הפורום הזה כאלה נאיבים קרן מדברת על ליז{כנ

מיכלי455

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifדניאל מתוקה ואמיתית ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מיכלי455

New member
הפורום הזה כאלה נאיבים קרן מדברת על ליז{כנ

מביעה חרטה , על מי היא עובדת שכחה שהיתה צוחקת עליה, ומחקה אותה, ואת ההליכה שלה. , וכל מילה שניה שלה היתה שלא סובלת אותה , מרכלת עליה עם כולם , הישפילה אותה, היא ואתי עשו לה לינץ, התעלמו ממנה כאילו אויר. עכשיו היא חוששת כי שומעת שצועקים מבחוץ שהיא מכשפה אז ירד לה ה" האסימון" אולי זה בגלל מה שעשיתי לליז. אוי עכשיו נעשה שטיפת מוח לקהל ,כמה אני מצטערת אני אוהבת את ליז. מה פתאום אני מררתי לה את החיים ?אני התעלמתי ממנה כאילו אויר? ואם דיברה הותקפה .? עליי היא לא עובדת יותר הקרן הזאת והגיעה השעה שהאמת תצא לאור על קרן.

sunflower11

New member
מהתחלה קרן קלטה שליז הכי איכותית בוילה וישר

נטפלה עליה. גם לדניאל היה נוח לא להשלים עם ליז. אבל מה כולם מדברים רק על קרן, שכחתם שאתי לא פחות נחש ממנה ואולי אפילו יותר.

מיכלי455

New member
חמודה דניאל לא מלכלכת ומרכלת להבדיל מקרן שזה

מה שעושה בוקר צהירים ערב, לילה כל היום בקיצור, וזה בשבילך

מיכלי455

New member
מקווה שאייילת לא פרשה בגלל החברות הנוראיות של

שלה ענבר וענת, שהדיחו אותה, ענבר כל מה שרצתה והצליחה, מתחילת התוכנית שמתי לב שמקנאה בחברות והחיבה של כל הבנים לאיילת כל הזמן רצתה לראות את ההודעות שלה, ושאלה עליהם כל הזמן , . כמו ששמתם לב ענבר וענת התרחקו מאיילת הותירו אותה לבד, איילת מתמודדת עם דבר מאוד קשה בגלל אמא שלה וכל מה שהיתה צריכה היא תמיכה וחום מחברות שתיהן דאגו רק להעציב אותה ולברוח ממנה כל הזמן ולרכל עליה כל היום. וענבר החצופה מאשימה אותה שאנ שים לא התיחסו אליה בהתחלה , נכון לא התיחסו אלי ה ,כי היא לא נתנה שהיחסו אליה ברגע ששינת ה את התנהגותה אנשים התקרבו אליה לא קשור לאיילת . סתם העליבו את הבחורה עם הנשמה הכי טובה שם בחורות ממש נוראיות. שהעמידו אותה להדחה ואמרו לה פשוט אנחנו מעמידות אותך כי טוב לך ללכת הביתה מי אתן שתגידו לה מה טוב לה חצופות הייתן רוצות שמישהו יעשה לכן דבר כזה עוד אדם שאתן אוהבות מכבדות ומעריכות ששכחה כבר שלקחה אותה לקניון ופינקה אותה מכל טוב שהיתה לדיצה לכל אורך הדרך. . ותחשבו על זה . שימ ו לב מי בשבוע האחרון בחדר הבנים ותבינו על מה אני מדברת רצתה הפילה את איילת והציחה לצערי.

תודה :))

תקשיבי, אל תפתחי כל פעם הודעה חדשה , תכנסי להודעה שאת רוצה להגיב לה, ובתחתית ההודעה תלחצי על הוספת תגובה.

פשושה11

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

למעלה