הפורום הזה מת. מה קרה לכם?

star breather

New member
הפורום הזה מת. מה קרה לכם?

או שזו רק אני, שמתעקשת להרוג כל דבר שמתקרב אלי בימים האחרונים. שיהיה. בכל מקרה, כדי שלהודעה הזו יהיה קצת הקשר מוזיקלי חוץ מ" פאקינג תתעוררו, אנשים!! ", אני אספר לכם שהתאכזבתי קשות מהאלבום של הוולווט אנדרגראונד שקניתי לא מזמן. פירוט? כשיהיה לי מצברוח. מורביד קני. מואהאהאה. לא. np - tool - parabola this body´s holding me reminds me of my own mortality embrace this moment, remember - we are eternal, all this pain is an illusion.

star breather

New member
גם אני רציתי.

את הראשון, עם הבננה. np - tool - intolerance מתוך האלבום שקניתי יחד עם הוולווט - אנדרטואו של טול.

שאלה מפגרת, איך עשית את התוכן

כחול?!?

star breather

New member
חיחי.. כבר שאלו את זה קודם..

אני גם הייתי רוצה לדעת! np - כלום כלום כלום. שקט מבורך.

wasting77

New member
אני מקווה

שהאלבום המאכזב הוא לא הבננה , שהוא אחד היצירות המושלמות בשבילי ברוק בכלל ובאלטרנטיבי בפרט. אצלי איכזב loaded , הרביעי , שיש בו כמה וכמה שירים סתמיים , וגם ההיילייטס שלו -sweet jane , oh sweet nuthin- לא עומדים בקנה אחד עם venus in furs , femme fatale וכל השאר , אפילו כשמתחשבים בכך שהם ממש לא ניסו לשחזר את ההישג. את השני , white light/white heat , שנחשב כפסגת האוונגארד של הלהקה וכהישג חשוב כמעט כמו הבננה , יש לי רק בקבצי אמפי3. אני מאמין שזה אלבום שצריך לחוות בשלמותו , גם כך יש שני שירים ראויים לשבחים שאפשר להאזין אליהם בלי להתאמץ - here she comes now שכוסה על ידי נירוונה - בלדה קסומה אך עוכרת-שלווה , ו white light/white heat שהוא בסימן מקצב רוק יותר מסורתי. השלישי , חסר השם וחסר ג´ון קייל - הלא הוא האיש שדחף את הפן הארטיסטי נסיוני יותר באלבומים הראשונים (מעט כמו לי רנאלדו בסוניק יות´) הוא מעט בעייתי. בעוד הוא מכיל בלדות מופלאות ממש - candy says ו- pale blue eyes , הסאונד שלו לא מספיק מפוצץ , אבל באווירת בין ערביים או בנסיעות רכבת מהורהרות הוא יכול להיות קטלני. וצריך לשמוע את הקול של מורין טאקר המתופפת בשיר המסיים after hours- חמוד כמעט כמו גור חתולים בחיקה של שימפנזה. נ.ב - תמיד תהיתי ,האם מישו יודע כמה מקרי או מוצהר הקשר בין what goes on שבאלבום השלישי של הולווט , לבין what goes on שב-rubber soul של הביטלס?

זה נאמר בתגובה ל

"איזה אלבום קנית?". את לא שמה לב לפרטים הקטנים. ואחרי "גם אני רציתי" באה נקודה. לא פסיק. np: the strokes - someday

Esmena

New member
לא טענתי שאני מעתיקה במדוייק את מה

שהיא אמרה. זה היה במודע. אני חולה ואין לי כוח לפתוח חלונות זהים . תירוצים, הכל תירוצים. איזה ויכוח מטופש. סורי פרוקפיין

PORCUPINE

New member
פה, אף פעם לא משעמם!! ../images/Emo13.gif

חבר´ה, קצת רעל! np - Sabadoh - Willing to Wait אינדי מצוין! מישהו מכיר?

polyethylene

New member
תודה שהעברת לי חצי שעה...

[URL='http://'] עכשיו אפשר לישון[/URL] לילה טוב

למעלה