הפועל באר שבע ממריאה לבולגריה

HBSFC1

New member
הפועל באר שבע ממריאה לבולגריה

הפועל ב"ש עושה דרכה בשעות אלו לבולגריה לקיום מחנה אימונים לקראת עונת 2006/7. השחקנים הבולטים שיוצאים למחנה האימונים: שוערים: אסי רחמים; טל חיון הגנה: חיים פונטרמולי; מיקי עטיה; דייא אבו-עאיידה; ינאי דרעי; עוז יפרח; יניב איפרגן קישור: אלעד בונפלד; דודו בן שושן; אביתר אילוז; סתיו אלימלך; תומר אליהו; שרון עמר; זוהר חוגג התקפה: תיירי אנדיבי; חנן פדידה; אורן סגרון; דודו פלס למחנה האימונים אמרוים להצטרף מס' שחקני חיזוק, ביניהם בולגרים, קמרונים, וג'אמייקנים.

בהצלחה הפועל שלי תמיד יהיה לכם מקום

גדול בלב שלי!@ התקפה והקישור הכי טובים במיוחד עם אנדיבי פלס פדידה ואילוז

HBSFC1

New member
חסרים צודק...

ברחו לי האמת כמה שמות.. חוצמזה שלצורך העניין גם ציינתי שמות בולטים שיצאו למחנה האימונים

HBSFC1

New member
מורדי חזר להתאמן לפני שבועיים

מורדי חזר להתאמן לפני כשבועיים בערך יחד עם הפועל ב"ש, אך הוא כאמור לא יצא לבולגריה, והתאמן מפאת החוזה שיש לו עם הקבוצה. אני לא יודע איפה הוא מתאמן כשהפועל בבולגריה, אבל הייתי משער כי הוא מתאמן יחד עם מכבי..

HBSFC1

New member
בעונת הירידה של הפועל לפני שנתיים

הוא היה שוער שני, ואף פתח בהרכב מול בית"ר בהפסד 4-1. באותה עונה הוא גם עבר למכבי ב"ש ועמה עלה לליגה הלאומית. לאחר מכן היה מאבק בין מכבי להפועל בנוגע לעתידו של שוורץ, כשלבסוף הפועל לא ויתרה עליו והחתימה אותו ל-4 שנים. הוא השתייך לסגל של הפועל בליגה הלאומית בתחילת העונה, אך חזר שוב למכבי כתוצאה מתנאי העברתו של אורן סגרון חזרה להפועל. שוורץ היה השוער הראשון של מכבי, עד שפציעה שספג סיימה לו את העונה.

למעלה