הפורום הזה מת

demoloc

New member
הפורום הזה מת

היה פר קגדול אתמול , סוד ענק נחשף , ואף אחד אין לו מה להגיד????

g tamir

New member
זה היה די ברור

שאין איש כזה דניאל כבר מאז הפרק שבו סימס אמר שהיה צריך להמציא מישהו כזה אם הוא לא היה קיים.

Hellen

New member
אתה מוזמן להגיד בעצמך

אבל אני גם אגיד להוציא מהחלק האחרון, שלמעשה היה הגילוי הסופי של הסוד של הד"ר, אני חושב שהפרק היה דיי חלש זאת אומרת, היו כמה קטעים שגם התקשרו לסוד, כמו סיפורו של דבון, והם היו ענקים לדעתי, אבל חוץ מזה הפרק היה דיי "יבש", לדעתי לפחות לגביי הסוד... ענק :) זה רק גרם לי להבין (שוב) למה אני כל כך אוהב את הסדרה - העלילה הכל כך, כל כך משובחת. זה היה ממש לא צפוי ויפה. מדאיג שדניאל יוצא למלחמה נגד ההר - נראה לי שלדניאל יש יותר נשק (והוא יותר מוכן להשתמש בו), ועוד משהו שחשבתי עליו עוד בפרקים הקודמים - כשההר גייס אנשים לצבא הייתה מודעה פתוחה לכולם. כבר היו מקרים (תחילת העונה) שהיו חפרפרות בהר, למה שהחפרפרות לא ייכנסו לצבא, יתאמנו בנשק, ובזמן ההתקפה של דניאל יתקיפו את ההר מבפנים? גם אופציה. בכל מקרה למרות ההקדמה אחלה פרק. ממש קידם את העלילה. מעניין מה יהיה ההמשך :) יאללה אחים, תגיבו. אני רוצה לראות דעה על הפרק מכל משתמש :)

[TNT]

New member
היה ברור שאין באמת איש כזה דניאל

מרגע שראו את הפרצוף שלו בשידורי תעמולה הבנתי שאין מישהו כזה אבל לא ידעתי בדיוק מי עומד מאחוריו חשבתי שאולי פעם היה דניאל רק שהוא מת וממשיכים את דרכו או משהו כזה. ובקשר למחמה לא נראה לי שיש להם חותר נשק מלהר תזכור שהם קיבלו את כל הנשג של ולהלה ויש להם עוד נשק מחברי ברית אחרים הבעיה היתה שלא היה להם צבא אבל עכשיו יש. השאלה כמה הצבא מאומן זאת אומרת אם יש להם גם טייסים וכל זה. ללא ספק ג'רמיה סדרה מעולה!!! למרות שהיה ברור שדינאל לא אמיתי עדיין היתה תפנית מעולה בעלילה

Stillwater

New member
יופי, איזה תיזמון לפרק...יום השואה.

רק לא הבנתי, האנשים האלה שהראו אותם בסוף, המבוגרים. איפה הם יושבים?

Hellen

New member
לא ציינו במפורש איפה הם יושבים,

אבל מכיוון שהם החברה שמנהלים את דניאל אני מניח שהם במפקדה הראשית באחת ההרים שלו (כמו שיש את ההר למרקוס). החדר הוא בעצם חדר הישיבות שם כל הפעילות קורה.

סליחה שאני נדחפת...

לדעתי הקטע הכי טוב של הפרק היה שהוא התחיל לכתוב לליבי, כן אני בחורה.... חוץ מזה הפרק לא היה כזה גדול... סוד ענק נחשף??? לא צפית בפרקים הקודמים? טוב שזה לא היה יותר שקוף....

Elad1n

New member
זה היה צפוי ושקוף

היה לי ברור שאין דניאל בערך מלפני איזה חמש פרקים ויותר. אני פשוט כנראה כבר למדתי להכיר את הראש של סטרזינסקי מתקופת בבילון חמש ואיך שהוא מסובב עלילות מהסוג הזה.

למעלה