הפועל רעננה! חשוב!

הפועל רעננה! חשוב!

הקבוצה הזאת אמנם חסרת כל הצדקת קיום בליגה הראשונה ולכן גם אם היא תעלה ליגה השנה זה יהיה מאוד מפתיע אבל חסר כל טעם. כי אין מגרש נורמלי, ואין באמת קהל... מצד שני... הייתי רוצה להעביר כאן הודעה, לכל מי שמתעניין בכדורגל או ישלדיו מתעניינים בכדורגל, שינסה לשכנע את הילדים לבוא למשחקים של הפועל רעננה ביום שישי בצהריים =] הם בצמרת של הליגה השנייה... כן! הפועל רעננה יכולה לעלות לליגת העל. היא רק צריכה דחיפה...עוד ועוד אוהדים שיבואו וישירו ויעודדו! ילדים שבאים עם חולצה אדומה של ביה"ס מרעננה מקבלים כרטיסים חינם! ואם נגמר אז כרטיס עולה רק 25 ש"ח. בואו לעודד!! כמה שיהיה יותר קהל, כך הקבוצה תקבל יותר לגיטימציה :) אני בכלל אוהד שרוף של מכבי נתניה...אבל באתי ביום שישי האחרון והקפצתי את כל הילדים שבכל זאת באים והיה ממש כיף! עשו חסד עם קבוצת הכדורגל של העיר =]

shian

New member
הבן שלי היה שם

וחזר עם הרגשה טובה גם מהכדורגל (למרות שהיה רק תיקו) ובעיקר מראש העירייה שלנו שישב ודיבר איתם. "אמא, את יודעת שחופרי נוסע על אופניים?!" את הנקודות שלו מבני ומחבריו הוא קיבל ובניגוד לכל מי שנהנה להשמיץ את הדור הזה, מדובר בילדים שמעבר להיותם באמת טובים יש להם גם יכולת לחשיבה ביקורתית.

חחח ואללה?

כל הכבוד לו! והאמת שכן..חופרי ישב ממש לידי. אני דאגתי שישירו: יאללה לשפץ את אוסטרובסקי! תגידי לבן שלך שהבחור הגבוה הלבן שהיה עם הדרבוקה במשחק כותב בפורום רעננה =] ושיביא את כל החברים שלו! מה שחשוב זה שאם בשנה הבאה למשל באופן קבוע כל היציע של הפועל רעננה ימולא עד אפס מקום ושלפחות חצי ממנו יהיו ילדים שישירו, אז יבנו יציע במגרש החדש בפארק. פתאום לקבוצה תהיה קצת יותר לגיטימציה ואולי יהיה לנו עוד דבר להתגאות בו בעיר =]

ATAF151

New member
תשכחי משיפוץ אוסטרובסקי

העירייה המתכננת להפוך את דרום העיר לשכונה של זקנים בלבד ולכן הם מתכננים לסגור את זיו בקרוב וגם לסגור את אוסטרובסקי ולהעבירו לשכונה חדשה שעתידה לקום בצפון. ואם התוכנית תתממש, אז באמת לא הגיוני להשקיע היום כספים רבים בשיפוץ.

ארזS

New member
../images/Emo45.gif

אולי השנה הקבוצה של העיר תצליח.
[בהיותי שומר שבת אין באפשרותי להגיע למשחקים, גם בימי שישי, מפני כניסת השבת המוקדמת בתקופה זו של השנה].

qrst האחת

New member
הקהל הרענני - "קהל של קונצרטים..." כך

נשמע אומר ראש עיריית רעננה דאז, זאביק ביילסקי... הוא אמר זאת דוקא במשחק כדורסל של בני השרון מליגת העל- עת שיחקו נגד הפועל ירשליים. אולם מטרווסט היה מלא מפה לפה, מתוכם היו רק 200 אוהדים של הפועל ירושליים שהאפילו בעידודם אל מול כל שאר האוהדים הרעננים שישבו כאילו היו בקונצרט... כדורגל - הוא המשחק הכי פופולארי בישראל. וכדי להביא אוהדים שיעודדו- יש לתכנן תוכנית שיווק מדוקדקת...וטוב להתחיל אותה עם הילדים... לצערי, סתם קריאה מעל דפי הפורום או מעל דפי העיתונות לא תביא אוהדים וגם אם כן, הרי שהם יבואו לצפות כנ"ל... זכור לי, שכאשר הילד שלי שיחק בקבוצת הילדים של רעננה - באחד המשחקים שלהם נגד מכבי תל אביב- אוהדי מכבי להלן ההורים, הגיעו למשחק שעה קודם, מצויידים בכמות מסחרית של גרעינים, ושעה קודם המשחק החלו במלאכת הפיצוח כהרגלם בקודש - הווה אומר, זריקת קליפות הגרעינים במושבי הצופים...או אז הגיע הסדרן הרענני עם שקיות זבל ענקיות וקילקל להם את השמחה באומרו:"אורחים נכבדים, את הקליפות יש לזרוק היישר לשקית..." אוהדי מכבי תל אביב הסתכלו עליו במבט של הלם תרבותי מוחלט... אותם אוהדים לא הפסיקו להתפעל מהניקיון של המגרש..."אצלנו" הם אמרו, "אין שקיות במגרשים וגם לא פחי אשפה..." הם אף הודו בפנינו כי השקית הקשתה על מלאכת הפיצוח...חלק מהם אף חדל מלפצח...כולם, אבל כולם עודדו את הילדים הרכים (גיל -9, כיתות ד') כאילו שיחקו בליגת העל...לצידם ישבו אוהדי-הורי הפועל רעננה - ועודדו במקסימום הינהון ראשם... המשחק הסתיים בתוצאה 10:0 למכבי תל אביב...וכל מילה נוספת - מיותרת...

