הפורום הזה

qwerim

New member
הפורום הזה

קצת חלש הייתי אומר. על כל פנים, אני קורא תיגר על כל מי שירצה לשחק... ניתן ליצור קשר בicq 35052168

erezsh

New member
למירב

עם כל הכבוד, אין לך כרגע סיכוי לנצח אותו.

mandarine

New member
ארז

עם כל הכבוד - לכל אחד מגיעה לפחות הזכות להכשל. וחוץ מזה... יש המון הפתעות בחיים!!!!

erezsh

New member
האמת

להודעה יש מטרה שונה לגמרי ממה שאתם חושבים. ואגב, כל הרעיון בשחמט, הוא שאין הפתעות...

aaa123

Member
בשחמט דוקא יש הפתעות וכבר היו מקרים

ששחקן הפסיד ליריב עם מד כושר נמוך יותר ביותר מ400 נקודות. לפי תוכן שאלותיה של מירב לא נראה שהיא כרגע אפילו ברמה של שחקנים שמתחילים לשחק בתחרויות כך שאני מנחש שכרגע אין לה סיכוי ממשי להפתיע אפילו שחקן ברמה של דרגה רביעית(אין לי מושג מה הרמה של היריב שביקש לשחק). עם זאת אני לא אומר לה לא לשחק כי הפסד ליריבים חזקים יותר ,וניתוח המשחק הוא אחת הדרכים ללמוד לשחק יותר טוב.

אתם ממש רעים...

הפתעתי את בעלי לא?
אני רציתי ICQ על מנת לשוחח עם מישהוולא על מנת לשחק נגד השחקן הכלכך מוכשר שאסור למתחילים לשחק נגדו, אבל מסתבר שצריך תוכנה מסוימת לכך . ואין לי אותה . אז הוא הפסיד.
אתם סתם רעים,אני חושבת שמותר לי לשחק נגד כל מי שמוכן לשחק נגדי. אנ כלל לא מצפה לנצח אבל בטח לא אשב בשקט וארשה לנצח אותי. ארז , חשבתי עליך טובות עד עכשיו...
ביעסת... מירב

aaa123

Member
אף אחד לא כתב שאסור לך לשחק

עם מישהוא. את כתבת "אתם" בנושא נגד מי יש לך טענות פרט לארז? גם הוא לא קבע שאסור לך לשחק,אבל אני מסכים שהוא לא היה צריך להגיב על שאלה שלא שאלת בנושא של הסיכויים שיש לך לנצח. אם הטענות היו כלפי אלו שלא ענו לך על השאלה אז אני לא עניתי כי חשבתי שאחרים יוכלו למסור מידע יותר טוב. אני יודע שICQ מאפשר לאנשים ליצור קשר אחד עם השני כאשר שניהם מקושרים לאינטרנט אבל אני לא משתמש בזה ,והשאלה הרלבנטית מבחינתך היא איך להשתמש בICQ ולא מה זה ICQ ,ולא טרחתי ללמוד את זה כי זה לא היה חשוב לי.

אתה בעצמך

כתבת שאין לי סיכוי לנצח יריב דרגה רביעית. אולי בשבילך זו ובדה קיימת אבל אני חושבת שזה כלל לא מנומס לשלול אדם לפני שקובעים עובדה קיימת כי זה נשמע כמו לעג. אני בהחלט יכולה לקבל ביקורת על כמה אני שחקנית גרועה כי אני באמת רק חודש וקצת משחקת אבל ללעוג לי ?? למה ? בלי להבין את כוונת השאלה שלי ? לדעתי האישית, זה לא מנומס. מירב ( איפה האביריות והגנטלמניות??)

aaa123

Member
מצטער שנפגעת מההודעה שלי

לא עניתי ישירות להודעה שלך אלא להודעה של מישהוא אחר, ולא קבעתי שלעולם לא תוכלי לנצח שחקן בדרגה רביעית(אני מאמין שתוכלי לעשות את זה אם תמשיכי לשחק וללמוד שחמט אבל לא כרגע). גם לי לא היה סיכוי לנצח שחקן בדרגה רביעית כחודש וחצי אחרי שלמדתי לשחק. רק כשנה אחרי שלמדתי לשחק שיחקתי בתחרות הראשונה שלי ,וגם אז לא הייתי אפילו ברמה מספיקה כדי להשיג דרגה חמישית שהיא נמוכה מרביעית. היום יש לי דרגה ראשונה שהיא רמה הרבה יותר גבוהה מדרגה רביעית ואני מאמין שגם את תוכלי להגיע לדרגה ראשונה לפחות תוך מספר שנים אם תקבלי הדרכה מתאימה ,ויהיה לך מספיק זמן לשחמט.

aaa123

Member
בקשר לשאלתך איפה הג´נטלמניות

אז אני מעולם לא קראתי ליריב(ה) בשם גנאי אחרי טעות (כמו שאישך עשה). אני גם לא מעיף את כלי השחמט אחרי שאני מפסיד משחקים ,ואותו דבר נכון בדרך כלל גם לשחקנים אחרים.

aaa123

Member
עוד דבר ששכחתי לומר

אני למדתי שחמט מאבא שלי שהייתי ילד וכדי שיהיה לי סיכוי הוא נתן לי פור ,כלומר במשחקים הראשונים הוא התחיל בלי מלכה ו2 צריחים. אחרי שהצלחתי לנצח הוא הקטין את הפור למלכה וצריח. אחרי שהצלחתי לנצח הוא הקטין את הפור למלכה ,ורק אחר כך הוא שיחק איתי משחקים בלי פור.

IronLionZion

New member
אגב אתה יכול להרחיב בקשר ל...

שיטת הדרגות? מהי הדרגה הראשונה? רב אומן?

aaa123

Member
הדרגות בסדר עולה מהנמוכה לגבוהה הן

דרגה ששית דרגה חמישית דרגה רביעית דרגה שלישית דרגה שניה דרגה ראשונה מועמד לאמן מועמד בכיר לאמן אמן (אותה רמה כמו אמן פיד"א שהיא הדרגה הבינלאומית הנמוכה ביותר) אמן בכיר(הדרגה הישראלית הבכירה ביותר) אמן בינלאומי רב אמן בינלאומי

aaa123

Member
הכל כתוב באתר האיגוד הישראלי לשחמט

אתה עושה קליק על אודות האיגוד מחכה ואחר כך עושה קליק על תקנון דירוג ויש לך את כל התשובות.

למעלה