הפורום הטוב ביותר בתפוז!!!

i love bry!!!

New member
הפורום הטוב ביותר בתפוז!!!

אתם תראו שאתם טועים!!!!!!!!! הוא עדיין חדש ותראו כמה הודעות יש!!!!! הפורום הזה יצליח ובגדול!!!!!!!!!!

T.Z

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי לגמרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה הופך את הפורום הזה להכי טוב בתפוז??????????? אשמח לשמוע נימוקים

i love bry!!!

New member
אני אתן לך נימוקים!

1. יש לפחות 25 אלף אנשים שאוהבים את ווסטלייף בארץ הזו! (25 אלף שבאו להופעה) 2. הם אחת הלהקות הכי מצליחות כרגע! 3. יש להם שירים מהממים!

T.Z

New member
אז תסבירי למה שלושת רבעי מהאנשים פה

שואלים למה הפורום קיים בכלל...ויורדים על ווסטלייף... מה מייחד את השירים שלהם מלהקות אחרות? מה הופך אותם להכי מצליחות?? ומה הופך את השירים שלהם למהממים?

sweet_angel

New member
אז זהו...........

שלא נראה לי שהן יודעות להביע את עצמן חוץ מלכתוב כמה הן אוהבות את ווסטלייף ושכל השאר חסרי מוח...........

sweet_angel

New member
אני בטוחה שהוא יצליח.......

אחרי שיעיפו את כל האנשים שכתבו שהוא גרוע......... ואז תישראי רק את ןAAAAAAAAA ותוכלו לדבר על כמה שאתן רוצות

למעלה