הפועל כבר לא כמו פעם ...

הפועל כבר לא כמו פעם ...

אני זוכר ימים , אני באמת זוכר אותם אומנם הייתי ילד קטן אולי בן 6 ...שכשהייתי רואה משחק של ב"ש היריבה לא עניינה אותי , נכון היו לנו תקופות קשות היו ימים קשים אבל התקופה הזאת ? העונה הזאת אפילו יותר גרועה מהעונה ההיא , המקוללת שירדנו ליגה ... ואז עוד היתה לנו תיקווה , היה לנו את יוסי בן עיון (שיקראו לו בניון אני מכיר את אח שלו וככה כותבים את השם משפחה שלו ... ) . העונה אין כלום , אין מלחמה , אין נשמה ... אין סמל ! סתיו כבר זקן ואין ספק שהוא עושה את העבודה ... אבל בקבוצה שייש שחקן כמו שרון לוי ואנחו מתעסקים עם זה שהכניסו אותו והוציאו אותו אחרי 5 או 10 דקות זה גרוע ... גרוע בכלל שהוא על הספסל של המחליפים עוד יותר גרוע שהוא בכלל שחקן רשום של הפועל ב"ש , מבחינתי הדבר הזה שקוראים לו שרון לוי לא צריך להיות שחקן כדורגל . בקשר למאור אלבז ... שוער גדול ..עוד קצת ניסיון והוא יהיה ממש טוב , רק חבל שב"ש צריכה לסמוך על שוער צעיר בעונה שבה היא נאבקת על חייה הספורטיבים . קראתי בעיתון היום שאלי כהן מחכה לשובו של תומר חליבה ..ואתם יודעים מה? אני לא מחכה .. שחקן גרוע , שמשלמים לו הרבה כסף על כלום , כנ"ל רמי אליהו ... שניהם צריכים לפרוש מרצון . נקודת האור שלי היא : אביתר אילוז ... שחקן גדול ... באמת שחקן תותח ואולי בקישור הימני הוא יוכל לבוא ליידי ביטוי , עוז יפרח ... גם כן לא נמצא בתקופה הכי טובה אבל ... הוא עוד יחזור .. ומילה אחרונה על אלי זינו והאוהדים של ב"ש ... בתור אוהדים של הקבוצה , צריך לאהוב אותה עם כל החרא שייש בה , צריך לאהוד , והאוהדים של ב"ש הפכו להיות כמו האוהדים של הפועל ג'לג'וליה איכפת להם מה אלי זינו עושה והחרם שלהם הוא לא לבוא למשחק ... אוהדים יקרים ... אלי זינו הוא היחידי שלקח את הקבוצה מאלי להב (ימח שמו) ורן פסח בזמנו לא רצה בכלל את הפועל . אלי זינו עשה טעויות אבל עדיין הוא דואג ומבזבז מחאות מראים במגרש ... באים ומוחים זה עדיף על לא לבוא ... אני לא רוצה לדבר על מה שקרה בגלל שלא באים ולאן נעלם יציע 6 בוסרמיל שזה ביזיון ! אלי זינו תתקן את הטעויות האנשים שמסביבך איכפת להם רק מהמשכורת בסוף החודש .... תמנה את אחד האוהדים שיעזור לך .... תאמין לי אז תראה איך הכל נראה אחרת בכל מקרה אני תמיד אדום , תמיד הייתי ותמיד אהיה ... נולדתי ככה . אני אוהב אותך הפועל ב"ש גם בליגה ג' !

מה אתה מבין בכלל? מי אתה ש...

תלכלך ככה על שחקנים? שרון לוי הוא אחלה שחקן, שבמשחקים שבהם קיבל הזדמנות (אמנם בגביע הטוטו וידידות) הוא הוכיח את עצמו! תומר חליבה להזכירך, היה הגורם המרכזי שבאר שבע סיימה בצמרת לפני שנתיים, ועוד בעונה שהיו שחקנים כמו קאקו, בונפלד, יזרסקי ועוד רבים, והוא היה השחקן הכי טוב, אז אל תגיד שהוא גרוע! רמי אליהו, עם כל הביקורת שיש לי עליו, הוא שחקן מצוין, ששנה שעברה סחב את ב"ש, ועוד יחזור לעצמו! ומי אתה שתשפוט את האוהדים?

