הפועל ניצחה 84-74

roi cohen

New member
הפועל ניצחה 84-74

במשחק לא ממש מבריק שלה. חוץ מקיבו ועמית תמיר (שהשתפר בצורה פשוט נפלאה) אף אחד לא בלט.

MegaYellow

New member
והיום דרושפקה קיבלה בראש

מצסק``א מוסקבה, 92-57. 35 הפרש....הייתי אומר שככל הנראה דרושפקה היא לא בדיוק מעצמה גרעינית, ואולי יש כמה קבוצות לא רעות בפיב``א.. באותו עניין - אפס פילזן הביסה אתמול את קינדר בולוניה 90-72. אני לא צריך להזכיר לאיזו ליגה שייכת כל אחת מהקבוצות, נכון?

roi cohen

New member
יש כאן ויכוח על איכויות הליגות?

ראשית, מה איכפת לי (וגם לך לשם שינוי) מקבוצות אחרות בליגות אחרות? שנית, לא ציינת (בטח שכחת) שקינדר שיחקו ללא כל כוכביה אשר נמצאים באולימפיאדה. שילישית, להוציא את אפס, מכבי, ופנתיניאקוס, מי עוד יש בפיב``א? אני מכוון לקבוצות בעלות שיעור קומה. אין כל כך, נכון?

שטויות.

וילרבאן , צסק``א (עם הרכבה המלא) , פזארו , אלה רק חלק מהקבוצות המצוינות בסופרוליג ואגב , רק לשם ההגינות אציין כי גם אפס פילזן שיחקה ללא כוכביה דרובניאק ושפנוביץ הנמצאים בסידני.

MegaYellow

New member
כנראה ששכחת

אבל חוץ מפנאתנייקוס, מכבי, אפס פילזן, וילרבאן ופזארו יש גם את צסק``א, אלבא ברלין, אולקר, פרטיזן, אורטז ונובו מסטו, שהיא אלופת סלובניה (ולא אולימפיה לובליאנה שמשחקת בבית של ירושלים ונתנה לירושלים בראש לא מזמן). מעבר לזה, אם אני לא טועה, גם באייר לברקוזן, שמשחקת בבית של מכבי ניצחה את ירושלים במשחק אימון בסלובניה. אז רועי, בתור אוהד של מי שהולכת להיות בשר התותחים של הליגה המגעילה הזו, קצת צניעות לא תזיק..

למעלה