הפורום הוא האלוהים...

הפורום הוא האלוהים...

זהו, זה בדוק. הגעתי למסקנה הזאת. את כל ה``תפילות`` שלי, אני שולח לפה. פה נמצאת מועצת החכמים העליונה ביקום שמורכבת מאנשים כמוני ובגילי, והם מחליטים אם לסלוח או לא. אז הרי רשימת הסליחות של הפושע המהולל: 1. סליחה על זה שבאתי לעולם. זה לא רווחי למשפחה. 2. סליחה לטל פרנקפורט מהכיתה שלי על כך שהתבטתי בצורה לא נאותה ובלי הצדקה כלפיו. 3. סליחה לחברי הפורום על כך שאני נרקיסיסט. 4. סליחה לנעל על שאני מקנא בה. 5. סליחה למנלטארמה על שאני מקנא בחבר שלה. 6. סליחה לאבא על כך שאיני אוהב אותו. 7. סליחה לאבא על שהוא לא זכה לראות אותי גודל. 8. סליחה לעולם על שאני מתלונן עליו תמיד. 9. סליחה לבנות על שאף אחת עוד לא זכתה בי. 10. סליחה על כך שאני גוזל מזמנכם היקר. פושע.

י.קטן

New member
מעניין...

אתה יודע מה מעניין אותי עכשיו??? מי זה אבא שלך מה קרה לו, מה קרה לך... יערה

הנה

תקראי את ההודעה שאני מצרפת ואת התגובה לה: ``חזק אחי חזק`` מאת חייו אומנותו ותביני. (חייו אומנותו = פושע מחשבתי).

הוא יכול

למחוק הודעות מפגרות כמו זו שלך, והוא מחוקק החוקים. אתה קראת 1984? אתה יודע מה מניע את המפלגה לרדון בצורה כה ברוטלית בנתיניה? פשוט מאד- הרצון לשלוט - אהבת הרגשת הכוח האין סופית. העבודה של נעל קשה ביותר, אך הסיפוק הוא עצום- תראה כמה ילדים מוצאים את הפורום שלו מקום טוב לשפוך בו את הלב שלהם? הפורום שלו הוא סוג של בידור, והוא זה שמארגן הכל ודואג שזה יהיה בידור ולא בזבוז זמן. עלי והצליחי, נעל דגולה!

לך יש פורומים?

מצטער להגיד לך אבל הערכתי אליך יודעת גבולות. כך שאני לא יודע איזה פורומים יש לך, אבל אני די בטוח שהם לא מגיעים לתת-רמתו של הפורום הזה. אם כן, אנא תשנה את דעתי, אני מעדיף להכיר בטעותי ולהרויח ידיד, מלהיות צודק אך שנוא. פושע.

e-shfiyut

New member
קורט - לקפוץ לבקר?

למרות שגם אני בטוחה שהם לא ישתוו לפורום הזה... איזה פורומים ? ואיפה? אולי אני אקפוץ לביקור

נעל

New member
ונעל היא הדיקטטורית של אלוהים?!?

לא נראה לה הגיוני. בכל מקרה, אלוהים הזה לא שומע לה כל כך, בשני המקרים. אם נעל תסלח זה יעבור? נעל, שעדיין שוברת את ראשה בניסיון להבין למה יש לקנא בה (למה לא אמרת את זה -לפני- יום כיפור? לנעל היה קצת זמן ביום כיפור לחשוב על זה, היה שקט שלא יחזור, כנראה, עד ליום כיפור הבא) ;-)

התשובה: סיפוק.

פשוט ניהול פורום הוא עבודה קשה שמספקת מאד. די בכך שהנעל הדיקטטורית תעביר מבט חטוף בפורומים אחרים במקומות שונים כדי שחיוך יעלה על שפתיה. אושר- הפורום הוא צורת בידור, והפורום של הנעל הוא פורום לתפארת, כמו שפורום יאה שיהיה. יש סטיסטיקות, לא?! הנעל זוכה לתשואות מפושע. תודה לנעל על הבמה והקהל המצויין ששומע לי. פושע.

