הפורום הזה

RANDYme

New member
הפורום הזה

נהיה נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא משעמם. ויש לי פה פואנטה. אם תעשו כמוני- ותכתבו אותה מילה המון פעמים בסוף תאבדו את המשמעות שלה. ואם ממש תקראו כל מילה כל פעם שכתבתי- נורא- בסוף זה ייראה לכם סתם צירוף של ציורים כאלה.

meindelbium

New member
עשית קופי פייסט../images/Emo70.gif

אני לא מפגר

RANDYme

New member
עשיתי מה??

באמת כתבתי המון פעמים... ואתה כן מפגר... סתם...פשוט משעמם פה

RANDYme

New member
למען האמת

לא הייתי מצפה ממך לעשות משהו שממש משדר חיבה וחוסר ציניות מוחלט כמו שירה או ריקוד, אבל אם התעלית על שלליותך- תרגיש חופשי גם לשיר וגם לרקוד!! תתפרע אחשלי!

meindelbium

New member
אני רוקד

סמבה בלט-קלאסי/מודרני ריקודי עם סלסה ג'אז טראנסים ריקודי בטן רוק ברייקדאנס ואלס מה שתרצי רק תגידי

RANDYme

New member
נראה לי

שאני מעדיפה...בלט קלאסי. אבל רק עם זה נעשה עם לאו צה. ושניכם בטוטו. ורוד. וסרט על הראש. ולאו צה מחייך. אפילו שקשה לו..
זהו. עכשיו נחמד לי!

Lu Tze

New member
אה, זה כי לא ראית אותי רוקד.

חיבה זה הדבר האחרון שהיית מקשרת לצורת הריקוד שלי. חוץ מזה, מה רע בציניות?

RANDYme

New member
חיבה

זה הדבר האחרון שהייתי מקשרת אליך. בלי שום קשר. סתם...
הכל מאהבה אחשלי!

למעלה