הפורום אכן שינה את גישתי,

waterfly

New member
הפורום אכן שינה את גישתי, ../images/Emo51.gif

"זה לא שאני לא רוצה, אני לא יכול" לא זו לא פירסומת לדיסלקציה, זה למעשה פירסומת לעקרות - זוגתי לא רוצה ילדים משלה (הסיבה האקולוגית) ואני מקבל את דרכה, למזלי היא אכן כן רוצה לגדל ילדים של אחרים - כך שאין בעיה למעשה... אימוץ היא הדרך בשבילינו. הפורום הזה שינה את הסיבות שביגללן רציתי ילדים - כן סיבת ביטוח-החיים - ידאגו לי כשלא אוכל לדאוג לעצמי או ישעשעו אותי כשאהיה לבד. אין ספק שהטענות שהושמעו לא פעם בפורום טרפו את הקלפים עבורי - ולכן אומר תודה רבה - עזרתן לי מאד. אם ישאלו אותי היום למה לי לגדל ילדים, אני חושב שהתשובה שלי היא כי זה כיף, כי אני אול לתקן דברים שהוריי טעו איתי ומצד שני לתת דברים שהורי נתנו לי. ולכל המלעיזים לבוא, האם אני טרול ? אני לא מנסה לשנות את דעתכן, רק לומר תודה.

efroch99

New member
ברור שאתה לא טרול...../images/Emo13.gif

זה דווקא נראה לי מעולה, כי בעצם מה שעולה מהפורום זה שילדים זה לא משהו אוטומטי שאנשים עושים בגלל שהם מתוכנתים לזה, בגלל שזה "הטבע" או בגלל שהחברה מצפה. ילדים זה משהו שעושים (או מאמצים) מרצון וכשחושבים שזה מתאים, וישפר את איכות החיים שלך או יותר נכון, את שביעות הרצון שלך מהחיים. זה בסדר לשקול את השאלות שמעלים פה ולהגיד -וואלה, דוקא מתאים לי, עושה לי כיף. ואני בטוחה שאם אני אשנה את דעתי זה רק בשביל שזה יעשה לי טוב, ולא בשביל שום סיבה מיסיונרית אחרת. אני שמחה בשבילך, כי אתה לא תגיע למצב של התפקחות כואבת שתגלה שאימצת ילדים בשביל הסיבות הלא נכונות.

nili6

New member
אתה לא טרול, כמו שרוב האנשים פה לא.

אתה לא טרול, ואני לא , ורוב האחרים לא. ככה שאתה יכול להירגע.

prizman

New member
אם הפורום הזה גרם לך

לחשוב אחרת זה ניפלא. לתפיסתי הפורום הזה לא אמור לשכנע אחרים אלא להציג דעות. הצגת דעות, מטבע הדברים, מעוררת כעס אצל חלק, הסכמה אצל אחרים ועירור מחשבה אצל נוספים. לפי מה שאתה כותב חשבת וקיבלת החלטה. אני גאה ושמח בשבילך.

למעלה