הפורום הכי נחמד וכבר אפשר לקבור

xydoit

New member
הפורום הכי נחמד וכבר אפשר לקבור

אותו? תדברו על שינקין. מה היה. מה יהיה. כמה מפורסמים אתם פוגשים ברחוב (אם אתם פוגשים כמויות מפורסמים כמו בבועה). מה דעתכם על השכונה. משהו קטן. האם אתם אוהבים הצגות או סרטים? משהו חבר'ה. לא הגיוני שפורום כזה יגסוס כבר בדף התשיעי או השביעי.

צודקת=) הפרופו שינקין

עוד חודש אני שם בדיוק, מבטיחה לחזור עם ים חויות .... אני יפגוש את יובלי=)) ,אז בכלל יש למה לחכות ואל תשאלו איך? כי זה לא המקום המתאים....... אבל עד אז יאלה תמליצו לי על מקומות.... שאני יצלם ויביא לכם כל מיני דברים שקשורים לשינקין ובעיקרון ספרו גם אתם חויות משינקין ..

חלילה וחס!

אם זה מעניין אז ראיתי את השף אהרוני שגם מופיע בשיר שלנו 3, את ריקי בליך על אופניים בשמלה אדומה ואת אורלי זילברשץ בנאי ובטח היום אראה עוד. אתם חייבים לבוא לשם, זה כל כך אחר, זה יותר.

xydoit

New member
טוב ראיתי את עידו תדמור בסנטר

ותודה לאל שאני לא היחידה ששמה לב שהפורום גוסס. מאוהבת ביובל תביאי תמונה שלו ושילחי לו נשיקה
ממך ושתהיה גדולה.

הפורום לא גוסס הוא סתם חלה

בשפעת העופות אבל לא נורא הוא יתאושש הנה נקודה לדיון מהם חמשת המקומות שאתם הכי אוהבים בתל אביב? זה יכול להיות גינה, בית קפה או ספסל

חחח איזה הומור =)

אין רק ליובל יש הומור כזה חח כפרע עלייך =) לגבי השאלה שלך לא ממש מכירה מקומות בתל אביב טוב אבל מאוד אוהבת את עזריאלי,גני תערוכה, פארק הירקון,בקרוב גם שינקין ויש הרבה, אפשר להגיד שאני מתה על כל חלק קטן בתל אביב ובכיף הייתי עוברת לגור שם לתקופה מסוימת

evilihi

New member
לבקשתך ../images/Emo140.gif

האוזן השלישית באבל דרינק השוק של כיכר דיזנגוף בימי שלישי/שישי הטיילת שוק הפשפשים

למעלה