הפולנים...

הפולנים...

היינו אתמול בשעה 2 בלילה בבי"ס ונפרדנו מכל הפולנים החביבים שטסים. המניוקים האלה, בזמן שאנחנו לומדים בכתה ריקה למחצה וחסרת דחקות ומעש, הם מטיילים להם (לא משנה שזה בגטאות)! כולם טסו לי... איך אני אסתדר בלעדיהם במשך שמונה ימים??? על מי אני ארד כל הזמן הזה??? טוב נו ברוך שפטרנו!!! (אוף אני מתגעגעת לאנשים מסוימים)

ShadowBlaze

New member
למה שאתה לא תגיד מי אתה קודם...

ואז אולי הוא יגיד לך מי הוא? מה דעתך על זה לימפ ביסקוויט?

November Dew

New member
הם גרועים!!!!!

אני גם מתגעגע לפולנים, די שקט בביה"ס בלעדיהם... וד"א אני מכיר רק אדם אחד שאוהב את לימפ ביסקוויט, כולנו יודעים מיהו.. מי שלא יודע מיהו...בעיה שלו בכל מקרה הם להקה גרועה ומה שעוד יותר מעוות זה שקליפ שלהם ניצח שיר בהופעה חייה של מטאליקה ב"עשרת הגדולים בעשר" ב- MTV!!!! העולם מתעוות מרגע לדודלי!

Warrax

New member
מה גרוע ב..

כך ששיר שלהם ניצח שיר בהופעה חיה של מטליקה ב MTV? MTV - הערוץ שמצנזר את המטאל (לא שמטליקה היא להקת מטאל) אתה צריך להיות גאה בכך שהם נכנסו לעשרת הגדולים בכלל...
עם כל הבריטני והכריסטינה האלה היום...

November Dew

New member
אבל יש עוד משהו...

זה היה בעשרת הגדולים ברוק כבד מה שמכונה באנגלית - HRAD ROCK לימפ ביסקוויט הם לא רוק כבד, הם לא מוסיקה בכלל!!! איך יצא שהם עברו את מטאליקה בקטגוריה, אם מרלין מנסון היה שלישי איך FADE TO BLACK היה 8?????

Warrax

New member
תקשיב טוב

1) רוק כבד = Metal או Heavy Metal. ´הרד רוק´ זה שירים בסגנון אוסבורן וחבריו, לא בדיוק רוק "כבד", יותר רוק. 2) מרילין מנסון הם לא להקת רוק כבד (סתם זבל תעשייתי). 3) Fade to black הוא אחלה שיר שבעולם, משהו שלא מהעולם הזה - לדעתי בקטגוריית הרוק כבד של MTV הוא צריך לסיים ראשון, אבל אל תשכח - MTV זה הכל על TREND, על עכשוויות, לא על מה שעל-באמת-טוב. כל מי שמצביע זה ילדים קטנים שמכירים רק את ה"מוסיקה" העכשווית, לכן על תיקח את זה קשה..

November Dew

New member
זה בסדר...

אתה די צודק למרות שמרלין מנסון הוא דווקא טוב. ובקשר ל - FADE TO BLACK זה נכון, חברי MTV לא ממש מבינים במוסיקה כשראיתי את המצעד חשבתי שאם FADE היה מקום שמיני אז בטח הבאים יהיו ממש גדולים, מסתבר שלא, לא נורא, כולנו יודעים מי הלהקות הטובות ומי לא ראוי להישמע על פני הארץ!!! ובסיום שלי כתוב הפזמון של שיר שנקרא - Kings of the Carnival Creation של - Dimmu Borgir אני מציע לכל מי שחובב מטאל ולא מכיר את הלהקה הזאת שיתחיל לצלצל לחברים ולהוריד מהרשת שירים שלה, מי שלא יעשה זאת...מפסיד בגדול!!!!

עשית מהשיר הזה..

אמרלד סורד של רפסודי... שיר נחמד לא יותר מזה... אם כבר אז מורניניג פאלאס של דימו

אני לא מצליחה לתפוס אותם...

התקשרתי אולי איזה 50 פעם למאיה שלקחה איתה את הפלאפון והיא לא עונה לי! אני מתגעגעת אליהם (במיוחד למישהו מסוים) אני לא יכולה ככה איזה חסרי משמעות ימי שישי בלעדיהם!!!

למעלה