השאלה היא איך יעשו את זה...
קחו למשל את סמולויל. לקחו סדרה , שא קשורה בשיט לסופרמן חוץ מהעובדה שהוא שם כבן נוער . מצד שני- יא גם הצליחה בקרב קהל שהוא לא קהל יעד בדרך כלל של סופרמן וגם שימרה את הפרנצ'ייז עד הרגע שבו התבשל לו סרט סופרמן באורך מלא- שהפלא ופלא אין לו שום קשר לסמולוויל אבל הוא סרט בן זונה (כן כן כבר ראיתי אותו- יש לי קומבינות). אולי זה מה שמנסים לעשות , אבל הפוך על הפוך. הם מחפשים קהלים חדשים, אולי צעירים, בני נוערף כאלה שאוהבים אקשן וסרטים בסגנון של משימה בלתי אפשרית ואקס מן. הקהל הטרקי הוכיח שהוא לא תמיד נאמן, בעיקר עם אנטרפרייז, שלא השיגה א תהרייטינג הרצוי. אז החליטו לשנות כיוון וללכת על קהל אחר- בנוסף לקהל של טרקים שממילא יבוא לראות (אני למשל אלך לראות- ורובכם גם -ככה שאנחנו קהל בטוח לא?) לא יודע אם זה יצליח להם ככה. לא בטוח- כי קהל חדש לא יודע מי הם קירק או ספוק או מה ההיסטוריה שלהם, וכנ"ל לגבי קהל טרקי שלא בטוח ישמח לקבל את זה. אני הייתי ,אם כבר ללכת על קטע של אקשן, הולך על סוג של מלחמה כוללת באיזשהוא יריב, בעולם של אנטרפרייז, מלחמה שסופה הקמת הפדרציה, או הולך לכיוון של הקלינגונים או הרומולאנים. כל הנושא של המלחמות האלה. או אולי בכלל קופץ למאה ה 25 מה דעתכם?