RED OR DEAD BS

New member
קודם כל מותר לו להביע את דעתו

שנית אני מסכים איתו לגבי שרון לוי, הוא פשוט לא מספיק טוב, אתם חושבים שכל צעיר הוא כישרון והוא בניון (אן בן עיון לפי האביר) הבא, צריכים לדעת שלא כל אחד יש לו את הכישרון הענק ויכול להיות שהוא עוד שחקן אפור שיעלם תוך שנה. אני מסכים איתך חליבה היה מבין המצטיינים לפני שנתיים, שם הוא עשה את הפריצה שלו ומאז הוא דועך ואני מקווה כמוך שיחזור מהפציעה ויציג את הכרשון שלו, רמי אליהן פשוט לא טוב, תבין זה ששנה שערבה הוא עוד עשה משהו והיה בינוני- נסלח, אבל השנה הוא פשוט חושך ואסור לתת לשחקן כזה שלא נלחם ואדיש כמו איזה שיכור מקום בהרכב ואני הייתי שם אלירן במקומו או אביתר על בסיס קבוע.

איך שחקן ש...

כמעט בכל משחק שנותנים לו לשחק, ולמרות שאלה לא משחקים חשובים גם שם משחקים החלוצים מזרחי ואברגיל, אז הוא כובש ומציג יכולת מצוינת, ואתם אומרים שהוא לא טוב? ובקשר לתומר, פשוט ששכחתם ממנו כי הוא פצוע חצי שנה! ובקשר לרמי, לפני שנה כולם בחרו בו לשחקן העונה של באר שבע, ודובר על כך שמגיע לו זימון לנבחרת ולא כמו שציינתם, וחוץ מזה הוא בעבר תמיד היה אחד הטובים, אז זה אומר דרשני!

D a n n y b o y

New member
זה אומר שפעם הוא היה טוב.

אתה יודע, קניתי לפני חודש חלב בסופר... חבל לך על הזמן איזה חלב, הכי טוב ששתיתי בחיים שלי.

חחחח איזה השוואות! אין דבר כזה..

שחקן ש"פעם היה טוב"! הוכח כבר כמה פעמים ששחקנים שכולם הספידו חזרו לעצמם, גם אחרי הרבה זמן. רוצים דוגמאות? בבקשה: רונלדו היה פצוע תקופה ארוכה, אנשים שכחו מי הוא, ארבע שנים הוא בקושי שיחק, אבל כולם זוכרים איך הוא הפתיע את כולם במונדיאל 2002, וסחף, נגד כל הסיכויים והמקטרגים על כך שהוא שמן, את נבחרת ברזיל לזכיה במונדיאל, ארבע שנים אחרי שהתרסק!! עוד דוגמה: מוריינטס, הוא היה אז כוכב בריאל, דעך, עבר קבוצה, ושנה שעבר סחב יחד עם דאדו פרשו (שיש לו גם סיפור כזה) את מונאקו לגמר הצמפיונס! עוד אחת: מיודענו, אופיר חיים, הוא העלה את יפו ליגה, עבר למכבי ונשכח, ואז בא לפה וחזר לעצמו! ויש עוד רבים! הבנתם את הפואנטה, שחקן לא הופך ל"טוב לשעבר", פשוט צריך סבלנות

RED OR DEAD BS

New member
עם על הכבוד (ויש כבוד) אתה משווה

את חליבה למורו והשמנמן? מה עשה חליבה בעונה שלו, נתן עונה טובה שזה מה שהוא צריך לתת, זה הבעיה הייתה לו עונה טובה ועכשיו הוא צריך מקום של קבע בהרכב, הוא צריך להוכיח את עצמו באימונים, אנחנו לא מספידים אף אחד, שיוכיחו את עצמם ויחזרו להרכב, פשוט מאד.

זוהר חוגג יקר ...

