הפורום הזה כזה מת :|

הפורום הזה כזה מת :|

עד כדי כך, שהודעה שלי לפני מאתיים שנה עדיין בעמוד הראשון!1111 מזהזה!!!!!11 תתבישו לכם! ככה יעשה לעיר הרביעית בגודלה בארץ? לעיר היחידה בארץ שהשם שלה הוא ראשון והיא לא ראשונה בכלום!!!111 [אולי חוץ משוחד, מרמה ושות']. אז לרגל הצטרפותי[ ככה רושמים את המילה הזאת? o_O ], נעשה שירשור מעניין. כל אחד ירשום, משו שהוא הכי אוהב בעיר! 'אללה!1111 כולם להתייצב!!11111 בפקודה!

אני ראשון!111111

אז הדבר שאני הכי אוהב בראשון זה, מממממ, את הראשלצ"יות!!!11 P: במיוחד ראשלצי"ת מסויימת שהיא במקרה חברה שלי P:

space1

New member
אני שונא את ראשון

מצטער, אבל היא כבר מזמן הפכה להיות כמו תל אביב: פקוקה, מפויחת וצפופה.

חןשסק

New member
ככה זה, תתרגל ../images/Emo3.gif

המממממ אני הכי אוהבת את נעם. ו.... הממ.... את..... המממ..... מגדל המים(?!). פעם חשבתי על הים, אבל הוא כבר נהיה מסריח, וגן העיר יצא מהאוזניים, כנ"ל רוטשילד והזהב.

האמ... האמת גם אני די שונאת את העיר

אבל נראה לי שאני אבחר בגימנסיה (לא להאמין שאני בוחרת בי"ס בתור משהו שאני אוהבת בעיר
)

Hii BiTcH

New member
הייתי באילת אז הפורום היה מת ;[

סתם הוא תמיד ככה P: ואני הכי אוהבת את רוטשילד,לודעת למה.. זה לא קניון כזה משו אבל אני אוהפת אותו.

אז ככה...

קודם כל הפורום לא מת ....וגם לא גוסס....יש פורומים הרבה יותר מתים בתפוז , תאימנו לי..נתקלתי בפורום שהודעה מחודש יולי עדיין בעמוד הראשון. מעבר לזה אם כל אחד מכם יספר לכמה חברים שלו על הפורום וישלח להם לינק במייל לכאן תראו איזה יופי יהיה כאן. אז קדימה . ולשאלתך מה אני הכי אוהבת בראשון ....את העובדה שיש בה (כמעט) הכל. ים, לונה פארק , היכל תרבות , גן חיות , מדרחוב, קניונים ....פשוט לא צריך לצאת מכאן .

רויטל אפשר לעשות דבר כזה

אפשר לעשות מפגש- את יכולה לבקש ממנהל האשכול שלך שיביא לך כרטיסי ביקור של תפוז- תכתבי את הכניסה לפורום ומשם אפשר לחלק את זה לחברים שלנו או שלךץ זה די עובד ככה בהרבה פורומים כפי שאני יודע

למעלה