הפורום הזה יבש כמו מידבר
J jammit New member 9/6/04 #15 בידר אותי מה שאמרת לו... החרמתי את "חחחח" כי זה עצבן אותי, ונשארתי עם "גיחי"
H hellrazor1 New member 8/6/04 #6 אני מקווה שכתבת בטעות או בכוונה עכשיו* בסדר טעויות כתיב יש נסלח אבל כמה אפשר אתה בגיל כבר שצריך ללמוד
אני מקווה שכתבת בטעות או בכוונה עכשיו* בסדר טעויות כתיב יש נסלח אבל כמה אפשר אתה בגיל כבר שצריך ללמוד
L lollapalooza New member 8/6/04 #8 אז זהו שהרבה אנשים כאן רק אף אחד לא ממש עושה משהו חוץ מלהתלונן. (לא אישי נגדך)
B B182 New member 8/6/04 #10 אז בואו נעשה מעניין! אפשר נגיד אמממ....לספר מה עשיתם ביומהולדת האחרון שלכם? (איזה רעיון מוזר והוא באמת הגיע עכשיו...!) לפחות משהו....חחחחחחח
אז בואו נעשה מעניין! אפשר נגיד אמממ....לספר מה עשיתם ביומהולדת האחרון שלכם? (איזה רעיון מוזר והוא באמת הגיע עכשיו...!) לפחות משהו....חחחחחחח
H hellrazor1 New member 9/6/04 #16 אני בדיוק הלכתי לעלות לצערי היה לי טורניר כדורעף חופים שגרם לי לשריפה קשה שלוותה במתיחת הרצועות בברך=שכיבה ארוכה במיטה עכשיו זה עולה...
אני בדיוק הלכתי לעלות לצערי היה לי טורניר כדורעף חופים שגרם לי לשריפה קשה שלוותה במתיחת הרצועות בברך=שכיבה ארוכה במיטה עכשיו זה עולה...
B B182 New member 9/6/04 #22 אווו למתוח ת'רצועות בברכים....ניסיון כואב של זה...וגם החליטו שחייבים לבדוק שלא שברתי עצם אז כל היום הסתובבתי במכוני רנטגן ורופאים וזה סתם יותר כאב...טוב שזה עבר !! אה- החלמה מהירה...
אווו למתוח ת'רצועות בברכים....ניסיון כואב של זה...וגם החליטו שחייבים לבדוק שלא שברתי עצם אז כל היום הסתובבתי במכוני רנטגן ורופאים וזה סתם יותר כאב...טוב שזה עבר !! אה- החלמה מהירה...
H hellrazor1 New member 9/6/04 #23 חחחחח תודה למזלי לא מתיחה קשה מדי רק לא יכלתי לישר את הברך כמה ימים ואפילו לא הלכתי לרופא כי זה כבר קרה לי פעמיים אז הבנתי מה קרה בעצמי
חחחחח תודה למזלי לא מתיחה קשה מדי רק לא יכלתי לישר את הברך כמה ימים ואפילו לא הלכתי לרופא כי זה כבר קרה לי פעמיים אז הבנתי מה קרה בעצמי