הפורום הזה הפך להיות פורום הסתה.

noga ke

New member
הפורום הזה הפך להיות פורום הסתה.

מפורום צודק שאפשר להביע בו דעה. כמו שחששתי, זה הפך להיות פורום אקטואליה2. חבל.

goldy

New member
צודק הפורום הזה הפך לאקטואליה2

עם מלא מגיבים ערבים בתשלום שנשכרו בכוונה כדי להציף אותו בשטויות. חושב שיש טעם להתלונן למנהלת הפורום?

noga ke

New member
אבל אני אישה. עדיין לא ברור לי למה מתבלבלים.

אין לי מושג אם הם ערבים או יהודים וזה גם לא מעניין אותי, אני רק רוצה שיהיה אפשר להביע פה דעות בלי קשר לשמאל, ימין או צדדים אחרים. אפשר לחשוב שכל הימניים שמדברים נגד "השמלאנים המסריחים" מסודרים בחיים, יש להם דירות ויש להם חיסכון לילדים. ואפשר לנסות.

goldy

New member
לא מתבלבלים: אנשים מגיבים לפי המין שלהם

ומעדיף ישראלים-מוסלמים.

פיש דוג

New member
צודקת, צריך לתת פה במה רק לדעות שמאלניות.

דמוקרטיה כמו שאתם אוהבים, שרק הדעה שלכם נחשבת ושאר הדעות נועדו להסתה.

noga ke

New member
אתה יודע לקרוא?

כתבתי במפורש שכולנו באותה הסירה. שמאל או ימין זה כבר לא משנה. צריך לתת במה לכולם כל עוד הם נותנים כבוד לדעה של אחרים ולא באים להסית או לקלל. זה מה שאני אומרת.

yellow feather

New member
רק טוקבקיסטים בשכר

מיחסים את המחאה לשמאלנים. זהו עוד ספין מבית מדרשו של מלך הספינים ביבי. אתה לא אוכל? אתה לא צורך דלק? אתה לא צריך לקנות דירה או שאין לך ילדים שיצטרכו לקנות דירה? אתה לא צורך מים? חשמל? או שאתה שייך לאלפיון העליון, וככזה המחאה לא נוגעת אליך?

א - אני לא רואה בזה שום דבר רע

המחאה הזאת מוציאה מכולם מגוון של דעות, ובצדק. ב - לכל אחד מהכותבים בפורום צריכה להיות אחריות על הדרך שבה הוא מתבטא. אני יכולה לחסום טרולים ואני יכולה למחוק הודעות פוגעות (וזה גם נעשה), אבל אם אתם רוצים שיהיה פה נעים, בראש ובראשונה - תהיות נעימים אחד לשני.

goldy

New member
למה אני חייב דו"ח למי שלא מסוגל לחברתיות?

המשיכי לחסום טרולים ולמחוק הודעות: יש אנשים שמבינים רק חסימה.

למעלה