טוף אז גם לי יש סיפור
לפני חודש וחצי מצאתי חתולה בתוך סבך שיחים לא רחוק מביתי. לאחר מבצע שנמשך כשעה, בשיתוף עם ילדי השכונה, חילצנו את הגורה והבאנו אותה הביתה. כמובן שהתחוללה מהומה, היינו אמורים לצאת לאכול, וההורים צרחו ונהיה בלגאן. בתוך כל הלחץ הזה התקשרתי לחברה מהפורום לראות אולי אפשר לתת לה את החתולה והדבר לא היה אפשרי, גם לא לאף אחד שהכרתי. אז בסופו של דבר נתנו אותה לילדים בשכונה ששלחנו הביתה לקבל אישור מההורים. לאחר הסברים מפורטים של איך לנהוג בחתולה, ועם חששות כבדים ביותר, החתולה נמסרה לילדים והשקט חזר למעוננו. שבועיים לאחר מכן, אותה חתולה חזרה אלינו דרך הרחוב. מסתבר שאותם ילדים לא רצו אותה אז הם שמו אותה על הגג, בתקווה שתיפול. אז לקחתי אותה, והתקשרתי שוב לאותה חברה, והיא נתנה לי טלפון של מישהי שאמרה לי שהיא רוצה אותה ושהיא באה לפתח תקוה לקחת אותה. אז בינתיים הבאתי אותה הביתה (בקושי רב הצלחתי לשכנע את אמי, אבי לא היה בבית, למזלה של החתולה) והיא היתה אצלנו 3 שעות. היא קבלה אוכל ומים (היתה מורעבת. כל מה שנתנו לה היא טרפה), ובשלב מסוים השתינה בחדר של אחותי ואמי השתוללה (באותו יום היה מנקה) אז הבטחתי לה שעוד מעט החתולה יוצאת מכאן. בסופו של דבר פתאום הבחורה מתקשרת ואומרת שהיא לא יכולה להגיע והיא רוצה שאני אפגוש אותה בכניסה לקניון עזריאלי בשעה 22:00. טוף, אז לקחתי את החתולה בתוך מגבת ועליתי אתי לאוטובוס ונסענו לעזריאלי. עכשיו, מדובר בחתולה מדהימה שכל מי שראה אותה התאהב בה. חתולה סקרנית, עירנית, שובבה, עם שתי עיניים גדולות מדהימות. בקיצור, הגענו לשם וחיכינו לבת %*$! שעה ורבע (ואני חולה כבר שלושה ימים) והיא לא הגיעה. התקשרתי אליה, וטעות במספר. מעניין מאד. אחרי הפעם השניה הבנתי ששמו לי ברז ונדפקתי. מה עושים עם החתולה הזאת? ברחוב אני לא משאיר אותה. הביתה אי אפשר להכניס אותה, במקלט אי אפשר לשים אותה כי העכברושים יבלעו אותה. מה עושים? וכאן הסיפור רק מתחיל.