הפורום הדרדר! 0,0

WoLfN

New member
נמנמ...

פשוט עכשיו הסדרה התדרדרה ברמה שאין לתאר, ופשוט... עלובה.

Thestral

New member
כי כולם עזבו. כולל אופיר וניקי|מיצי

ובשביל זה פתחת נושא..

מה זה קשור לפוקימון... והופורום מת כמו שאתה חושב בגלל שלאנשים יש חיים חוץ מלכתוב רק כל היום בפורום...

A2D3

New member
את דפוקה

ברור שיש לאנשים חיים. אבל בפורומים אחרים זה לא ככה.הפורום לא פעיל...

gill142

New member
הפורום ידרדר בגלל מספר סיבות:

1) כמה מפה עזבו 2) הלימודים התחילו (תאמינו או לא, זה משפיע מאוד בחלק מהפורומים) 3) הסדרה ירדה, לא מגיעים יותר סרטים, הפופולריות ירדה 4) הרבה נוטשים את הקודומו לטובת סדרות אחרות כמו FMA, נארוטו, אינויאשה, ולא נשארים גם עם הקודומו 5) לא הרבה מכירים את הפורום והם בפורומים יותר מפורסמים, של פאלט ושל האתר הישראלי. 6) בתחילת 2005, כשהסדרה תחזור, כשהסרט החמישי (אם יגיע) יגיע לארץ, אם מאיה בר שלום תהיה גם פה ולא רק בפורומים של האתר הישראלי, הפורום יעלה ברמה.

Houndour

New member
omg ../images/Emo79.gif

לכמה אנשים בעולם עוד צריך להסביר שפוקימון זה לא קודומו...... זה שונן לכל דבר

WoLfN

New member
איפה אתה רואה שונן באזור?

מה, פיקאצ'ו ואש? כה לא. פוקימון היא קודומו, אל תכחיש.

Houndour

New member
אה? מה הקשר להכחיש? ../images/Emo79.gif

אין לי שומדבר נגד קודומו, הבעיה היא שפוקימון היא לא אחת כזו.. פוקימון זה פשוט שונן, תתרגלו לזה.. חחח ויכוח מיותר. *מנסה בשיניים להסיר דיעות קדומות על הסדרה* רוצים סקופ?? גם דיג'ימון/בלייבליי/יוגיגו וכו' אינם קודומו!! נחשו מה הם כן?! נכון!!!!! גם הם שונן! ולא נכנס לזה, אבל לכולם מאפיינים של סדרת שונן, ולא קודומו. גם פוקימון. ואני מרגיש שאני מתחיל לחזור על אותם משפטים.. ואני מרגיש שאני מתחיל לחזור על אותם משפטים.. ואני...

Houndour

New member
מה שמזכיר לי, ../images/Emo79.gif

באחד האתרים הישראלים השטותיים על אנימה, עשו סקשן מיוחד לקודומו, שם הכניסו את פוקימון, ואת שאר השוננים שהזכרתי בהודעה הקודמת. כמה מפגר מצידם XD רוצים

gill142

New member
זה קודומו!

איזה שונן? ואם אתה מתעקש שזה לא קודומו, אז אתה יכול לומר שזה דרגה טיפה מעל הקודומו, אם אתה מחשיב שקודומו זה פינוקיו, הלב, גברת פלפלת, המומינים ושאר אנימות לילדים בני 4 ו5 שצפינו בהם לפני הרבה שנים. למרות שזה למעשה דרגה מתחת לקודומו, הדרגה הנמוכה ביותר (אני לא מאמין שיש אנימות לתינוקות, אנימות זה לא ערוץ בייבי), עד לכך שהדרגה הכי גבוהה זה אנימות לגילאי 18+.

Houndour

New member
עכשיו אני מבין ../images/Emo79.gif

מהיכן נובעת הטעות שלך.. אתה משוכנע שמה שקובע את הז'אנר של האנימה הוא טווח הגילאים אליו היא מיועדת..................... אז תבין, זה לא עובד כך. לקודומו יש מאפיינים משלו ולשונן יש מאפיינים משלו. גם אם שונן מיועד לילדים בני 5, הוא עדיין שונן ואתה לא יכול להכריז עליו כקודומו כי הוא מיועד לקהל צעיר ביותר. מבין? קיימים שוננים לילדים קטנים. להגיד שפוקימון זה קודומו זו טעות. פוקימון זה שונן שמיועד לילדים (אגב, מי מחשיב את "הלב" לקודומו?? הלב זה שונן!!!!!!!!!!). ולא "דרגה טיפה מעל קודומו".. לא קיים כזה סולם דרגות.. חחחחחחחחחחחחח ובשורה התחתונה: המשוואה אנימה לילדים=קודומו היא לא משוואה נכונה!!

Houndour

New member
ז'אנרים של מנגה ואנימה ../images/Emo79.gif

לקהל יעד שונה.. אבל הז'אנר הכי תותח הוא שוג'ו D=

WoLfN

New member
בהחלט ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

עוד לא הבנתי מה זה שונן, אבל שיהיה... אני יודע שזה קשור ל'בן', אבל מזה ועד סגנון אנימה... בלעכס.

למעלה