הפוסטר של הסרט החדש

PILPIL

New member
פוסטר נחמד - למרות שלא אומר שום דבר

בינתיים, אני מלאת תקווה שהסרט הזה יהיה מוצלח מקודמו. כשאני רואה את הפוסטר אני נמלאת מחדש בגאוות יחידה ומדחיקה את האכזבה שלי מיקום סטאר טרק בשנים האחרונות. מאד רוצה שלא להתאכזב, אבל חוששת שברגע שישתחרר מידע אמיתי על הסרט אני עלולה להתבאס שוב.

EBow

New member
אז זה נכון...

האסון באמת עומד להתרחש.. הם עומדים להפיק סרט על ימי האקדמיה של - אם לשפוט עפ"י הצבעים הדומיננטיים בפוסטר - קירק וספוק. חבל שהם לא יותר פתוחים להצעות מהקהל הרחב. מישהו נתקל באיזשהו סקר רשמי של פראמאונט שנעשה בנושא? באם היה סקר כזה, האם הוא הצביע על כך שהרוב באמת רצו סרט על הנושא הנ"ל?

goldy

New member
וגם לא יהיה סקר

פראמאונט הם חברה מארה"ב, ומה שמעניין אותם זה קודם כל למכור; אז הם עושים סרט שמעניין את רוב האנשים ברוב המקרים, העיקר שעכשיו הם מוכרים עוד כרטיסים. כן חברים - ככה חולפת לה תהילת עולם (שמקרבת אותי לבעלות על השם)...

Eran Loves MJ

New member
כן זה נכון (אולי)

ב imdb בדף של הסרט רשום שהסרט מספר על ימי האקדמיה של קירק ושמאט דיימון ישחק את קירק הצעיר... אבל זה בטח יעבור עוד כמה גלגולים עד שיתחילו לצלם...

AKIRA972

New member
הסרט יהיה אכזבה לכל הקהילה

אבל מצד שני אולי יצליח בקופות כלומר STAR TREK הפך ל STAR WARS

EBow

New member
אני מתערב שהוא גם לא יצליח בקופות

נראה לך שיעניין מישהו מהקהל הרחב לראות סרט על ההיסטוריה של הסדרה המקורית אם זה לא מעניין חלק ניכר מהקהילה עצמה (אם לשפוט עפ"י התגובות הצוננות בלשון המעטה של חברי הפורום)?

papal

New member
השאלה היא איך יעשו את זה...

קחו למשל את סמולויל. לקחו סדרה , שא קשורה בשיט לסופרמן חוץ מהעובדה שהוא שם כבן נוער . מצד שני- יא גם הצליחה בקרב קהל שהוא לא קהל יעד בדרך כלל של סופרמן וגם שימרה את הפרנצ'ייז עד הרגע שבו התבשל לו סרט סופרמן באורך מלא- שהפלא ופלא אין לו שום קשר לסמולוויל אבל הוא סרט בן זונה (כן כן כבר ראיתי אותו- יש לי קומבינות). אולי זה מה שמנסים לעשות , אבל הפוך על הפוך. הם מחפשים קהלים חדשים, אולי צעירים, בני נוערף כאלה שאוהבים אקשן וסרטים בסגנון של משימה בלתי אפשרית ואקס מן. הקהל הטרקי הוכיח שהוא לא תמיד נאמן, בעיקר עם אנטרפרייז, שלא השיגה א תהרייטינג הרצוי. אז החליטו לשנות כיוון וללכת על קהל אחר- בנוסף לקהל של טרקים שממילא יבוא לראות (אני למשל אלך לראות- ורובכם גם -ככה שאנחנו קהל בטוח לא?) לא יודע אם זה יצליח להם ככה. לא בטוח- כי קהל חדש לא יודע מי הם קירק או ספוק או מה ההיסטוריה שלהם, וכנ"ל לגבי קהל טרקי שלא בטוח ישמח לקבל את זה. אני הייתי ,אם כבר ללכת על קטע של אקשן, הולך על סוג של מלחמה כוללת באיזשהוא יריב, בעולם של אנטרפרייז, מלחמה שסופה הקמת הפדרציה, או הולך לכיוון של הקלינגונים או הרומולאנים. כל הנושא של המלחמות האלה. או אולי בכלל קופץ למאה ה 25 מה דעתכם?

