הפורום בן שנתיים והפעם ../images/Emo66.gif
אני פונה אליכם בשנית...... כידוע לכם האתר של סי עלה לאוויר וז"א שעכשיו יכנסו אלינו המון אנשים וגולשים וכל מיני מכרים מפה ומהעבר... האם אתם רוצים לשפר , להוסיף , לשדרג? אני אשמח לשמוע הצעות, תלונות, בעיות, כל דבר העולה על רוחכם הן מהותיקים והן מהחדשים.... הדלת פתוחה ואני מושיטה אותה מכיוון שאני מנהלת פה לבד אבל כולנו מנהלים ביחד את העניינים וחשוב לי לשמוע אתכם מה אתם רוצים להוסיף שחסר
לדוגמא: בזמנו אופנוע שחור קיבץ ולקט מאמרים מתוך המופעים מהעבר והעלנו את זה למאמרים
או למשל טיפ טיפ היתה אחראית על ניתוח השירים וכדו'... יש לנו גרפיקאים פה, עיתונאים, מתחום הבידור, מהאגף הארצי
מכל מקום שרק אפשר... והפעם אני חושבת שאנחנו מספיק רחבים בכדי להציע לי עוד רעיונות לשמוע או להוסיף מפה השרשור בידיים שלכם.... אני לא אומרת שהכל יתממש אבל אני אחשוב על כך ובאמת מחכה לכם
אני פונה אליכם בשנית...... כידוע לכם האתר של סי עלה לאוויר וז"א שעכשיו יכנסו אלינו המון אנשים וגולשים וכל מיני מכרים מפה ומהעבר... האם אתם רוצים לשפר , להוסיף , לשדרג? אני אשמח לשמוע הצעות, תלונות, בעיות, כל דבר העולה על רוחכם הן מהותיקים והן מהחדשים.... הדלת פתוחה ואני מושיטה אותה מכיוון שאני מנהלת פה לבד אבל כולנו מנהלים ביחד את העניינים וחשוב לי לשמוע אתכם מה אתם רוצים להוסיף שחסר