הפורום הפורח

הפורום הפורח

שלום לכולם, נקראתי להצטרף ואני שמחה לעזור להרים את הפורום.שמי שרון ואני מעצבת ארועים ואשמח לתרום מהידע שלי. ולבועז ב ה צ ל ח ה

בועז בר

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo51.gif... ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

הפרחים, כידוע לכולנו, הם סחורה יקרה, קצרת מועד ומפונקת. משום מה הלקוחות שקונים פרחים בטוחים שזה משהו שצריך להיות זול כי בטח קוטפים את זה כלאחר יד, או שהם פשוט רגילים לקבל פרחים ולא לקנות ולשלם עבורם.... מחיר זול יכול להיות רווחי לסוחר בעונה מסויימת ולפרח מסוים ובתנאי שמוכרים אותו בחבילות. לא מעובד לזרים או סידורים. ההקדמה הארוכה באה בגלל מסעדה מפוארת אחת שפנתה לחבר שעוסק בתחום, וביקשה ממנו דוגמה לסידור (בספוג) למרכז המסעדה. מה שיש להם עכשיו מורכב מסייפנים וליליות בצבעים שונים, וירק כמובן. הסידור צריך להיות גבוה ורחב, ודומיננטי בחלל הגבוה במרכז המסעדה. ניתן ורצוי לשלב בו חומרים יבשים שימוחזרו לסידורים הבאים. החלפה פעם בשבוע. נסיעה: מרעננה להרצליה פיתוח. פיתוי: יש עוד מסעדות ברשת, אבל הן רחוקות יותר (נתניה, ת"א) התקציב שלהם נתון, והחבר די לחוץ להרחיב את חוג הלקוחות, ולדעתו זה גם יהיה 'חלון ראוה' עבורו, כי אולי יבואו לו משם לקוחות נוספים. אני בכוונה לא מציין את התקציב שלהם. השאלה היא אלייך, שרון, ואל השוזרות/ים האחרים כאן: כמה הכי נמוך היית מתמחרת כזו עבודה, אם היית בנעליו של אותו בחור?

סידור קבוע

זה קצת בעיה כי צריך לעשות כל שבוע את הסידור מחדש, זה לא שאפשר רק להוציא את הפרחים הנבולים והירק ולהשתמש בבסיס הקיים ולהחליף פרחים,אלא צריך כל פעם ספוג חדש , לבנות את הסידור מחדש,ופרחים חדשים .זה בערך שעתיים עבודה +שעה נסיעות . אני מנסה לראות את זה מעיינים שלי ולשים את עצמי במקומו, נראה לי שלא פחות מ600-700 ש"ח לא כולל מע"מ. תקנו אותי אם הגזמתי לכאן או לכאן.

בועז בר

New member
זו בערך היתה גם ההערכה שלי. עוד מישהו במכרז?

אני עדיין אשמור את קלף התקציב של המסעדה אצלי. בואי ננסה לצמצם: 10 סייפנים 10 ליליות ירק פילר כלשהו ספוגים, יבשים שמתמחזרים, הובלה... ואומרים לך מטעם המסעדה: תשתמשי בכישרון האמנותי שלך להוציא את המקסימום מהנ"ל כדי שיראה מדהים, ועדיין יעלה פחות. הרבה פחות...

בועז, למה אתה לא מספר לנו כמה נצלנים

יכולים להיות אנשים ,כלומר בכל זאת מה התקציב?

samico

New member
פרח השרון

שלום שרון אני מאוד שמח שנעתרת לעזור להרים את הפורום ואני מצטרף ברכות לבועז סמי

פגישת מחזור אהההה

בועז, זה מעט מידי חומר 10 סייפנים ו10 ליליות זה צריך להיות לפחות 30 ו 30 שלא נדבר שבארועים אנחנו שמים הרבה יותר ויותר מגוון ולפעמים בפחות כסף

בועז בר

New member
התקציב של המסעדה המפוארת הוא....

120........ מאה ועשרים ש"ח. כולל הובלה וכלי, לפני מעמ. ביזיון.

היי שרון

עיצבת לי מזמן (לפני שנתיים וקצת) את החתונה בגן הפקאן והיה מקסיםםםםםםם. בתור אחת שמצטרפת לתחום (לא לעיצוב אירועים, אלא לשזירת פרחים), אני שמחה לראות שגם את בפורום!! להשתמע

למעלה