שרון לוי ??? כישרון ??? הוכיח ? שילך להתגלגל במגרש אחר ... ב"ש הביאה אותו בטעות , אני בכלל מתפלא על גוטמן שהוא הביא שחקן כל כך גרוע .. אני חושב שבליגה ג' הוא היה שחקן ספסל ... מוצלח ?אתה עיוור ?כי לשמוע שזוהר חוגג שמע בטח שמעת ברדיו כי לראות כדורגל אתה כנראה באמת לא רואה ... שרון לוי הוא פשוט ... אני לא רוצה להגיד את המילה כדי לא לפגוע בו כי אני לא מכיר אותו בתור בן אדם אבל בתור שחקן ... הוא פשוט לא ... ! תומר חליבה ...כבר שנה שעברה , הוא הוכיח שאסור להחתים שחקנים בב"ש על חוזה ארוך טווח ... זה שהוא טוב , הוא טוב רק שהרגל שלו מגובסת והוא יושב ביציע שם לפחות הוא לא יכול להזיק לקבוצה ... ועדיף ששם הוא ישאר ..והלוואי שאני יתבדה , הלוואי והוא יהיה אותו תומר חליבה של לפני 3 עונות... הלוואי ! אני ישלח לו פרחים בחיי ... אבל עד אז .. לפחות בני סכנין פצעו אותו ומנעו ממנו ומאיתנו אי נעימות ... חליבה על הפנים וגם שם צריך לעצום עיניים . רמי אליהו , אותו אחד גדול שהחמיץ לפני 2 עונות פנדל נגד רמת גן ... אותו אחד שכדי לחזור למטה אחרי פריצה באגף ימין צריך את המכונית בימבה הקטנה של האלונקה כדי לרדת למטה , לו אתה קורא שחקן ... ? שמעתי יש איזה שחקן נומה ... שהביא לב"ש אליפות הוא גם חופשי עכשיו והוא היה שחקן מצויין ... תגיד לי איפה אתה חושב ב"ש משחקים ? אנחנו לא נדבקים לשחקנים ... זהו זה ... לרמי אין מה להוכיח יותר הוא שבע והוא בטח רוצה לצאת לפורום עוד כמה פעמים ...אז לא צריך אותו בהרכב שישב על הספסל ...אין ספק שהוא תופס מקום של צעירים מאוד מוכשרים (אביתר למשל ..) באמת אביתר נתן משחק אחד לא טוב העונה והוא ישר סופסל ... אבל רמי אליהו בשרשרת משחקים ומה ? הוא עדיין בהרכב ... גרוע מאוד . ועוד משהו בקשר לשרון לוי ולזה שמכניסים אותו לשחק ... זאת בושה שהוא חילוף לפני ינון ברדה זאת פשוט בושה !

מוצארט

New member
אביר יקר

אני לא רואה שום הבדל בין ינון ברדה לשרון לוי. שניהם מחליפים, צעירים, שעדיין לא קיבלו את ההזדמנות הגדולה שלהם. על-סמך מה אתה קובע שינון יותר טוב משרון? אתה מגיע לכל אימון? אני חושב שאלי כהן מבין קצת יותר ממך מי יותר טוב ומי פחות. לא מקובל עליי המשפט על תומר חליבה: "לפחות בני סכנין פצעו אותו ומנעו ממנו ומאיתנו אי נעימות" זה באמת כבר מגעיל... כן, קורה ששחקן מקצוען מחטיא פנדל. התיזמון היה גרוע.

כן כן...

לפעמים אני גם מגיע לאימונים... וכן כן שרון לוי הוא דוור במקצוע לדעתי הוא צריך להמשיך בזה ולא להעניש אותנו וכן כן ינון ברדה הרבה יותר כישרוני מהדוור...הרבה יותר אני לא יודע איך אתה בתור אוהד של הפועל יכול להשוות בניהם שחקן מחטיא פנדל סבבה...אבל עד שהוא יורד שילך ישר לחדר הלבשה ובקשר לתומר חליבה? אולי הוא יחזור להיות טוב אבל עד אז הוא זבל בשבילי הוא לא שחקן והלוואי והוא יוכיח לי אחרת.

g i l 1 7 8

New member
לא הבנתי את הקטע של "פעם"

מה זה פעם? אתה טוען שהקבוצה לא כמו פעם! ומדבר על עונה אחת בלבד מלפני כמה שנים. הקבוצה קיימת שנים רבות מאד, וכנראה שבגלל גילי אני מכיר יותר שנים ממך. תמיד היו עליות וירידות, ודווקא דוגמא לשנת הירידה היא לא דוגמא שהייהי רוצה לקחת כאב-טיפוס. לדעתי, חוסר הנשמה שהזכרת, זו אשמת המאמן כי הוא אחראי להכנסת מוטיבציה אצל השחקנים. האוהדים: אני בן 30 ומכיר את הקהל הזה 20 שנה. אני מרגיש שהוא הטוב ביותר היום מכל השנים שהיו עד כה. רק דבר אחד לא הזכרת, אוהדים משתנים, שחקנים משתנים, מאמנים משתנים וגם יו"רים משתנים, מה לגביי האיצטדיון? מתי הוא יישתנה?

בקשר לשרון לוי...

שרון לוי שחקן שלא ראיתי ממנו רבע כישרון,ולא מעניין אותי כמה דק' משחק נתנו לו. הוא צריך דחוף להוריד כמה ק"ג מיותרים,ולהתחיל להראות את הכדורגל שלו באימונים. אלי כהן נותן צ'אנס למי שמגיע,וזה כבר הוכח,ולדעתי,לוי לא ראוי לליגה הראשונה ואולי אפילו לא לשנייה. אבל עם כל זאת הוא שחקן כדורגל,ובליגה הראשונה,ולכן צריך לומר שאם הוא משחק בהרכב,אז צריך לתת לו את הקדיט. חומר למחשבה לכל המתנפלים למיניהם.

