הפורום בקושי מתקדם!..

הפורום בקושי מתקדם!..

לעומת פורומים אחרים שלנו ממש דל. אין מאמרים, או מידע על הלהקה, אין הודעות חדשות כל יום ואצל אחרים כן. למשל הביטלס, מלא הודעות חדשות כל יום, חידונים וכאלה.
אין מישהו שיכול לקחת עליו חידון יומי או חידון גדול שבועי משולבים במידע על להקה? מישהו שיקח על עצמו לכתוב מאמר/ביוגרפיה/ניתוח לשיר או משהו? יש לנו ב'שאלות נפוצות' שאלות בלי תשובות.. כשנכנסתי לפורום בפעמים הראשונות ממש התלהבתי אבל עכשיו אני נכנסת לפורום כמה פעמים ביום ושום דבר לא מתחדש. אז פה אני פותחת שירשור לשאלות נפוצות. אתם יכולים להוסיף כל שאלה שתרצו (בשגובה להודעה הזאת) ורצוי לענות תשובות מעמיקות. אפשר שתי תשובות לשאלה אחת ואו שנחבר אותן או שפשוט יהיו שתיים שונות. את השאלה לכתוב בנושא ההודעה, ואפשר גם לפרט אותה בהודעה עצמה. מקווה שתשתפו פעולה וזה יצליח

Oukami Kun

New member
...

הנה. כל התשובות לכל השאלות הנפוצות נמצאות שם
הייתי מתרגם ועונה לך, אבל אין לי כוח

אתה יודע מה?

V בדיוק מה שהייתי צריכה. שמישהו יגיד "אין לי כוח" והנה לכם הסיבה למה הפורום הזה לא עובד

Oukami Kun

New member
יודעת מה?

בריאן ורוג'ר ניגנו יחד בלהקה שנקראה "Smile" יחד עם טים סטאפל. פרדי היה שותפו לחדר של טים בEaling Arts College ועקב אחרי המוסיקה של Smile. פרדי היה זמר בלהקות אחרות, כמו Ibex בשנת 1969 ו Sour Milk Sea ב1970. עם זאת, הוא היה יותר ממוכן לחלוק ברעיונותיו כדי שSmile תתפתח. טים סטאפל עזב את Smile כדי להצטרף ללהקה אחרת, בעוד שפרדי נכנס במקומו ושינה את שם הלהקה מSmile לQueen בתהליך. ללהקה היו מספר נגני באס באותה תקופה, אבל רק ב1971 הם מצאו את ג'ון דיקון והחלו לערוך חזרות לקראת אלבום הבכורה שלהם, Queen I.

מצויין!../images/Emo140.gif

תודה על התשובה, לא הכרתי את הלהקות שפרדי ניגן בהן. מקווה שלא נפגעת ממה שאמרתי לך. זה לא היה אישי אלא בכלליות לכל חברי הפורום אתם מוזמנים (ואף רצוי) להוסיף שאלות לשירשור כדי שיתפתח

אדומה2

New member
עוד לפני Queen

הם היו הרכב בשם Larry Lurex. הקליטו כמה שירים, ביניהם כיסוי לשיר של ה- Beach Boys- שיר מקסים אגב- I Can Hear Music, וכיסוי לשיר יפהיפה של דאסטי ספרינגפילד I Think I'm Going Back, שיותר מאוחר, ב- MIH, הופיע חלקית בשיר Mother Love (אם אני לא טועה). יתכן ואני מעט טועה בשמות של השירים, אבל לא יותר מדי.

אדומה2

New member
חברי Larry Lurex:

בראיין מיי, פרדי מרקיורי ורוג'ר טיילור. סוג של קשר לקווין, לא?

אדומה2

New member
הממ.

חשבתי שזה היה ברור מהקשר שבין הכותרת לשורה הראשונה. העיקר שעכשיו הכל ברור.

skaramoosh

New member
../images/Emo45.gif

גמאני כמוך... דיי משעמם פה.. אז יש לי רעיון... שכל אחד יכתוב פה משהו "הידעתם?" כזה על הלהקה למשל"הידעתם? לבריאן יש תנין מחמד שהמאכל האהוב עליו הוא גלידה עם חרדל"(לא באמת, סתם המצאתי) אז... טוב אני לא יודעת שום דבר כזה, כל מה שאני יודעת על קווין למדתי מהפורום הזה...

רעיון טוב ../images/Emo24.gif תודה על ההיענות

אבל אפשר לזה לפתוח שירשור חדש. אף פעם אין יותר מדי שירשורים (ובייחוד לא בפורום שלנו)

כמה ילדים יש לכל אחד מחברי הלהקה?

מתי הם נולדו? מתי החברים נישאו ואיך הכירו את בת זוגתם? חבר'ה אני שמחה שפתחתם כמה שירשורים אבל אני באמת רוצה להרחיב את השאלות הנפוצות ובכלל כל מאגר המידע הריק שלנו

אדומה2

New member
3 ילדים לבראיין כפרה

אני חושבת שאותו מספר גם לרוג'ר, אבל לא בטוחה.... לפרדי אין (אלא אם כן מחשיבים את החתולים שלו כילדים) וג'ון- איך לומר- היה אכן עסוק, כפי שכבר ציינו.

למעלה