ornit_band
New member
הפונדו הנפרד...
סופסוף הגעתי חזרה לפורום. השתמשתי במתכון של נירה רוסו: 400 גר' טל העמק 100 גר' קצקבל (הופיעה עוד גבינה שלא זיהיתי אז לא השתמשתי - כתוב 100 גר' גבינת כלבי) 2 משולשי גבינה מותכת 2 כוסות יין לבן 6 כפות ברנדי 1 כף חרדל 1 כף קמח מלח ופלפל חופן פטריות מיובשות (מושרות וסחוטות). בהתחלה הפונדו היה נחמד, ואח"כ התחיל להפרד ולהתגבש. למה...
חוצמזה, אני זורקת את סיר הפונדו שלי, כי הצבע מתקלף (גם בחלק הפנימי!!!). מגיע לי... קניתי בזול וחשבתי שמצאתי מציאה.
סופסוף הגעתי חזרה לפורום. השתמשתי במתכון של נירה רוסו: 400 גר' טל העמק 100 גר' קצקבל (הופיעה עוד גבינה שלא זיהיתי אז לא השתמשתי - כתוב 100 גר' גבינת כלבי) 2 משולשי גבינה מותכת 2 כוסות יין לבן 6 כפות ברנדי 1 כף חרדל 1 כף קמח מלח ופלפל חופן פטריות מיובשות (מושרות וסחוטות). בהתחלה הפונדו היה נחמד, ואח"כ התחיל להפרד ולהתגבש. למה...