נעל

New member
תודה רבה על ההערכה

זה יכול להיות מאוד קשה לפעמים, וזה יכול להיות מאוד מתסכל לפעמים. יש רגעים של סיפוק, כמובן, אבל סיפוק הוא דבר שאפשר למצוא בכל מקום - פשוט צריך לאהוב ולהשקיע במשהו. שקלת לעשות סרט מצוייר על פתקאות Memo`s באורך מלא (90-120 דק`)? נעל ;-)

e-shfiyut

New member
לפי החישובים שלי...

אם מישהו לוקח לו לעשות 10 שניות פתק ומביטים בו כ-רבע שנייה אז יקח להכין כזה סרט... 3 ימים ושליש.... או 80 שעות... בלי הפסקות... לא נראה לי שזה שווה את זה... אז תחשבו על זה.... לירן... בעצם יכול להיות מגניב אולי אני ינסה את זה בהזדמנות... ויסרוק את כל הפתקים... ויעלה את זה לאינטרנט.... NOT בכל מקרה רק רציתי שתדעו שבכיתה ז` או ח`... הכנתי בתוך הספר של בני גורן בפינה סרט מצוייר.. 369 עמודים.... ואני עדיין זוכרת את זה... אני גאה בי לירן ואני חושבת שהצדקתי את הניק שלי... ואולי לא... בכל מקרה ההודעה הזאת לא תגמר אם אני לא יפסיק... אז ביי

fvi guzh

New member
הפורום של אלוהים

שלום! קראתי את סיליחותיך , אם כך אומר ועושה תמיד ינוחם כבוד צניעות ןחמלה כלפי עצמנו וכלפי הזולת.

נעמתוש

New member
אתה מאמין באלוהים אבל אני רוצה גם להגיד משהו לכולם

רגע הילד שכתב את הפרום הוא אלוהים זה נכון לדעתי אפילו יותר מאלוהים רק רציתי לשאול אותך עם אתה מאמין באלוהים אה לכל החבר`ה אלוהים בשבילי חשוב אבל יותר מהכל. כל תפוז בשבילי זה כמו למשל איפה שאני נמצאת עכשיו. צאט,פורומים,מרכזים, קניות, ועוד הרבה דברים בקשר שכל האתר בשבילי לדעתי האתר הכי טוב שבעולם מנעמה מתל אביב בת 6 וחצי

,..,..,.,.,..,..,... הנה תגובה:

השאלה היחידה שהצלחתי להבין היא האם אני מאמין באלוהים. שיוהו השעה כבר מאוחרת ומחר יש לי מבחן במתמטיקה, אבל בנסיבות אחרות הייתי מתפלסף לך פה שעות. טוב אולי זה לטובתך... אני מאמין בעצמי, ובמזל האישי שלי. לא מאמין באלוהים כפי שאחרים מאמינים בו, כיישות אחת מפקחת. האמת היא שאולי זה נכון אבל אני לא רואה שום סיבה להשקיע במשהו רוחני יותר ממה שאני משקיע בעצמי, ז``א אני לא אכסוך מהגוף שלי הנאות אלא אם כן אני מאמין בתמימות שהן מריעות לי. אני בונה את עצמי כמקדש. חומת הגנה מסביבו, ושמים כחולים ורעננים מעליו. מחדד את החושים, מחטב את השרירים, ובונה את המוח ומערכת העצבים. אני האלוהים של עצמי אולי.. פושע.

אתה דפוק לגמרי.

מה יש לך ? במקום לתת לאחרים שדיברת עליהם לבקש ממך סליחה ושהם ירגישו ככה....כמוך אתה מבקש סליחה? למה? אף אחד לא ראוי לזה תאמין לי

אני מרשה לעצמי לבקש סליחה

כשאני מאמין שיש לי על מה. באם התנפלתי על משהוא בלי סיבה, מגיעה לו התנצלות. אני אגואיסט, בגלל זה לא איכפת לי מה הוא היה עושה באם הדברים היו הפוכים, אני חשוב לי המצפון שלי. מצפון נקיא זה מתכון לעריכות ימים. פושע.

למעלה