הפורום גוסס!! - פינת התרבות השבועית

A m 0 s

New member
הפורום גוסס!! - פינת התרבות השבועית../images/Emo63.gif

השיר: בן ככל הבנים... בחמשת המועדפים שלי? בחמשת הפחות מועדפים שלי? המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר שמח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי...

אושRתי

New member
../images/Emo45.gifצודק, אני מקווה שהפורום יתעורר ../images/Emo13.gif

ז"א חייבים לעורר אותו..

אולי אם נעשה כמו בעוד פורומים

מפגשים מדי פעם עם האמן,במקרה הזה עם איתי יכול להיות שזה יתרום קצת לעניין בפורום. יאללה,זרקתי כפפה נראה מי ירים אותה.

לדעתי איתי עשה טעות

שהוא הפסיק עם הפרל ג'אם,כשהיה הפרל ג'אם עוד היה איכשהו עניין בפורום והוא היה יחסית פעיל

A m 0 s

New member
האמת - קניתי את שני האלבומים של איתי..

סתם.. ***או יותר נכון רק בגלל השיתוף פעולה שיהיה עם דנה ברגר(
) את שניהם שמעתי בקושי פעם וחצי.. אבל אני פה רק בשביל האנשים... דברו קצת .. אפילו על שטויות -
כי החיים יפים

מעוררת את הפורום ועונה על השאלות

בחמשת המועדפים שלי? לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן המשפט המועדף בשיר: ואת בת ככל הבנות, זה מצחיק לפעמים הן יודעות יותר מדי זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן: מאיה בוסקילהXXDDDDDD זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: נועם פנחסוב
דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אין דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אין דבר שמח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אין השיר מזכיר לי... מישהו מאוד חשוב לי

.

השיר: בן ככל הבנים... בחמשת המועדפים שלי? לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן המשפט המועדף בשיר: כל סיבה שבעולם, איך זה בא ונעלם. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן: כל זמרת שהיא אישה, זה יהיה מוזר קצת לא? זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אריק ברמן. דבר מפאדח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום.. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: גם כלום חח דבר שמח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: גם כלום.. השיר מזכיר לי... נסיעה לילית עם אבא ברוטשילד.

למעלה