EBow

New member
ככה:

קודם כל - איזה קומבינות? סופרמן יצא לפני שבוע ויומיים והספקתי לראות אותו בערב הבכורה בעצמי. 400-500 איש נוספים שקנו כרטיסים לאותו אירוע באותו זמן נתנו לי את התחושה שאני לא לבד בקטע הזה. שנית, מסכים איתך לגבי שאר הדברים. וכפי שכתבתי, סרט על נושא איזוטרי כמו התבשלותם של קירק וספוק באקדמיה הוא דרך רעה מאוד למשוך קהל רחב. וכפי שאתה כתבת, סרט על מלחמה, למשל ברומולאנים, הוא נושא בעל פוטנציאל הרבה יותר גדול להשיג את המטרה הזו. סרטי סטאר טרק סבלו תמיד מנהירה דלילה של קהל רחב אליהם. אפילו First Contact שהיה הסרט המצליח ביותר לא הצליח לעשות יותר מאשר להכפיל את הכסף שהושקע בו, שבמונחים הוליוודיים זה קצת יותר מלהחזיק את הראש של הסרט מעל המים וקצת יותר מלהחזיק את הראש של המפיק על הכתפיים שלו. אני לא חושב שלבמאי שיביים את הסרט יש משמעות רבה במקרה הזה. או שפראמאונט חושבים אחרת וכן נראה להם שבמאי אקשן ותקציב גדול יוכלו להפוך את הסרט להצלחה קופתית גדולה, או שהם בכל מקרה מנסים לקבור את הפרנצ'ייז כפי שהיטיבו לעשות עד כה ולכן עדיף שיהיו לפחות רווחים מעטים מאשר כישלון טוטאלי, גם בקרב המעריצים וגם בקופות. אם כבר במאי, אני חושב שהיה צריך להשאיר את ג'ונתן פרייקס. נראה לי שעד כה הוא היחיד שהוכיח שאפשר למצוא איזשהו שילוב בין פנייה לקהל רחב לבין פנייה לאוהדים. אבל הפראמאונט של היום זה לא הפראמאונט של פעם.

papal

New member
כנראהל א הסברתי את עצמי טוב

ראיתי אותו לפני שהוא יצא בארה"ב, ולפני שהוא יצא בארץ. ובאיכות של קולנוע ולא איזה באיזה ריפ מעפאן. אני לא יכול לפרט יותר אבל זה היה לפני חושב ובהקרנה סגורה על 35 מ"מ

EBow

New member
--->

מה שראית היה כנראה הקרנת מבקרים. אתה יכול להגיד את זה, זה לא סוד, אתה לא צריך לדאוג שמא מישהו יתבע אותך על דבר כזה.

Broken Bow

New member
אני לא מבין אותכם

למה כבר לקבור את הסרט לפני שראיתם אותו בכלל ולפני שאתם באמת יודעים מה העלילה? אז נכון יש שמועות ויש ספקולציות, שללא ספק גברו בעקבות הפוסטר. אבל למה כבר לקבור את הסרט וכבר להתאכזב? J.J. Abrams שמפיק את הסרט הצהיר על עצמו יותר מפעם אחת כמעריץ של ST, אתם לא חושבים שאולי כדאי לתת לו הזדמנות? הרי עונה 4 של אנטרפרייז שהייתה מעולה לדעת הרוב פה הופקה ע"י מישהו שבא מבחוץ והיה מעריץ של ST. אני אומר בואו לא נתאכזב כבר, נשמור על ראש פתוח, ואולי נופתע לטובה!

EBow

New member
כי הנמכת ציפיות...

היא הדרך הכי טובה למנוע אכזבה.

oblique

New member
אני דווקא כן מבין אותנו.

אהה כן טוב.. לא נראה לך ש"קירק וספוק הצעירים עושים זאת בגדול ברחבי הגלקסיה" או מסע בין כוכבים 11 AFTERMATH כפי שיהיה רצוי לקרוא לו מעכשיו יהיה להיט הא? בחייאת רבאק מה הנושא ה****** הזה? תנו לנו "עתיד" נו טוב תנו לנו משהו שהוא קצת פחות "עבר" הסרט לא יגיע לארץ להקרנות מסחריות זה בטוח אז אולי אני אשכור אותו בDVD אבל בעוד שאת נמסיס אהבתי (אוי ואבוי) למעט העובדה שדאטא מת ולא פיקארד (הייתי אוהב יותר סוף כזה) את הסרט הבא בסדרה אני לא אשנא אבל לא נראה לי שאני באמת אלך להתפלא מזה שזה הסרט שיקבור סופית את הזיכיון... והלוואי ואתבדה...

oblique

New member
ובמסגרת "כלו כל הקיצין"

הלכתי עם חבר לסטימצקי להחליף איתו ספר מתנה שהוא קיבל ליומולדת (החבר בחר ב"שר הטבעות" בסוף, אחרי שהלכתי) ועיינתי במדף של המד"ב באנגלית וראיתי שם משהו כמו "מס"ב והXMEN UNCANNY" אני לא האמנתי למראה עיניי!!! זו פשוט זוועת עולם! (מעניין מה היה קורה אם היו מפגישים שם את פיקארד עם ד"ר אקסוויאר.. פחחחח) מה שכן היו שם שני ספרים של "טיטאן" ואחד של חלל עמוק 9 אז כן ככה קוברים זיכיון עמוק באדמה... (או עמוק בתוך חור שחור סינגולריות על)

n i v1

New member
זה דווקא נשמעלי סופר מגניב

תארו לכם סרט עם פיקארד בשני תפקידים, הזוי.

למעלה