הפורום בן שנה
H hodayoyo New member 30/1/06 #3 כן, נו../images/Emo60.gif אבל לי יש מתכונת מחר ומבחנים ובגרויות וסיירות והרבהה דברים אז נדחה את החגיגות קצת אבל מזל טוב לנו
כן, נו../images/Emo60.gif אבל לי יש מתכונת מחר ומבחנים ובגרויות וסיירות והרבהה דברים אז נדחה את החגיגות קצת אבל מזל טוב לנו
H hodayoyo New member 30/1/06 #7 יש לי חתימה כזאת של את יודעת מי../images/Emo6.gif מניצנים כי אמרתי לו שלא יכתוב לי "ממני" אז הוא כתב "מזל טוב לנו" והלנו נראה כמו ניר
יש לי חתימה כזאת של את יודעת מי../images/Emo6.gif מניצנים כי אמרתי לו שלא יכתוב לי "ממני" אז הוא כתב "מזל טוב לנו" והלנו נראה כמו ניר
M M A R K I New member 30/1/06 #8 קולולולולו מזל-טוב../images/Emo65.gif וגם אני כמו הודיה... בתקופת מבחנים, ובקושי על המחשב. . .
ק קורא לה אלה 1 New member 31/1/06 #9 ../images/Emo49.gif מזל טוב לפורום ../images/Emo65.gif מזל טוב לפורום אוהבי דניאל סלומון !!! בתקווה שנחגוג גם ביום רביעי, אחרי שדניאל יזכה באיזה עמ"י או שניים... החולה האופטימית ההצעה עדיין עומדת בעינה אלה
../images/Emo49.gif מזל טוב לפורום ../images/Emo65.gif מזל טוב לפורום אוהבי דניאל סלומון !!! בתקווה שנחגוג גם ביום רביעי, אחרי שדניאל יזכה באיזה עמ"י או שניים... החולה האופטימית ההצעה עדיין עומדת בעינה אלה