הפורום הזה מעולם לא היה כזה מצחיק! ;-p

הגדייה.

New member
הפורום הזה מעולם לא היה כזה מצחיק! ;-p

פשוט קראתי עכשיו את כל העמוד האחרון והתפוצצתי מצחוק וזה כמובן בנושא השניים שהשתלטו ליאיר לחלוטין על הפורום.... אני חושבת שהוא דווקא יהיה מאוד מרוצה, בזמן האחרון הוא באמת מגלה קצת יותר סממנים של חוסר סבלנות (אולי בגלל זה הוא היה בסיני...) בקיצור... מיועד גם לשבתאי וגם ל TSKR, רק אל תריבו את מי רשמתי ראשון, זה אקראי לחלוטין - יאללה, הדיוטים שכמותכם (אתם יכולים לחפש במילון את משמעות המילה) עזרו לי קצת... מה אתם יכולים להגיד על התאריך 25.12.80 בהקשר להצלחתו המקצועית בארבעת החודשים הקרובים.... וחוץ מזה, שבתאי בנסיגה...למה אתה תמיד בנסיגה? זה אומר עליך משהו - אתה טועה בניתוחים שלך כמעט כל הזמן ו.... TSKR , למה אתה כזה חסר ביטחון?, כל הזמן מאוים על ידי החבר השני שלך, אז מה אם הוא פשוט יותר טוב ממך...תשלים עם זה וזהו.... סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם............ אני.

פחחחחחחחחחח ;-)

גדייה מצחיקה!! אני שמח ששיעשנו אותך.. אבל כולה הוספנו קצת ``פלפל`` ומה זאת אומרת, ואני מצטט, ``...וחוץ מזה, שבתאי בנסיגה...למה אתה תמיד בנסיגה? זה אומר עליך משהו - אתה טועה בניתוחים שלך כמעט כל הזמן``? אז מכיוון שאנחנו הדיוטים (אני לא יודע מה זה - התעצלתי לפתוח מילון) אז אני לא ממש יכול לעזור לך... את יודעת , אני בנסיגה... ושתדעי לך שמאוד נעלבתי מהיחס המזלזל:-( סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם..... קחי את זה בקלות (לא אופייני לגדי, אבל תנסי להתעלות על עצמך) ועד לפעם הבאה... הייה שלום שבי

למעלה