הפוסל - במומו פוסל

kaya11

New member
הפוסל - במומו פוסל

אל תיקח את עצמך יותר מידי ברצינות. דע כי גם המתוק יכול להפוך לתפל. גישה כזו עוד תהפוך אותך לקלס בין הבריות. אל תשכח, הפוסל – במומו פוסל. בינינו איך בכלל סודות, לפחות זה מה שאתה אומר. אל תעשה מעצמך אידיוט, כי לך תדע איך בסוף הכל ייגמר.

kaya11

New member
נכון פו ../images/Emo13.gif

זו אמירה... השאלה אם יש סתירה...

קסנדרה*

New member
דעתכם ??????????

אל תיקח את עצמך יותר מידי ברצינות. דע כי גם המתוק יכול להפוך לתפל. גישה כזו עוד תהפוך אותך לקלס בין הבריות. אל תשכח, הפוסל – במומו פוסל. בינינו איך בכלל סודות, - שורה שבעיני אינה קשורה כ"כ לפחות זה מה שאתה אומר. אל תעשה מעצמך אידיוט, - פה לדעתי יש סתירה כי לך תדע איך בסוף הכל ייגמר.

קסנדרה*

New member
תגובתי המפורטת כפי שהופיעה בפורום

אל תיקח את עצמך יותר מידי ברצינות. דע כי גם המתוק יכול להפוך לתפל. גישה כזו עוד תהפוך אותך לקלס בין הבריות. אל תשכח, הפוסל – במומו פוסל. * עד כאן הרעיון מובן ומובע טוב. בינינו איך בכלל סודות, לפחות זה מה שאתה אומר. * בפיסקה הזו לא הבנתי מה הקשר בין עניין הסודות שאין ביניכם לבין השחצצנות של הברנש. אל תציג עצמך כאידיוט, כי לך תדע איך בסוף הכל ייגמר. * בקטע המסיים יש לי קצת בעיה. את כותבת: "אל תציג עצמך כאדיוט" אבל לפי מה שהבנתי הוא לא מציג עצמו כאדיוט, אולי החברה "תופסת" אותו כך. הוא מציג את עצמו כ"אני ואפסי" כך אני הבנתי. הרי פוסל במום של האחרים..... הרי זו הכותרת.

אני חושבת

שעניין הסודות שאין ביניהם, דווקא קשור... היא אומרת לו שהיא יכולה לראות אותו "באמת", ובעצם טוענת שזה מיותר, כל ההצגות שהוא מנסה לעשות - עליה הן לא עובדות. אז שישיל מעליו את הפאסון...

kaya11

New member
בדיוק ../images/Emo13.gif

זו בדיוק הייתה הכוונה... הוא חושב את עצמו ומזלזל באחרים אבל בעצם הוא בחור פשוט שעושה מעצמו משהו שהוא לא... "הפוסל - במומו פוסל" בדיוק מבטא את התכונה של מי שפוסל דבר אצל אחרים שהוא לא רואה שקיים בעצמו...

ואני חושבת...

(זו כבר פעם שנייה שאני חושבת בשרשור הזה!!!) בקיצור, שהיא מזהירה אותו שלא ייעשה מעצמו אידיוט, שוב - כי עליה ההצגות שלו לא עובדות, ובסוף זה יהיה חייב להתגלות - המומים שלו יתגלו, והוא יהיה כמו בלון נפוח שיצא ממנו כל האויר.

קסנדרה*

New member
חחחחחחחח נו טוב זה בטח

אבל האם לא כדאי להשיג מיצירה קצת יותר ע"ע מטאפורה, אוף עם המילה הזו כבר .....

למעלה