עומר247

New member
ברעננה זה פשוט

אם יבנו איצטדיון חדש בפארק - יבוא קהל. אף אחד לא רוצה להגיע למגרש העלוב בקרן היסוד. זה מגרש של עולם שלישי וגם אין מספיק חניה.

חח נו?

ואןם את המגרש העולם שלישי הזה אנחנו לא מצליחים לפוצץ למה שהעיריה תשקיע באיצטדיון חדש? ודרך אגב יש מגרש חדש בפארק. אבל בלי יציע... אם רעננה במקרה יעלו ליגה לא יאשרו לה את המגרש. אפילו לליגה שנייה זה לא ממש מספיק... יהיה מצחיק שדווקא עיר כמו רעננה עם התקציב המנצח כל שנה תשחק כדורגל בליגת העל במגרש לא שלה.

עומר247

New member
תשמע

זו שאלת הביצה והתרנגולת. אני אומר שקודם יבנו איצטדיון, ישקיעו בשיווק ונראה אם הקהל לא יבוא.. אני בטוח שיבואו יותר מהיום. ואם ישתדלו לא לשחק בשבת, וברעננה זה חשוב כי יש פה המון דתיים, יהיה יותר קהל. אי אפשר לקרוא למגרש בפארק איצטדיון, גם אם היו בו יותר מושבים.. הוא עדיין מגרש קטן ולא יותר. איצטדיון זה מה שבונים עכשיו בנתניה. אם להם יש כסף לבנות, גם לעירייה שלנו אמור להיות כסף. אפילו מכירת השטח של המגרש הנוכחי תממן את הבנייה לדעתי.. או לפחות חלק ניכר ממנה. יש גם מענקים של ההתאחדות ושל מפעל הפיס- זה לא בשמים. נכון, אם הם יעלו ליגה הם יאלצו לשחק באיצטדיון של הרצליה או באיצטדיון המכוער של כפ"ס.. בעיה.

במקרה אני אוהד שרוף של נתניה

ואבא שלי היה בהנהל והיה מעורב רובת בעניין של המגרש החדש. החליטו לבנות אותו אחרי שנים רבות של תכנון וביורוקרטיה ואחרי שנים שהקהל של נתניה ישב ב"קופסא" בצפיפות כי אין מקום לקהל האדיר הזה שלנו. והמגרש הישן של נתניה אחרי שיהרס, ייבנו שם בתי דירות בשווי 150 מיליון דולר. לעומת זאת אם יהרסו את המגרש הישן של רעננה אולי יש מקום לשני בניינים... ובגלל שאין קהל שהולך, מי ישים ת'כסף בשביל איצטדיון? לעומת זאת אם באופן קבוע המגרש יהיה מלא עד אפס מקום. ותמיד יהיו כמה עשרות אוהדים שישירו ויעודדו את הקבוצה, ותמיד חופרי בא ונתחיל ללחוץ עליו לבנות איצטדיון, אז אולייהיה משהו.

qrst האחת

New member
- לא מאמינה שברעננה יהיה קהל לקבוצת כדורגל...

בקושי אפשר היה לגרד אוהדים לקבוצת הכדורסל שמשחקת בליגת העל. והיו לה זמנים של כדורסל ברמה גבוהה בזמנו של המאמן שרון דרוקר...ברעננה, מנטלית - אין קהל של כדורגל...ולא משנה אם יהיה או לא יהיה איצטדיון...

חח לעולם אל תגידי לעולם =]

ואני לא אומר להקים אולטראס אמיתי... רעננה היא גם איזור מעולה עם מצב כלכלי טוב. נוער פה שואף לאוניברסיטאות ולהצלחה גדולה בחיים. מעט מאוד באמת חושבים על קריירת ספורט. זה למה העיר שלנו מהבחינה הזאת לא מייצרת כדורגלנים משהו... אפילו בכלל לא. אבל אני לא רואה למה את המגרש המחורבן הזה בקרן היסוד אי אפשר למלא את הכמה כיסאות הריקים בבני נוער שתומכים בקבוצה של העיר שלהם. לא צריך להיות אוהדים שרופים..אבל במחיר כזה זול, אפילו חינם לבוא ולעודד ולראות משחק ספורט. אם זה יכול לעזור לקבוצה להגיע לליגה הראשונה ואולי אפילו להישאר שם איזה שנה שנתיים. אז אני לא רואה למה לא... תהיו בגישה חיובית =]

qrst האחת

New member
בשביל |כרג על כל גווניו- צריכים מנטאליות...

אם תקרא היטב את שכתבתי לעי"ל, תבין שבלי מנטאליות של אוהדים כמו בני יהודה, מכבי ת"א וכדו' - אין כדורגל... ולנו אין את זה ברעננה - ולמען האמת אני שמחה שכך... ראה איזה חומר אנושי של שחקנים יש לנו בקבוצות הכדורגל...? נגזרת דומה של אוהדים... כאשר הבן שלי, שהוא ספורטאי מצטיין , עזב את הכדורגל. שמחתי עד מאוד... כעת הוא מנתב עכשיו מוכשרותו בספורט אחר... לא נעים לקרוא את שאני כותבת- אך זו עובדה בשטח...אני עוסקת בספורט במקצועי - ואני יודעת היטב על מה אני מדברת...

למעלה