כמו שאמרתי...
התחלתי ליראות סידרת אנימה חדשה ויש שם את הדמות הזאת, העלילה היא לא מפצח האגוזים.... טוב העלילה של הסידרה, זה מתרחש בגרמניה בתקופה לא מוגדרת (תקופת האגדות, נסיכות, מכשפים רשעים ואבירים (דומה ל"בת הים הקטנה" של דיסני, וגם "היפה והחיה", וגם "היפיפה הנירדמת" וכו..)), בעבר היה "ממציא אגדות" והוא היה כותב סיפורים, ויום אחד כשהוא היה באמצע סיפור הוא נפטר, והסיפור נישאר... לא פטור, ועצוב (הזוג לא היתיחד והמיפלצת לא נהרגה כוויכול). ואז לא כלכך הבנתי מה קרה (זאת לא העלילה של הסידרה אלא מן הקדמה לסיפור) אבל המיפלצת מהסיפור ברחה החוצה ואחריה יצא הנסיך, וכדיי להרוג אותה (לא הבנתי איך, אבל...) הוא פיצץ לעצמו גם את הלב (כן, אני יודע שזה נישמע מוזר). אחריי זה עולם האגדות (של הממציא ההוא) והעולם האמיתי התחילו להיתערבב בעיירה הזאת (איפה שחיי הממציא). והנסיך נישאר בעולם האמיתי (אני חושב שגם שם הוא נסיך או לפחות מאוד מוכר בתיכון וכולם מכירים אותו) אבל לא היה לו לב ולא רגשות (הוא היה חיי אבל "מת" שכזה
). והעלילה של הסידרה זה על ברווזה ש"היתאהבה" בנסיך ואז מגיע (מאיפהשהו) הדרסלמייר הזה (אהה כן, הוא היוצר הזה שמת) ומכשף אותה (כנראה עכשיו הוא איזו ישות עם קסמים
(לא ראיתי עדיין את הסידרה עד הסוף!!!! אני רק בפרק 10 מתוך 26
)) והופך אותה לילדה, והיא חוזרת לברווז כל פעם שהיא אומרת "קוואק" וחוזרת לנערה כשהיא נוגעת במים, ואז היא צריכה לאסוף את חלקיי הלב שלו מאנשיי העיירה (כל חלק זה רגש) או משהו כזה... נישמע פחות טוב ממה שזה, כי הסידרה מצוינת!!!! חוצמזה זאת רק העלילה של הפרקים הראשונים בכללי, זה ממשיך ממש מעניין וטוווווווב!!!! (הרבה הפתעות וכאלה)