../images/Emo9.gif ../images/Emo51.gif... ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif
הפרחים, כידוע לכולנו, הם סחורה יקרה, קצרת מועד ומפונקת. משום מה הלקוחות שקונים פרחים בטוחים שזה משהו שצריך להיות זול כי בטח קוטפים את זה כלאחר יד, או שהם פשוט רגילים לקבל פרחים ולא לקנות ולשלם עבורם.... מחיר זול יכול להיות רווחי לסוחר בעונה מסויימת ולפרח מסוים ובתנאי שמוכרים אותו בחבילות. לא מעובד לזרים או סידורים. ההקדמה הארוכה באה בגלל מסעדה מפוארת אחת שפנתה לחבר שעוסק בתחום, וביקשה ממנו דוגמה לסידור (בספוג) למרכז המסעדה. מה שיש להם עכשיו מורכב מסייפנים וליליות בצבעים שונים, וירק כמובן. הסידור צריך להיות גבוה ורחב, ודומיננטי בחלל הגבוה במרכז המסעדה. ניתן ורצוי לשלב בו חומרים יבשים שימוחזרו לסידורים הבאים. החלפה פעם בשבוע. נסיעה: מרעננה להרצליה פיתוח. פיתוי: יש עוד מסעדות ברשת, אבל הן רחוקות יותר (נתניה, ת"א) התקציב שלהם נתון, והחבר די לחוץ להרחיב את חוג הלקוחות, ולדעתו זה גם יהיה 'חלון ראוה' עבורו, כי אולי יבואו לו משם לקוחות נוספים. אני בכוונה לא מציין את התקציב שלהם. השאלה היא אלייך, שרון, ואל השוזרות/ים האחרים כאן: כמה הכי נמוך היית מתמחרת כזו עבודה, אם היית בנעליו של אותו בחור?