הפורום הזה ממש דפוק :p

• פותח הנושא fuq
  • פורסם בתאריך

fuq

New member
הפורום הזה ממש דפוק :p

בואנ`ה איזה מין פורום דפוק זה?!?!?!?! איפה מנהלת הפורום? נכתבות פה אולי שלושה הודעות ביום למרות שאני חובב מוזיקה שחורה מושבע ואתם יכולים לראות את זה באתר שלי www.rap.kef.li מבחינתי אפשר לסגור את הפורום הזה וכנ``ל זה מה שתפוז צריכים לעשות אפשר להעביר את כולם לאיי או אל

Maly

New member
מה אתה אומר....

אפילו לא שלושה הודעות ביום אולי שלושה בשבוע.... אבל עם נעביר את כולם לIOL יהיה שם פיצוץ אוכלוסין(מצאתי תזמון גרוע להקשיב למורה לג``ג) חוצ מזה לפעמים...די חביב כאן אינ הרבה יותר אוהבת תעיצוב הזה

fuq

New member
בקשר לעיצוב.....

באמת שהעיצוב הזה פי מאה יותר טוב משל iol בiol מי שיש לו אינטרנט איטי אכל אותה(גם אני הייתי ככה פעם.....). אני מקווה שנכנסת לאתר שלי כדי לראות מה עושים בשביל לקדם מוזיקה שחורה בארץ. בכל מקרה צריך להחליף גם מנהל פורום...היא ממש ממש דפוקה!היא לא מבינה כלום במוזיקה שחורה (כנראה שהיא גם לא יודעת לעשות...) אבל לא משנה לפחות משהו ענה

D.O.D

New member
פה אין את גימל...

וזה פורום יותר פתוח שאם תדבר על משהו שלא קשור למוזיקה שחורה אז לא יאכלו אותך... וזה בגלל שהוא לא בגודל של איי או אל בגלל שהוא יותר חובבני אז אפשר גם לדבר על דברים שונים ממוזיקה שחורה כמו לצחוק על עדי או על דנה (מטר וקצת) איי או אל זה פורום יותר רציני ויותר טוב מביחנת התוכן... פה זה פורום יותר ידידותי לסביבה (-:

Maly

New member
ושוב אנחנו פותחים את הפורום/צ`ט...

תן לי להבהיר משו-אין מה לצחוק על עדי על לירן כן(מברניק) על דנה אולי(למרות שלא יפה לצחוק על משו שלא יגבה יותר) על עדי חס ושלום עדי שלמרבה בצער מרחיבה(בשביל לירן-מגדילה)(שלא תחשוב שאני לא מקשיבה) ערבית....

Maly

New member
עוד דבר

לאף אחד,אבל לאף אחד,אין מחשב יותר איטי משלי אני כל כך רצינית..יש לי תמחשב הכי איטי בעולם אבל עוד שבועיים אבא קונה מחשב חדש ואז יהיה יותר קל להוריד שירים...

fuq

New member
תראו איזה קטע.....

פתאום אנשים התחילו להשאיר הודעות

D.O.D

New member
זה לא פתאום...

כשיש על מה (מי) לדבר (לצחוק) אז מדברים (צוחקים) דר``א מי אתה מאיי או אל?

dav dav

New member
לא נכון!!!

לסבא שלי יש את המחשב הכי הכי איטי בעולם!!

D.O.D

New member
אם את רוצה להרחיב עוד משהו אז...

אני פה ודרך אגב, יש מה לצחוק על עדי הרי, עדי היא קיבוצניקית!!! ועדי: אני מאמין שיש לך עוד זמן לגבוה (-: יהיה טוב שלום עליכם כל טוב לירן- המברניק הגאה! שקיבל 90 במתכונת במנהל!!! חכם שכמוני

fuq

New member
אני לא נמצא הרבה באיי או אל

אני לא נמצא שם הרבה שכחתי אפילו את השם משתמש שלי נראה לי מוקי די... בכל מקרה לגבי הפורום אני לרוב שפורום בוני אתרים בתפוז. ואם אפשר להסביר לי מי זה עדי ולירן אני נמצא באיי או אל בגלל שהשותף שלי לאתר פזצטא נמצא שם הרבה אגב האתר הוא יאגה יו אתר ההיפ הופ הציוני הראשון שנמצא בכתובת www.rap.kef.li

D.O.D

New member
אני לירן, נעים מאוד

עדי זאת Mali אבל הייתי מציע לך לא להכיר אותה אולי אתה תצליח להשאר שפוי ככה... :) יאלה סאלאמאת

Maly

New member
אי שפיות היא לא מחלה מדבקת!

אבל חוץ מזה אני מאוד חמודה.....ועדיף להכיר אותי מאשר איזה מברניק והניקניים שלי זה מלי (אפילו שלא שאלתם אני אגיד לכם) זה בגלל כל השטויות האלו (אז מה עם אני לא יודעת להתבטא...או משו כזה שהיועצת אמרה לי פעם) לדוגמא-לא נראה לי מלי לך להזדיין ירדן,מה אתה אומר אבנר וכו` ותפסיק לפרסם תאתר שלך כל הודעה...שמענו ,נכנסנו,ראינו,התרשמנו,ואפילו הגבתי עדי

fuq

New member
סוף סוף הבנתי מה קורה פה

עכשיו הבנתי ואגב למי שמעונין באתר היפ הופ ציוני אמיתי www.rap.kef.li (מצטער עדי,פזצטא מפרסם באיי או אל...) ותכנסו עוד הפעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אגב מעונינים לשמוע קטע שאני עשיתי? אם כן תכתבו לי לאיי סי קיו

D.O.D

New member
אחחחח..... אשליות... אשליות...

את מאוד חמודה? למה? כי אמא אמרה לך כשהיית קטנה שאת חמודה ויפה? כולם אומרים את זה... (רק לי לא... מעניין...!) ו.. עצה שלי, תחליפי ניק! מה זה הניר הזה??? תעברי לקיבוץ! :) יאלה, סלאמאת!

dannnnnna

New member
ליררררןןן!!!

אני עוזבת את הפורום לכמה שבועות ואתה צוחק עלי??? יזונה..אני אשלח אנשים להכות (להכות ? מה אני אילן???) להרביץ לך!!!!!! סתם מתוך שיעמום טוטתאלי..אני חוזרת לחתוב פה!!! דנה ועדי.. אם את רואה את זה..אנחנו אצלך מחר בבוקר במקום בשיעור גג.. כי שיעור גג זה רע!!!

תותי-בת

New member
סליחה?! יו יו יו תשמור על הפה קודם כל לא זכור לי שהוכשרת בשם הרשת העולמית להיות קובע רמות האתרים ו\או הפורומים ו\או להחליט מה טוב או לא טוב או ``דפוק`` לדבריך... מנהלת הפורום פה, אחרי שכמה זמן לא יכלה להיות נגישה לפה, ותודה ששאלת איפה אני... ציניות אנשים ציניות! אני שמחה מאוד שיש לך אתר משלך ולכשיתאפשר לי לבקר בו אני מבטיחה לך שתקבל מהר מאוד את התגובה שלי עליו. ולסיום צעירי, אף אחד לא ביקש את בחינותייך אלו ואחרות, שיהיה לך יום מדהים, מלא באהבה, ליאת.

fuq

New member
יו יו יו.....

ליאת נראה לי שאת ממש מרגישה בהארלם. לכי תנהלי פורום קשישים....

למעלה