הפורום הזה...

Hii BiTcH

New member
הפורום הזה...

מעציב אותי..יותר נכון..מדכא אותי.. דברו על משו!! פתחו סתם שירשורים!! רק תעשו משו כבר ררר..

גנית.....מה נדבר ??????

לאיזו כיתה את עולה ????? יש לך תעודת מעבר או לא ?????. מבחני מעבר ????? חוברות עבודה לקיץ ???? חחחחח משהו ???????

cobainos

New member
../images/Emo6.gif אחחח מיקי מיקי...יום אחד

עוד יאשפזו אותך!(אם לא תאשפז את עצמך כמו שגנית המליצה) וזה יהיה כ"כ מצחיק מיקי כפות בכותונת משוגעים!

amickyaa

New member
מי פה HOT ?? גנית ?? ../images/Emo2.gif

גנית ?????? יודעת מי פה הוט הוט ?????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי חה,חה חי חי חי חחחחחחחחחחחחח חה,חה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח

amickyaa

New member
נועם ../images/Emo59.gifתיזהר ../images/Emo91.gif

לא יפה ..........נו,נו גם באישפוז אני אהיה על אזרחי.........גם בצבא הייתי על אזרחי תמיד על אזרחי......... אני מותג

cobainos

New member
אני זהיר מתמיד../images/Emo61.gif

אם אתה קורא לכותונת משוגעים לבוש אזרחי ולחדר עם קירות מרופדים מגורים אזרחיים אז סבבה

free soul

New member
הינה משהו:

ראשון לציון רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז חולה על ראשון לציון!!!! היא עיר הבירה השניה שלי!!
למרות שאני גרה יישוב לידה [נו, נחשו איפה
חולה על ראשון לציון..

cobainos

New member
איזו מוזרה...

באמת ת"א אם כבר... מעניין מאיפה את...אמרת יישוב ולא עיר... באר-יעקב?נטעים?גן שורק?פלמחים? או שזאת עיר בכל זאת:נס ציונה?בית דגן?חולון?בת ים?

קיר קמט

New member
אותי מעניין משהו אחר

מה זו התועבה הזו בכרטיס האישי שלך?! אין קצת טיפת בושה?! את לא יודעת שאלוקים שונא זימה? ברוך הוא וברוך שמו. העיקר גאה להיות יהודיה.

free soul

New member
תועבה?! בכרטיס שלי

שב בשקט לפני שאני ירגיע אותך יא מתחסד! לא, אין לי טיפה של בושה.. אזל, מה לעשות? רוצה שקל? זה ירגיע אותך?

amickyaa

New member
וואלה,תמונה שלך ????

חחחחחחחחחחחחחח חה,חה חי חי הכי טוב להיות יהודיה הכי טוב לגור בארץ ישראל הכי טוב להיות...............חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה