B
Boborpo
Guest
מכבי תל אביב נגד עירוני נס ציונה לצפייה ישירה, מכבי תל אביב נגד עירוני נס ציונה שידור חי, מכבי תל אביב נגד עירוני נס ציונה שידור ישיר, מכבי תל אביב נגד עירוני נס ציונה שידור חי ישיר לצפייה ישירה, מכבי תל אביב נגד עירוני נס ציונה שידור ישיר חי לצפייה ישירה תקציר המשחק:
כל כך הרבה מחייך חיכית שמישהו יגיד לך שאתה ראוי. אני יודע, כי עשיתי אותו דבר. זה כמו לעצור את הנשימה מתחת למים, לחכות שמישהו יבוא וימשוך אותך למעלה - מישהו שיגיד לך שזה בסדר לנשום, שמגיע לך אוויר, שאתה חשוב. והאמת? האמת היא שאף אחד לא יכול לעשות את זה בשבילך. העניין הוא שהיית ראוי כל הזמן הזה. פשוט שכחת איך לראות את זה. אני יודע כמה קל לאבד את זה מעיני. אנשים לא תמיד אומרים את המילים שאתה צריך לשמוע. לפעמים, הם לא אומרים כלום. הם משאירים אותך עם שקט שמרגיש כבד יותר מכל דחייה. אז אתה מחכה. אתה מחכה שמישהו ישים לב, יאמת אותך, שיגרום לך להאמין שאתה מספיק. אבל ההמתנה לא מסדרת כלום. זה לא ממלא את החסר. זה רק עושה אותך קטן יותר. פעם חשבתי שהערך שלי הוא משהו שאנשים אחרים צריכים למדוד. הייתי אוסף את השבחים שלהם כמו הוכחה: רואה? הם חושבים שאני טוב. הם חושבים שאני חכם. הם חושבים שאני ראוי. אבל כשאף אחד לא אמר כלום, כשהשבחים יבשו, נשארתי ריק. כי אף פעם לא למדתי להאמין בזה בעצמי. אבל תן לי להגיד לך משהו. אתה לא צריך אישור של מישהו אחר כדי להאמין שאתה מספיק. אתה לא צריך את האישור שלהם. אתה לא צריך טפיחה על השכם או כוכב זהב או התנצלות מזמן. אתה רק צריך להחליט.
....