הפועל ב"ש-הפועל רעננה,תאריך,פרטים

הפועל ב"ש-הפועל רעננה,תאריך,פרטים

הפועל ב"ש-הפועל רעננה מסגרת:גביע הטוטו שעה:5 איצטדיון:ווסרמיל תאריך:4 לאוגוסט יאלה חברים ב"ש הקדימה תמשחק ל4 באוגוסט@!!!!! יאלה ב"ש@!!!!

חח נראה לך כניסה חופשית? עולה כסף

תבא איתך איזה 30 ש"ח,כי כנראה כרטיס יעלה 25 ותשאיר לעצמך ת5 הנוספים תקנה גרעינים שמהו.. חח אם אתה הולך.. אני כל משחק בית עד המוות! ו

HBSFC1

New member
מחירי הכרטיסים שצפויים בגביע הטוטו

המחירים ינועו בין 15-20 שח' לנוער, ו-40-30 שח' למבוגר.

לדעתי זה מאוד יקר אני שוקל האם

ללכת אבל זה נראה לי די יקר 20 שקל בשביל לראות משחק שלפי החוקים אפילו מותר לשתף שם נבחנים זה נראה לי ממש לא משהו אני מקווה שהמחיר ירד לפחות מ20 וגג 15 בטוח

HBSFC1

New member
מזיכרון שלי במשחק גביע הטוטו הראשון

הלכתי למשחק ושילמתי 20 שקלים. קשה לי להאמין שהמחיר יהיה נמוך יותר..

zuli4

New member
הופה..התלהבנו קצת אה..

תגידו איזה קבוצה אנחנו הולכים לראות.. מילאן ממש פראיירית לידה.. שז'ינו יתחיל להוריד קצת ת'מחירים אחרת לא יהיו לו אוהדים..

צגאי

New member
אני הולך לכול משחק של הפועלללל באר

שבע אבל במשחק בשישי בקושי מאה אוהדים יבואווווו..!!!! וכול הפורום אם אתם אוהדיםםם אמיתתיםם אזזז אתם צריכים לבואא למשחקק לא רק בגלללל הכסףףף שאתם משלמים אם זה זול או אם זה יקרר אלא בגללל שאתם אוהדיםם תקבוצה ומי שאכפת לו מהקבוצה יבוא גם אאם זה יעלהה 100 שקללללללל ..!!! מי שלא בא בגלל המחיר של הקבוצהה אז הוא לא אוהד אמייתייי..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zuli4

New member
ממש אין קשר לכסף..

אני פשוט לא מתכוונת לממן את החרא הזה שחושב שהוא יכול להחזיק קבוצה.. אם אוהדים יגיעו למשחקים אז הוא יחזוב שהכל בסדר וימשיך להרוס את הקבוצה.. אתה רוצה לתת לזה יד-בבקשה..

HBSFC1

New member
לא נכון. היחס של ז'ינו הוא מרתיע

מאוהדים לחזור למגרשים. עד שלא תוחלף כאן בעלות, המצב ימשיך להיות קשה והשינוי הזה חייב לבוא כמה שיותר מהר.. חוצמזה מבחינה מקצועית, ז'ינו לא העמיד קבוצה ראויה שמתמיירת לעלות לליגת העל, ובשל כך קהל האוהדים רואה זאת ובסה"כ גם בשל המצב אין לו סיבה מספיק טובה להגיע למגרשים.

צגאי

New member
תשמעע ....

נכוןןן אחיי האוהדים לא רוצים לבוא בגלל שז'ינו מנהלל את הקבוצהה אבל אוהד אמיתי זה זה שהולך למשחקים אם הקבוצה גם בטוב וגם ברע...!!!!!גם יש תשיר גם אם זה כואב אותך אוהב ...!!!אזמה קרה עכשיווו???????????האוהדים לא רוציםםם לבוא ועכשיו ההפך צתריך לבוא למשחקים לעודד את הקבוצהה לתמוך בקבוצהה ....@!!!!איך אתם רוציםם שהפועל תעלהה ותם תחזרו לעודד ..!!! אין קבוצה בלי אוהדיםם ...!!!

HBSFC1

New member
הוזלו מחירי הכרטיסי לגביע הטוטו

כרטיס בוגר- 20 שקלים כרטיס ילד- 10 שקלים נשים ייכנסו בחינם.

למעלה