הפועל ירושלים הובסה

• פותח הנושא boca
  • פורסם בתאריך

boca

New member
הפועל ירושלים הובסה

ירושלים ספגה אמש תבוסה מלובליאנה 97:68 לאחר פיגור במחצית 48:43. הרבע השלישי ניצח את המשחק לסלובנים, אותו הם ניצחו 25:6. קיבו סטיוארט היה היחיד בירושלים שהציג רמה טובה- 21 נק`, בלאקוול 14 ו-4 איב`, דורסי 13 ו-4 ריב`, פלג 7, כץ 4, רנקין 4 (ב-15 דק`), פופה 3, תורג`מן 2.

roi cohen

New member
אאוצ`...

זה לא תירוץ אבל למרות ששני המאמנים הראשיים של שני הקבוצות לא נכחו במשחק, החסרון של צביקה מורגש מצויין המשחק הזה. איתו זה לא היה קורה. הפועל ישחקו שוב מול לובליאנה בעוד כמה ימים עם צביקה, ואז נראה מה מי ומו.

הילה*

New member
אולימפיה(דה)

אני לא בטוחה שנשחק נגדם עוד פעם. נקווה שבאירופה זה יהיה אחרת. מספיק שנצליח לנצח אותם במלחה בהפרש לא רע(הם יבואו עכשיו הרבה יותר אדישים) -והכל יכול להיות(אל תשכחו שזה היה משחק בית שלהם,למרות ששום דבר לא יכול להצדיק 29 הפרש). ננסה לגנוב ניצחון במלחה על אחת מהגדולות(לא נשכח שבמלחה לקחנו את טופאש בורסה בעונה בה הם לקחו אליפות) ונקווה שלא יאיר ללובליאנה המזל. לא הייתה לנו בכלל הגנה. אני מקווה שזה בעיקר בגלל העייפות של השחקנים שהחלה להופיע לפחות לפני שבוע.מה שבטוח,במלחה לא נחטוף מהם תבוסה כזאת!

לא כ``כ משנה.....

העיקר שתמשיכו לפנטז על האליפות וגביע, אולי גם גביע באירופה!!!

roy_ma

New member
חחחחחחח. בסוף העונה, בבית התחתון

בליגה, כשתעשו חשבון נפש שגרתי, גם אז תדברו על עאליפות.

roy_ma

New member
גם עכשיו יש סיפורי סבתא?

תכניסי את זה לראש: אתם חבורת גרוטאות, שבאירופה, גם בדרג שלישי, לא יורקים לכוון שלכם.

roi cohen

New member
בגלל זה אנחנו ב- ULEB?

ואתם בליגה של שבדיות והונגריות?

roy_ma

New member
לפחות אל תשקר.ULEB פנתה למכבי

בקריאה נרגשת להצטרף, הרבה לפני ששמעו על הפועל י-ם. כשמזרחי נפנף את הלייצנים מהמדרגות, נדחף הפינוקיו קליין לליגה הזו. הרי גם לפני, בטח שאחרי, הנסיון הקשה שתעברו העונה- נחשבים דרג ז` באירופה.

roi cohen

New member
אני לא יודע מה איתך, אני מאוד גאה

בהפועל. אתה נשמע לי קצת מכביסטי. הפסדנו 30 הפרש אז אתה מתבייש? תהיה גאה חביבי, העונה הולכת להיות עונה גדולה.

roy_ma

New member
ללא ספק. עונה גדולה, תבוסות

בסדר גודל שלא היה ולא נברא. אחלה עונה לשונאי קליין.

למעלה