הפורום החברתי

בוצאטי

New member
הפורום החברתי

הוא תוצאה ישירה של המאבקים החברתיים של ההסתדרות? האם בימי שביתה, ישבות גם הפורום? האם עמיר פרץ הוא האורח הבא שלנו? כל אלה ועוד... הממף. טוב, קדימה חבר'ה, צריך להתחבר (ב- פה רפה). לא נעים... יש פורום.

קסנדרה*

New member
כן יש לנו מזל טוב - אבל.....

עדיין ריק מתוכן, מבטיחה לסדר העניינים מחר . קסנדרה

קסנדרה*

New member
חחחחח עמיר פרץ אם הוא האורח הבא

נדמה לי אנחנו בצרות. כן מאבקים, מאבקי כח וכי מחשבת מקבלים משהו כה בקלות ללא מאבקים ??? אז כן, יש לנו פורום
קסנדרה

בוצאטי

New member
אהמ

רק שלא ישתלטו לנו על הפורום אנשי כיכר הלחם שפונו ממקומם... בשם הצדק והמאבק החברתי. נו מילא. אם יבואו הנה להתיישב בפורום, נלך אנחנו ונקיים את מפגש הפורום בכיכר המדינה. ככה! להראות להם!

קסנדרה*

New member
חחחחח כיכר המדינה ?

התברר שהקרקע פרטית, אני מניחה שנצטרך גם שם להיאבק. אגב אפשר לאמץ איזו מפלגה - ראה ערך - ויקי כנפו.

בוצאטי

New member
לא.לא.לא

זה שהקרקע פרטית היה ברור וידוע גם לאנשי הקימל. וזה לא מנע מהם לכבוש את האדמה. אני חושב שכל מה שצריך זה כמה יריעות בד ירוקות, אוטובוס נטוש ושלטים מסוסמאים (אוי נו... זה פורום חברתי - מותר להגיד כאן מסוסמאים...) ואז האדמה שלנו לשנה לפחות עם אופציה ליותר. אם לאמץ מפלגה אז כבר לממן לכל חברי הפורום שהייה בבית מלון.... :) בוצאטי. [אורז לבית מלון]

קסנדרה*

New member
וסופך יהי כמו של הגב' בלומנטל

בתי מלון זה עסק מסוכן. אההה ועוד משהו. מכיר את הספור של הבחור הזה שארב ליד איזה בית מלון בהרצליה ? עמד שם הבחור עם מצלמה וצילם את כל הזוגות שבאו לשם לשעת אהבהבים "אסורה" וסחט כספים ? נו בית מלון זה עסק מסוכן, כבר אמרתי ?

בוצאטי

New member
אז לא בבית מלון.

מובן שההחלטה תלויה במספר האנשים שיביעו נכונות, אבל אני חושב שחצר בית פרטי יכולה לשמש אותנו היטב. שנפתח את זה למכרז? בוצאטי. [פורק את המזוודות]

בוצאטי

New member
למה מודחקת?

סתם. סתם. נו... אני מלא אמפתיה... באמת. אני אפילו מאוד אוהב לאכול לחם. :)) בוצאטי. [לפחות מישהו משועשע]

יכולי להיות...

...שגם ביבי אוהב סחוג? ושרה? דרך אגב, אישית, מעדיפה את הלחם חם, שנאפה זה עתה, עם חמאה מלוחה. שום סחוג ושום נעליים!

בוצאטי

New member
תראי

שום סחוג ושום נעליים? למה? א. צ'ארלי צ'פלין דווקא כן העדיף את שלו עם נעליים, ואם צ'ארלי צ'פלין העדיף עם נעליים אז אני קטונתי. ב. את לא יכולה להאשים אותי שאני אדיש ללחמניות נאפות, מתעגלות ומתכהות שקוראות לך לבוא לבצוע... אני חושב שלמפגש, את ואני נביא לחם ולחמניות. וסחוג. ג. זהו. בוצאטי.

קסנדרה*

New member
ואני אביא שמן זית וזעתר או .....

אפשר גם חלבה - יש מישהו חוץ ממני בעולם שאוהב חלבה ??

בוצאטי

New member
אם תהיה היענות

אני מוכן גם להביא את מוק (ההגייה מתחרזת עם חיבוק). חתול מגזע אשפתי מיוחס (שלא יהיו אי הבנות... הוא חתול אשפתות) בן חודש, קטן-קטן, עיניים כחולות, מתרוצץ ופעלתן, מחפש רק לשחק ולשחק. הוא יאייש את פינת החי של הערב... בוצאטי [מאמץ בזמנו הפנוי]

בוצאטי, נדמה לי

שאמרנו בלי ילדים. מה יעשה מוק כשנקרא שירים? אולי, בעצם, הוא יסתדר עם החתול הסמוראי, או שמר בד יקרא לו שירים לפעוטות?

למעלה