבדים את זה, אתה נח לך בהיותך חופשי... ,לכולנו נח... אתה חושב שאני לא רוצה לקנות בשבת , לינסוע בתחבורה הציבורית ,לראות את מה שנקרא פורנוגרפיה מבלי לשאול אף-אחד... אבל תחשוב לרגע...מי אתה, מה אתה עושה פה ואיך עליך להתנהג... יהיה לי קשה להסביר לך את הכל פה...אבל אם תשב עם עצמך ותחשוב קצת... תחשוב על המילה יהודי , תנסה להפנים את המילה הזאת... תאמין לי שתוכל להבין למה אני מתכוון... לכולם קל עם מה שנח , אף-אחד לא באמת רוצה לוותר על החופשיות לעשות הכוווווווולללל.... זה בעיה במדינה שלנו... לכן כל אלה שבאים מהקיבוצים קצת רחוקים יותר , כי שם המנטליות שונה לגמרי... אז אפשר להבין את הניגודים שיש לנו... פיתרון לא יימצא פה בקרוב, אתה תגיד ככה, אני ככה...וכן הלאה... אז אולי הכי טוב שפשוט נקווה לטוב ונאחל להפועל בהצלחה במשחק... מה כבר יש להגיד בימים של בכי, צריך להמשיך הלאה...לימים טובים יותר... לפחות יש כמה רגעים קטנים של נחת...

שמאלני

New member
ok chisi...

חברי הכנסת לא צוחקים עלינו,פשוט הם לא יכולים לעשות מה שהם רוצים. יש ראש ממשלה ומעליו יש את נשיא ארה"ב,לאחר שיש אור ירוק מנשיא ארה"ב נוכל לעשות מה שאנחנו רוצים. חבר כנסת יכול לדבר כמה שהוא רוצה,אז מה? מישהו שם עליו,גם ראש הממשלה יכול לדבר כמה שהוא רוצה. בשורה תחתונה מי שמחליט זה נשיא ארה"ב,כמה שזה נשמע מצחיק,אבל ככה אנחנו חיים כבר כמה שנים טובות. וזה דווקא לא כל כך רע כי בסה"כ אנחנו מרוויחים מזה המון,עם זה הכסף שהאמריקאים נותנים לנו מדי שנה,עם זה הנשק המשוככל שהאמריקאים מספקים לנו ועם זה שיתוף פעולה צבאי,חיילי צה"ל מתאמנים לפעמים עם הצבא החזק ביותר בעולם. כך שכל אלא שווים את המרות של האמריקאים. לכן חברי הכנסת יודעים רק לדבר,ולא לעשות. אבל תחלס אי אפשר לאשים אותם,ועכשיו הסברתי לך למה. 2. בקשר לחרדים,הם הורסים לנו את המדינה ואני נגד כפייה דתית,לכן לא צריכים להמשיך ולהכנע לחרידים. עם ביבי יבטיח שהוא לא יכנע לחרידים אני יתמוך בו,בנתיים לשום ראש ממשלה אין אומץ לעשות זאת כולם מתקפלים לידם. יש להם זכות להאמין במה שהם רוצים,כמו שלי יש זכות להאמין במה שאני רוצה. יש לי זכות גם לאכול בשר וחלב,ואפילו לאכול חזיר. אני לא חייב לציית ליהדות משום שאני לא חרידי. אני נוסע בשבת,אני מדליק טלויזיה ומחשב בשבת. ולכן אני לא חושב שאם אני מציית לחוקי היהדות אני לא יהודי,כי אני מרגיש יהודי בנשמה. 3. אם כבר דברת על הפועל,אני מקווה שהם יפסידו למילאן.

chisi

New member
אוקיי, אין מה להוסיף...

אדם באמונתו יחיה ודרך מחשבתו תהיה אמונתו...

למעלה