הפורום בפרדס

ToryMaster

New member
הפורום בפרדס

מכיוון שאתם מסרבים מסיבה זו או אחרת להגיב בשרשור הקודם שפתחתי, בבקשה הגיבו כאן. מה עמדתכם הנוכחית בנוגע להעלאת הודעות מהפורום לעמודים הראשיים, פרסום פרוייקטים [אירוחים לדוגמה], או פרסו םבעמוד הפורומים?

כמו בעבר

דעתי היא שפרסום כזה יגרור אחריו הרבה מיסיונרים (לצד כזה או אחר) ולמריבות. עדיף לחכות.

ToryMaster

New member
לחכות למה?

במאגיה וכישוף לא היו לנו הבעיות האלו בעקבות פרסום הפורום, למה שכאן יהיו?

RainBird

New member
ההבדל הוא: שמאגיה זו לא מערכת דתות שיוצאת תיגר על היהדות. המאגיה הייתה פה זמן רב, גם בקרב היהודים והדתות השונות ואיך שהוא נטמעה בתרבות בצורה זו או אחרת- מאלו שמסירים עין הרע עם עופרת, ועד שריפת אבקת בכור נגד פחדים. לעומת זאת הוויקה והפאגניזם המודרני זה דבר זר יחסית שלא בטוח בכלל שישראל מוכנה להצהרת קיום כמו פורום שלם בנושא זה. ארדן.

ToryMaster

New member
אז בעיני זו פחדנות

אני מוכנה להתעמת עם כל אדם שיקום נגדי ויקפוץ עלי פנים אל פנים, בעיני אנחנו לא צריכים להתחבא ולפחד מזה גם כפורום, בעיקר בהתחשב בעובדה שאני לא מתכננת לאפשר לאף אחד להטיח האשמות או כינויים מכוערים.

RainBird

New member
נגד אדם כן. מה עם אוכלוסיה וחברה? את מוכנה לקבל את זה שיוקיעו אותך? זו לא פחדנות- זו החלטה בסיסית, האם לשחרר ידע בתקופה זו או אחרת. האם אנחנו פתוחים מספיק? לי אין פחד מביקורת של אחרים. אבל אני לא רואה שום דבר טוב שעשוי לצאת מפרסום. זה הכל. ארדן.

ToryMaster

New member
אתה יודע מה?

אם חברה מסוימת תוקיע אותי בגלל הדת שלי, תודה רבה להם שחסכו לי להתנתק מהם בעצמי. זו לגמרי פחדנות, כי זה לא להיות מוכנים להתמודד עם התוצאות השליליות, למען תוצאות גם חיוביות. מה עם להרחיב את הקהילה? להציע מקום לעוד אנשים שמתעניינים ולא יודעים לאן לקחת את זה? לפתח עוד דיונים מעניינים? גם זה קורה.

RainBird

New member
את אומרת את זה עכשיו. ומה אם זה פוגע בהזדמנויות הקידום שלך? העבודה שלך או לאיזה לימודים את יכולה להתקבל? מאוד קל לומר "אני שמה ז** על החברה", אבל ביום יום זה עשוי להזיק מאוד אפילו. מי שמחפש את הפאגניזם ימצא אותו. בטוחני. אני עדיין לא מבין מה ייתן פרסום נוסף לפורום. 'צטערת. ארדן.

ToryMaster

New member
לא אומר שזה לא יכאב לי ויפגע בי

אבל לטווח הארוך אני בהחלט חושבת שזה יהיה חיובי עבורי. אנשים התרחקו ממני ונידו אותי בגלל דיכאונות וכדומה, ובהחלט לטווח הארוך למדתי שזה עדיף לי. בכל מקרה, אני לא אתחבא ואפחד לדבר על זה גם ביוזמתי.

אל תשכחי, בבקשה

שפורום זה לא רק המנהל שלו, זה גם המשתתפים. נכון, זו מערכת פורומים ציבורית, שלכל אחד יש גישה לכל פורום - אבל בינינו, כמה באמת נכנסים לפורום הדן בנושא שלא מעניין אותם? לדעתי, צריך טיפה לחכות. לחכות שיהיו אולי עוד כמה כתבות ומאמרים חיוביים יותר ממה שהיו עד היום. לחכות שיהיו יותר אתרים מהימנים בעברית. נכון, זה יכול לקחת טיפה זמן. חוץ מזה, גם הפורום צריך להיות מוכן לזה (מבחינת "תשתית") - זה אומר לעבור על המאמרים הקיימים ולראות שהם בסדר הנכון. לבדוק שהקישורים תקינים. אולי לכתוב איזו הודעת פתיחה עם קישורים לאתרים/מאמרים/הודעות רלוונטיים למי שרק נתקל בנושא...

ToryMaster

New member
אוקי, מקבלת

[ולפעמים, צריך לזכור שאני אומרת את דעתי גם בתור חברת פורום ולא ודווקא כמנהלת].

למעלה