הפורום הפך למדור לחיפוש קרובים

הפורום הפך למדור לחיפוש קרובים

אחרי שירון נסע קרה לנו משהו מענין. הפורום הפך להיות לוח מודעות : ברכות אישיות "נסיעה טובה" (7 ברכות ) , "היכן אהובי"?, איפה אפשר לרקוד, איך ההרקדה, כדאי - לא כדאי, יש אוכל , יש טרמפ. הקיצור , הדף נגמר. לי יש נעלים ישנות וחולצה תוצרת סעודיה - מישהו רוצה לקנות? נחכה לדף הבא.

חחחחחחח חבר של כולם../images/Emo6.gif

אז כפי שידוע ידידי, כשהחתול איננו העכברים חוגגים.... אגב, החולצה תוצרת סעודיה,made in china ????

שלום עדה - טוב שהגעת

הפורום יצא מכלל שליטה. שואלים אותנו אם הפירסומים מפריעים. עוד לא הספקנו לענות - כבר רואים באופן קבוע 2 בקבוקי בירה Tuborg אחד ירוק והשני אדום. אני מבולבל - לא יודע מה לבחור. בד"כ , אני שותה מיץ אשכוליות. אולי מחר תהיה פירסומת של אשכוליות. עם צבעים אחרים. עזרא ידידנו אוהב את השער הציבעוני של הפורום. אני - עוד לא התרגלתי. באשר למצב בהרקדות של גדי ביטון. אני שמח שהוא מתקדם ומפיץ את ריקודיו בחו"ל, אבל אנחנו נשארים יתומים. חבל. מאחל לך כל טוב , ומצב רוח יותר טוב מאשר היום. בברכה חבר ירון איננו - כולם כותבים מכתבים אישיים - אז , גם אני.

לחבר - אני לא אהבתי את הצבעים

ירוק ואדום? וגם כל כך חזק ולוהט? זה מכה לעיניים! והפרסומות? מה זה? לא טעינו בכתובת? אנו ב-"ריקודי עם" ??? וגם אני אוהבת מיץ אשכוליות, תפוזים והעיקר שיהיה מיץ טבעי! ומה זה אתה מצחיק אותי לאחרונה!!! לפחות מישהו כאן כותב בהומור!!! היום אני באוניברסיטה - בן זוגי ה"נעדר" - חזר (בגלל הבריכה) וקבענו! אז אם תגיע - אמור שלום! (יש שיר כזה לא? - אמור שלום!).

dw2322

New member
לגבי הטיפים...

למען האמת זה מה שחשבתי פעם שיהיו רוב ההודעות. בדיוק כפי מבקשים חוות דעת על מכונית בפורום מכוניות, על מוצר מסויים בצרכנות או על מניה מסויימת בפורום שוק ההון, אז כאן מבקשים חוות דעת על חוג X. אם לא כאן אז איפה? אם ל-ירון יהיה כוח, אני הייתי מציע להוסיף ההודעות האיכותיות, כמו זו על החוג בכרמיאל, במקום מיוחד (קבצים או דומה), כך שייקל על המחפשים בעתיד למצוא אותן ולהעזר במידע. עניינים אישיים, מעבר למינימום, באמת זה לא המקום.

וחוץ מזה מה רע בהודעות אישיות

בפורום? כל עוד הם מבדרות מדי פעם. האינפורמציות על ההרקדות הן נורא מעניינות אבל אי אפשר כל הזמן לראות רק אותן,צריך לגוון.

למעלה