אופיר יקר ...

אלי כהן ? אלי כהן נותן לשחקנים לשחק כי זה לא אותו אלי כהן ... זה שאימן את חיפה וזה שאימן את בית"ר ... הוא רק צריך קצת ביטחון כדי להבין ששרון לוי הוא פשוט לא כדורגלן ...ומי שאומר שהוא שחקן לא יודע מה זה כדורגל ... אני ראיתי בשבת אותו נגד חיפה הוא נכנס דקה 80 ומשהו ... ובדקה 90 הוא כבר היה עם ידיים על המותניים כנראה שהוא רץ יותר מידיי ...

איצטדיון ...

אז אתה בן 30 ... יופי נעשה תחרות ... גם לפני 10 ו 15 שנה וסרמיל לא נראה יותר טוב ... תאמין לי הייתי שם וכן היה בא קהל וגם לפני 4-5 שנים וסרמיל לא היה נראה טוב ומה ? היה קהל והרבה ... ב"ש אף פעם לא היתה קבוצה שמביאה כמות אוהדים קטנה מזו שמביאה מכבי פ"ת ... וגם כשירדנו ליגה ב"ש הצליחה להביא קהל ככה שאני לא מסתפק בטענה שהיכולת היא זו שגורמת ... מה שאני אומר זה שהקהל של ב"ש זה קהל אדיש מאוד וממש לא איכפת לו מהקבוצה ואני לא מדבר על מועדון האוהדים שעד לא מזמן חשבתי שהם לא טובים והם בהחלט אחלה אנשים והם קהל מצויין וכל הכבוד להם ! אבל שאר הקהל על הפנים .. אני מגיע למשחקי בית חוץ בלי לעשות רעש ... עשיתי מנוי כי חשבתי שככה בתור אוהד אני יכול לתרום משהו למערכת והלוואי והיה לי כסף . זה פעם ... ונקווה שבע"ה יהיה איצטדיון חדש זאת התפילה שלי ...

g i l 1 7 8

New member
בו נכניס קצת אלמנט פסיכולוגי לדיון

אומרים, ואני מסכים, שכדורגל היא המראה של החברה שלנו. כשיש אלימות במגרשים, הטענה היא שהחברה שלנו אלימה ולא קהל אוהדי הכדורגל. ע"פ כל ליגה שהיא בעולם, ע"י התבוננות בקהל אפשר להסיק עובדות על החברה של אותה מדינה . כל זאת אני אומר משום שזה לא שה"קהל" של הפועל ב"ש אדיש , אלא תושבי העיר הזאת אדישים! עיר של 200,000 תושבים ונראית לא הרבה יותר טוב מדימונה. עיר ללא מקומות בילוי (חוץ מהפורום המאוס הזה ועוד כמה מקומות עלובים), עיר אפורה מכל הבחינות. אני אישית חושב שציבור פחות אדיש היה יכול להפריח בעיר הזאת הרבה יותר ממה שהיא, אבל האופי הבארשבעי הוא לקבל מה שיש ולא לנסות או לרצות לשנות. בגלל זה אנחנו עם אותו איצטדיון מ-1956 (אם אני לא טועה) ובגלל זה אתה אומר "שהקהל של ב"ש זה קהל אדיש מאוד וממש לא איכפת לו מהקבוצה ואני לא מדבר על מועדון האוהדים שעד לא מזמן חשבתי שהם לא טובים והם בהחלט אחלה אנשים והם קהל מצויין וכל הכבוד להם ! אבל שאר הקהל על הפנים" . נכון, קהל אדיש וזה מה יש. אבל בשורה התחתונה, אני לא יודע ממתי אתה הולך למגרשים, אבל לפני 20 שנה , השרופים היו כמה מאות , מידי פעם שרו שירים, אולי 2-3 דגלים ביציע, והיום זה תענוג לראות את השרופים, אפילו שמור אצלי סרטון של הקהל במשחק הבית מול מכבי לפני שנתיים - תענוג!

מוצארט

New member
בהחלט יש מגמת השתפרות עצומה

בקהל. זה עדיין לא בדיוק מה שרצינו, אבל זה הרבה יותר טוב ממה שהיה לפני 10 שנים בשער 2 העלוב. הציבור הבאר-שבעי אדיש, ואפשר לראות את זה גם בעניין שביתת האוטובוסים. כולם התעצבנו, אבל אף-אחד לא נקף אצבע לשנות משהו. בסה"כ גיל, אני מסכים איתך.

למעלה