הפורום הזה מיקל עלי

nobh

New member
הפורום הזה מיקל עלי

פעם ראשונה שפגשתי אותה צנומה וקטנה והרבה קיבוצניקית אמרתי לה תוך פעמיים היא תפנה לבוסים ותבקש לא להמשיך אבל זה לא קרה היחסים היו פחות או יותר מטפל מטופל למרות שהם מאד לא היו מוגדרים והיתה בעיתיות בענין היא עברה איתי תקופות קשות בחיים שלי ונהנתה מההתקדמות וההתמודדות שלי יום אחד עזבתי מסגרת מסוימת בדרך כלל כשזה קורה אז מסימים את הקקשר בהתחלה זה גם נאמר לי אבל המשכנו את המסגרת הזו הגיעו מבחנים ואני לא יכולתי להמשיך את הקשר גם נפשית ונעלמתי כלומר איפהה אני גר היא לא ידעה כי לא הסכמתי לומר בהתחלה היא השאירה לי הודעות והתחננה שאני יגיב בצורה מאד רגועה וסמכותית כבעבר אבל התעלמתי היא יצרה קשר עם מקום מסוים שבקלות נתן לה את כתובתי היא ידעה שדבר כזה יקומם אותי אבל זה לא עניין אותה היא טענה שהיא דואגת היא באמת דאגה היא הגיעה לבית לא פתחתי השתדלתי לא לנשום שלא תדע שאני שמה ואכן כך היה היא השאירה פתק בתיהבה והיא כתבה שהיא לא יודעת אם לכעוס להיות מתוסכלת או עצובה היא הגיעה לבית הספר אמרתי לה באדישות שאני לומד כעת היא כעסה מאד היא אמרה שזה מה שיש לי להגיד לה ושאני אלים היא ביקשה שאני אתקשר התקשרתי נשברתי ואמרתי לה שאין לי כח להתמודד עם זה היא אמרה זו בחירה שלי אם להמשיך קשר איתה0היא רצתה) אני רציתי אבל לא יכולתי נפשית עם הקשר הזה אמרתי שאני רוצה אחר כך תמיד ירדתי עליה שהיא אמרה שאני אלים והיא היתה מחייכת חיוך כזה כמו יצחק רבין הצדק יקום דמו אתם זוכרים את החיוך שלו הבישני והלא ריגשי חיוך ששווה אלף מילון דולר אז שלה לא היה בישני אבל מאד קצר ומוכיח סגירת פה כזו לא חשוב אחר כך שוב נעלמתי לכולם ולפני רגע ההתאבדות שלי התקשרתי אליה ואמרתי לה תודה שהיא נתנה בי אמון לא התקשרתי לאחיותי נגיד או אחי אלא לה כי כשכולם כלומר המסגרות שעבדה אמרו לה כשנעלמץתי שאני אלים היא לא שמעה להם 0נראה לי שהם אמרו לה|)אבל בודאי שידרו היא לא קנתה את זה למה. כי היא הכירה אותעי הם לא אז גם לא פתחתי את פי בזכותה אני בכלל מדבר במהלך האישפוז היא ביקרה אותי ואחר כך סיפרה שהיא מתחתנת ושהיא לא רוצה לאכזב אותי מעולם קודם נושא כזה לא עלה אמרתי לה שאני מאחל לה הצלחה ואני לא מאוהב בה לחלוטין אבל כנראה שהיא היתה ספקנית וזה טבעי ובעצם זה הגיע למצב שהפכתי לאדם היחיד בעולם שכל פעם מישהי מתקשרת ואומרת לו כמה שהיא לא אוהבת אותו מהמטפלים במקוםנאמר לי שאולי זה הרגשה שלה בעצם והיא לא בטוחה אבל זה שטויות כי הם לא מגיעים לקרסוליים שלה בנתיים החלפתי מספר טלפון ולא עדכנתי אותה כי שכחתי את מספרה מהסיבה הפשוטה אף פעם כמעט לא התקשרתי אליה תמיד היא התקשרה אני לא חושב אני תמיד בטוח שאני מפריע ולכן עד שהסכמתי שתיתן לי את מס טלפונה לפני שנים כבר לקח זמן אני מרוצה מהמצב כלומר הרבה יותר קל לי וטוב לי בלי הקשר איתה שבשעתו היה חשוב בכל מקרה אם היא אי פעם צתצטרך ממני משהותמיד אעשה מקווה שהתחתנה ושהיא מאושרת זה חשוב לי כי היא מהיחידים הטובים שנשארו בעולם

למעלה