always be me mc
New member
- הפורום הולך להיסגר - ../images/Emo201.gif../images/Emo232.gif
טוב אז כיוון שהמצב המשפחתי שלי + פסיכומטרי לא מאפשרים לי שקט נפשי או ראשי {יענו אין ראש} לפורום מה שמוביל לחוסר ניהול וגם לבלאגן {כי אין מי שירשר את ההודעות ויעשה סדר}. כיוון שכמות המשתתפים פה היא לא משהו ולמעשה אין ממש מה לקדם עד שהסדרה עולה.. מסיבות אלו ואחרות הסכמתי שמוטב לבינתיים לסגור את הפורום. עכשיו, אני יודעת שזה עצוב
מוזר
שונה
וקצת מדכא
אבל אין מה לעשות. הפורום כבר הרבה זמן במצב דיי נאחס והוא יהיה אפילו יותר נאחס כשרק שני חברי פורום ישארו אז לבינתיים עדיף פשוט לסגור. סגירה - חשוב לי שתדעו שכשאני אומרת לסגור אז לא לתמיד {אני מקווה} אלא רק לבינתיים, עד שהחיים יחזרו למסלולם ויהיה לי זמן לנהל ו/או עד שהסדרה תראה אור ואנשים יזכרו ויתעניינו באליסה. בכל מקרה מה שבטוח זה שעדיף לסגור את הדלת לבינתיים מאשר להשאירה פתוחה בכוח. מי שרוצה לדבר על אליסה: יש מסנג'ר, איי סי קיו ולמי ששכח גם: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?communaID=14090&r=1 וחבר'ה: אני מצטערת, באמת מצטערת על זה ושככה אני מוותרת אבל נכון שצריך לבחור את הקרבות? אז זהו שאני בחרתי להילחם ביחד עם משפחתי על חזרה לשגרה. לשגרה ממה? מהשבץ המוחי ובזאת אסיים.
אנשנושים ובאמת, באמת
נ.ב - זה לא באמת קרב עם תפוז
זה פשוט שסדר העדיפויות שלי השתנה וכרגע המשפחה והפסיכומטרי הם אצלי מקומות ראשונים ברשימה.
טוב אז כיוון שהמצב המשפחתי שלי + פסיכומטרי לא מאפשרים לי שקט נפשי או ראשי {יענו אין ראש} לפורום מה שמוביל לחוסר ניהול וגם לבלאגן {כי אין מי שירשר את ההודעות ויעשה סדר}. כיוון שכמות המשתתפים פה היא לא משהו ולמעשה אין ממש מה לקדם עד שהסדרה עולה.. מסיבות אלו ואחרות הסכמתי שמוטב לבינתיים לסגור את הפורום. עכשיו, אני יודעת שזה עצוב