הפועל ב"ש - בני יהודה

Papito

New member
הפועל ב"ש - בני יהודה

שרשור הודעות, תגובות, ביקורות, וכיו"ב

כולה הפסד,לא קרה כלום...

ולגבי הטענות על שוקי נגר,לדעתי נגר הוא אחלה שחקן,הוא תורם להתקפה בצורה משעמועתית,הוא אחד המפתחות להצחלחת ב"ש,ויש לו מניות רבות בהשיג המרשים של הפועל עד עכשיו,תמיד אחרי הפסדים אנשים מתוסכלים,אני האמת בכלל לא מתוסכל,אני גאה בהפועל ב"ש על הנחישות שלה ועל הלחימה של הקבוצה,אנחנו כולה קבוצה עם תקציב כזה קטן,שעושה לליגה פה בית ספר בכדורגל בזכות השחקנים הפצצתיים שלנו.

AK15

New member
מסכים איתך חלקית

בהקשר של לא נורא כולה הפסד, נכון מאוד אבל שוקי נגר הוא החולייה החלשה בהפועל באר שבע, הוא לא יודע להרים כדור, אם הוא עולה הוא לא יורד, אין לו כושר, וגם אחרי ניצחונות ומשחקים טובים שלו כביכול אמרתי שהוא לא צריך לשחק ואני לא אוהד שמקלל אחרי הפסדים

blueman1

New member
אני מסכים עם ak15

שוקי עושה המון חורים. אין לו כושר והוא לא תורם כל כך למשחק ההתקפה כי הוא מאבד הרבה כדורים

zilber z

New member
הבעיה היא שהשחקנים לא נתנו ת'נשמה!!

זו הבעיה המרכזית והכי כואבת !!! שחקנים כמו קאקו ושוקי שלא נתנו את הנשמה ולא תרמו בכלל כאילו עשו טובה שאם משחקים הפסד זה באמת לא נורא אבל הנחישות והנשמה של השחקנים נעלמה ואם זה ימשיך ככה מצבנו יתדרדר !!!!

ערנארן

New member
לעונה הבאה צריך...

לשחרר את שוקי מה אתם אומרים על להחזיר את בלאיץ´ ??? לא עדיף???

blueman1

New member
אולי אתה צודק

כי שוקי הרבה זמן לא פוגע, ועושה המון חורים בהגנה ולא כל כך תורם למשחק ההתקפה כי הוא מאבד הרבה כדורים. לגבי בלסינג קאקו אני לא מסכים איתך כי הוא משקיע תמיד וקורה שיש משחק אחד לא טוב, זה יכול לקרות לכל שחקן. אל תשכח שעד לפני שבוע הוא היה מלך כשהוא נתן הצגה נפלאה מול בייתר. אני חושב שלא צריך לחכות ומעכשיו להעיף את שוקי מההרכב ולתת או לצעירים לשחק או להשים את חליבה כמגן שמאלי ולהכניס את אלעד בונפלד לתפקיד של חליבה לפי דעתי זה פותר לנו שתי בעיות מרכזיות: 1. בעית מגן שמאלי 2. בעית הקשר היצרתי.

blueman1

New member
למה בורות???

אלעד מחזיק יםה מאוד את הקישור של הפועל באר שבע. הוא מחלק כדורים הוא מבשל שערים ויודע לכבוש כשצריך. אם לזה לא קוראים קשר יצירתי אז אולי תסביר לי למה קוראים קשר יצירתי???

מוצארט

New member
אחי!

אני פשוט לא מבין כ"כ את משמעויות התפקידים, אז רק שאלתי. ומכאן השאלה המתבקשת, למה לופא מייבש אותו על הספסל? כי בדוגרי, כבר די נמאס לראות את הקבוצה משחקת כל הזמן כדורגל הגנתי, ויוצאת מידי פעם להתקפות. רק כשהמשחק בטוח אצלה בידיים, הקבוצה יוצאת להתקפות מסודרות.

blueman1

New member
אין לי מושג למה הוא מייבש אותו

על הספסל, אבל לפי האתר one השבוע אלעד יעלה להרכב. דבר שני יש מאמר (אני לא יודע אם הורידו אותו כבר) באתר האוהדים שנקרא "לא קדוש מעונה) תקרא אותו ותבין למה לופא קדוש לא משתף את אלעד בונפלד ואת שאר הצעירים שמוכיחים את עצמם כמו עוז יפרח לדוגמא.

למעלה