הפועל חולון.

gil_e

New member
הממ.

האמת שנראה לי ``קצת`` חשוד שפתאום מופיע כאן מישהו שמעולם לא ראיתי ומתערב בדיון... אבל לשם הוויכוח נניח שאתה לא מר אשכולות בשם אחר אלא באמת חדש כאן. בקשתי לסגור את הדיון, ומאחר ואתה חדש כאן כנראה לא ראית את ההודעה.

אל תדאג , בגלל שאתה כל כך

מסכן אני לוקח על עצמי לארגן לך יום התרמה מיוחד כי אתה בן אדם , באמת , אבל באמת מסכן ואומלל. מה יש כבר להגיד על בן אדם מתוסכל שמתעסק כל היום ביקורות קנטרניות ומשנה כינויים כל יום שני וחמישי. לאחר שחשפת את אומללותך תחת הכינוי `` איש אשכולות`` אתה בא ומציף את הפורום תחת שם אחר אז אני מודיע לך כאן שכדאי שתפסיק להציף את הפורום בהודעות קנטרניות ולא קשורות ותחיל לדבר כדורסל שאם לא כן , אני אמשיך להתעסק איתך ואז שהותך בפורום תהיה לא נעימה. נ.ב אל תדאג , אני ועורך האתר נדאג שהפורום יתפקד כאן כפורום כדורסל ולא אתה תקבע איזה הודעות ימחקו.

מענין מאוד..

אני לא זוכר הודעה שדיברת בה על כדורסל , אתה כנראה שכחת שעשית זאת תחת כינויך הקודם : ``באסקט``.. אוי , כמה שאתה פאטתי , תפסיק להציף את הפורום ותעוף מפה כבר או שאני אטפל בך.

הפועל חולון.

בשקט בשקט חולון בונה לה קבוצה לתפארת. הקבוצה החתימה את טרבור ראפין , השחקן עם הקרורד המרשים ביותר שנחת השנה בארץ , לצידו ישחק גארד זר , מספר 3 יהיה משה מזרחי , 4 יהיה היוגוסלבי איבאנוביץ` אקס בודוצ`נוסט וחמש יהיה סאנדרס המצטיין באימונים. על הספסל יחכו להזדמנות קובי בלול , דניאל , פליישר ונניקשוילי המצוין. המטרה צריכה להיות מקומות 1-4 ואין לי ספק שנעשה את זה.

מה אתה אומר..

בוודאי שיביאו זר בעמדה מספר 2 , הרי זו העמדה היחידה שחסר בה שחקן. יש כבר שלושה שמות , כולם תותחים בקנה מידה רציני , פרסום בקרוב.

למעלה