הפוסטר של סאמרסלאם 2004

t-man

New member
הפוסטר של סאמרסלאם 2004

הנה הפוסטר של סמארסלאם 2004-אני לא יודע אם זה הצבע של הפוסטר או שזה בגלל שהוא נסרק מפלייר. כידוע הפוסטר לא אומר שום דבר אבל לדעתי טריפל איץ' זוכה באליפות העולם באירוע ובניגוד לזכיות אחרות של HHH בשנתיים האחרונות אני לא אתנגד שבנואה יעביר את התואר לטריפל איץ'(שחזר לעצמו אחרי תקופה ארוכה)גם בנואה וגם גררו קיבלו כבוד עצום השנה מבחינת הזמן שהיו אלופים(בתקווה שהם יזכו בהן פעם נוספת כמובן)והיגיע הזמן להעביר את התואר לטעמי. השאלה שלי מתי למען השם ג'ריקו הולך להיכנס לתמונת האליפות...ברו יהיה לו קשה לדעתי.

kendog keds

New member
רסלמניה היתה במרץ...בנואה כולה

מחזיק בתואר פחות מ-3 חודשים, ואדי פחות מ-4. זה "כבוד עצום מבחינת הזמן שהם היו אלופים"? אם כבר הכבוד העצום אליהם הוא מבחינת ההגנות הרבות מאוד על התארים ששניהם עברו. מבחינת זמן 3 או 4 חודשים זה לא איזה זמן שיא או מכובד יותר מרוב האלופים. חבל שהתרגלנו שמי שיותר מחודשיים אלוף הרוויח בחסד. אני אשמח לרארות את בנואה ממצה את האליפות שלו לפחות עד סאמרסלאם, שגם זה לא הרבה מידי, ואפילו סורבייבור סיריס או יותר מזה, אבל אלה כבר לא ריאליסטים כ"כ.

PieOMy

New member
ואני מקווה

לראות את בנואה מחזיק בתואר שנה שלמה ומפסיד לג'ריקו ברסלמניה. התחלנו פה תנועה, בשאלות ששלומי הציג לפני כמה ימים, לתת לג'ריקו את הראמבל.

t-man

New member
בנואה ואדי ישארו אלופים גם אחרי

באד בלוד ודה גרייט אמריקן באש-כלומר אדי חמישה חודשים ובנואה ארבעה חודשים,להגיד לך שלא הייתי רוצה שהם ישארו אלופים ממש לא אבל הרבה אנשים חשבו שהם יהיו אלופי מעבר והם היו אלופי לתקופה מכובדת ביותר שבמידה והם אכן יאבדו את התואר זה לא יפגע בהם.

Israeli Hero

New member
ומה עם זה שהנטר היה אלוף שנה?

נכון גם אני מאוד נהנה מטריפס מאז רסלמניה, אבל הוא לא המתאבק היחיד. לא הספיק לו להיות מאז אמצע 2002 אלוף? ומאז כל מי שהוא הפסיד לו את התואר היה חייב להחזיר אותו מהר חזרה? למה שבנואה לא יהיה אלוף חצי שנה- שנה ואז יעביר אותו לאדג', אורטון, קיין או לא יודע מי שהתואר יכון להועיל לו. שוב האנטר אלוף? לא היינו בסרט הזה כבר? הרי ביננו, האנטר רוצה להיות 17 פעמים אלוף עולם, ובקצב הזה הוא לא רחוק מלהשיג את זה.

kendog keds

New member
הבעיה היא שבקצב הזה הוא יגיע ל-17

הרבה לפני גיל 40, ואז הוא יגלה שאין לו עוד מטרות ותכלית בחיים.

t-man

New member
תומר מה אתה רוצה ממני?

גם אני מעדיף דם חדש כחומר לאליפות אבל איך שעניינים מתגלגלים טריפל איץ' הולך לנצח את בנואה בסמארסלאם,להגיד לך שאני מרוצה מזה...לא אבל אני בהחלט לא מבואס כי סך הכל טריפל איץ' חזר לעצמו אחרי כמעט שנתיים שהיה במצב שלא יכולתי ליסבול את הפנים שלו ואחת וכמה כאלוף עולם,כרגע נעים ליראות אותו בזירה. אני עדיין מקווה שבנואה ינצח אבל אחרי הג'וב שטריפל איץ' עשה לבנואה ברסלמניה אני מאמין שטריפל איץ' ידרוש משהו בתמורה וזה כנראה יגיע בסאמרסלאם.

Rock Bottom

New member
אין לי מזל אני

אם זה בנואה מול אייץ' זה ג'וב בטוח של בנואה. שומעות מדווחות על רימאץ' שלישי בין אדי לבראדשאו בסאמרסלאם. זה עומד להיות אירוע מזוויע מבחינתי רק לפי התוצאות/קרבות הללו. לא שאני לא חושב שאייץ' נגד בנואה לא יהיה טוב, אבל לא הייתי רוצה לראות את בנואה מפסיד לנגד עיני, עד שאני כאן רואה PPV בלייב. סעמק. ידעתי שאני אתאכזב... הייתה לי הרגשה יותר נכון. טל, אני מקווה שמה שאתה אומר לא יצא לפועל. אחרת יהיה לי חשק להיפטר מהכרטיסים עוד לפני שאני אכנס (לא שאני באמת יעשה את זה כן, רק אומר שיהיה לי חשק).

kendog keds

New member
היי, זה יהיה כמו סגירת מעגל ישראלית

אני ותומר ראינו את בנואה זוכה בתואר מטריפס, ואתם תראו אותו מפסיד לו את התואר בחזרה...

Rock Bottom

New member
איך אתה יודע לעודד מצוין ניר ../images/Emo6.gif

סתם... אין לנו על מה לבכות. אנחנו נלך בשביל החוויה, ואני בטוח שנצליח להפיק את מירב ההנאה גם אם לא כל הקרבות בקארד יראו לנו שוס.

PieOMy

New member
קורט אנגל בחליפה

מאכזב. למרות שזה לא אומר כלום. הפוסטר עצמו יפה, אבל לא מהמם. כל קרב שירכיבו מהמתאבקים שם ירצה אותי. מקווה איכשהו לגוררו נגד טריפל...

Death Soldier

New member
פוסטר נחמד

אבל למה משהו בו אומר לי ששוב יהיו קרבות בין הרוסטרים כמו במניה?

למעלה