הפורום במקום מאמנת

הפורום במקום מאמנת

בחודש האחרון אני מנסה לנהל את החיים שלי בלי מאמנת. אני מעל חמש שנים בתכנית ומההתחלה לקחתי מאמנת והתקשרתי כל יום. זה היה לי טוב. היה זמן שהחלפתי מאמנות אבל פחדתי להיות בלי בכלל. הפעם דיברנו על זה . גם המאמנת שלי הפסיקה קשר יומיומי עם המאמנת שלה. יש בזה תלות גדולה ומבחינתי, לא תמיד רציתי את התגובות שלה. אז אין טוב ורע, כל אחד עובד את התכנית הזאת איך שהוא יכול. כרגע טוב לי שאני כותבת בפורום והתגובות נעימות לי. אז תודה שאתם כאן! אוהבת אותכם!

OA ענת

New member
לקחת את מה שמתאים

מכל מקום... מהתוכנית, מהפורום... בסופו של דדבר זאת תוכנית של החלמה ומה שמקשה עליך להגיע להחלמה או כבר לא מתאים או לא עובד - צריך לשים בצד ולחזור אליו שמתאים... ובכל זאת - מאמנת מתאימה יכולה להיות נפלאה, המשיכי לחפש אחר הנכונה.

צופית יקרה

בעניין זה אני יכולה לדבר רק מנסיוני האישי אין טוב ורע זה ברור בתוכנית הכלים הם בחירה ולא חובה אין חובה פרט לאנונימיות.... ההחלמה היא דרך הצעדים - לא דרך הכלים אני עבדתי תקופות ארוכות וטובות בלי מאמנת גם היום כך... אולי היום זה דוגמא פחות טובה כי ההימנעות שלי לא כל כך טובה אבל אני עובדת תוכנית וזה מה שחשוב לי בעיני עבודת הצעדים חשובה כשאת עושה חשבון נפש של צעד 10 במקום או של צעד 11 בסוף היום אם יש מה לדווח - חשוב לדווח אני תמיד כותבת את חשבון הנפש שלי בבלוג (או בפורום הקודם שהייתי שייכת אליו - עכשיו רק בבלוג) ואני גם מדווחת לחברי או אי הקבועים שאיתם אני מדברת כי הם חברים שלי אני מדברת עם חברי או אי יום יום ומתחלקת יום יום אבל אין לי מאמנת מבחינתי ההתחלקות לא חייבת להיות עם חברי תוכנית היא יכולה גם להיות עם אדם אחר קרוב מאוד שאפשר לספר לו כל דבר והוא לא יהיה ביקורתי - זה התנאי - כמו ההמלצות של בחירת האדם הנכון לעשיית צעד 5... ההתחלקות חשובה לי מאוד לא להישאר לבד עם דברים לא להסתיר לא להשאיר בפנים זה חשוב וזה צעד 5 ולכן בעיני זאת חובה מבחינתי האישית הצעדים הם חובה - אם אני רוצה החלמה אוהבת אותך ותודה שאת כאן את תורמת המון אהבה

למעלה